- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
Sakamisin sen ya!Merhabalar,
Önceki konum okuyan bilir, 90 yaşında babaannem şiddetli bacak diz ağrısı nedeniyle yürüyemez duruma geldi. Bu sabah artık ağrıdan bağırmaya başladı ambulans ile hastaneye götürdük. Kalpte, kan tahlilinde birşey çıkmadı. Doktorlar bacakta kırılma veya pıhtı atmasından şüphelendiler film çekildi onlar da temiz.
1500 tl ye iki dize de birer iğne vurdular eve gönderdiler. Henüz bir faydası olmadı tabi birkaç güne belli olur şuan yürüyemiyor.
Her gören değişik yorumlar yapıyo yaşlılık ölüm belirtisi diyerek.
Yok burun düşmesi, yok kol arkasının aşırı sarkması vs vs.
Sizlerin duyduğu ve gerçekten karşılaştığınız belirti örneği varsa paylaşabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler
Benimde komşum gelini ile birlik oturuyordu hiç anlaşamıyorlardı gelin hamile kalınca ben kv hiç sevdirmeyecegim gostermiycem diye diye 9 ay geçirdi doğum yapınca hastalığı varmış atak geçirdi ve vefat etti bebeği kv büyüttü kimin ne olacağı hiç belli olmuyorGenel cerrah olan abimin yıllar önce anlattığı bir hatırası geldi aklıma:
90 yaşında bağırsak kanserinden yaşlı bir teyzeyi ameliyat etmişler. Damadı abime sormuş"ne kadar yaşar" cevap: Allah bilir onu, belki siz ondan önce ölürsünüz... Ertesi gün eve geldiğinde "böyle olmuştu. Adam dün trafik kazasında ölmüş" demişti.
Boşa demiyorlar, yatan değil de vadesi yeten ölür.
Duasını almaya bakın...
Merhabalar,
Önceki konum okuyan bilir, 90 yaşında babaannem şiddetli bacak diz ağrısı nedeniyle yürüyemez duruma geldi. Bu sabah artık ağrıdan bağırmaya başladı ambulans ile hastaneye götürdük. Kalpte, kan tahlilinde birşey çıkmadı. Doktorlar bacakta kırılma veya pıhtı atmasından şüphelendiler film çekildi onlar da temiz.
1500 tl ye iki dize de birer iğne vurdular eve gönderdiler. Henüz bir faydası olmadı tabi birkaç güne belli olur şuan yürüyemiyor.
Sizlerin duyduğu ve gerçekten karşılaştığınız belirti örneği varsa paylaşabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler
Çok iyi anlıyorum.Yaşlı bakmayan anlamayamaz inanın hem psikolojik hem bedenen çok ağır. Ona bakarken eriyen anneme babama üzülmem kadar normal ne olabilir?
Neye hak vericez hanımefendi annenize üzüldüğünüzün yarısı kadar o kadıncağıza üzülmüyorsunuz.Ben bakıyorum şuanda alt değişimine kadar
Keşke burda olsam hep birkaç gün sonra iş nedeniyle dönmek zorundayım. Anneme üzülüyorum hak verin bence
Hak verip vermeme meselesi değil ki. Insan yükü ağırdır doğru. Bakması gereken de baban, annene üzülüyorsan babanla konuş evlatlık vazifesini yerine getirsin.Ben bakıyorum şuanda alt değişimine kadar
Keşke burda olsam hep birkaç gün sonra iş nedeniyle dönmek zorundayım. Anneme üzülüyorum hak verin bence
Yaşlı baktım canım rahmetli babaanneme baktım.Yaşlı bakmayan anlamayamaz inanın hem psikolojik hem bedenen çok ağır. Ona bakarken eriyen anneme babama üzülmem kadar normal ne olabilir?
Yaşlı baktım canım rahmetli babaanneme baktım.Yaşlı bakmayan anlamayamaz inanın hem psikolojik hem bedenen çok ağır. Ona bakarken eriyen anneme babama üzülmem kadar normal ne olabilir?
Kimin ne kadar ömrü olduğunu biz bilemeyiz.rızkıda veren Rabbim ömrüde veren Rabbim ölümüde veren Rabbim.Ramazan rahmet bereket merhamet ayıdır ama işte anlayana...Allahım sen esirge yarabbim.
Yaşamın da ölümün de hayırlısını ver.
86 yaşındaki babannem hastalandığında bir hafta iki gözüm iki çeşme ağladım. Çok şükür iyileşti. Siz Nasıl kıyıp da böyle şeyler söyleyebiliyorsunuz?
İnsan eti ağırdır Evet bakması çok zor. Annenize çok üzülüyorsanız yardım edin, ölsün diye kadıncağızın gözünün içine bakmayın emin olun fark ediyordur.Kazık çakmadı dünyaya, elbet ölüp gidecek. En azından duasını alın.
Allahım sen esirge yarabbim.
Yaşamın da ölümün de hayırlısını ver.
86 yaşındaki babannem hastalandığında bir hafta iki gözüm iki çeşme ağladım. Çok şükür iyileşti. Siz Nasıl kıyıp da böyle şeyler söyleyebiliyorsunuz?
İnsan eti ağırdır Evet bakması çok zor. Annenize çok üzülüyorsanız yardım edin, ölsün diye kadıncağızın gözünün içine bakmayın emin olun fark ediyordur.Kazık çakmadı dünyaya, elbet ölüp gidecek. En azından duasını alın.
Ah güzel kardeşim endişelerini anlayabiliyorum. Size kolaylıklar diliyorum. Babama baktık biz de yatalak halı iki yıl sürdü millet neler neler dedi kulak asmadik. Babam ölmeden üç gün önce evde bakım görevlileri geldi artık sizi aşıyor bilgili bakıcı bulun dediler. Ben o sırada başındayım son gecesinde zorla mama verdim iki tatlı kaşık anca yiyebildi , eve huzurla döndüm ertesi sabah ölüm haberini aldım. Belli olmaz öyle diyenlere kulak asmayin. Herkes yeri gelince hayırlı evlat olur böyle dönemlerde bu kişilerin sayısı azalır. Size canı gönülden kolaylıklar diliyorum.Merhabalar,
Şimdiden teşekkürler
Ah güzel kardeşim endişelerini anlayabiliyorum. Size kolaylıklar diliyorum. Babama baktık biz de yatalak halı iki yıl sürdü millet neler neler dedi kulak asmadik. Babam ölmeden üç gün önce evde bakım görevlileri geldi artık sizi aşıyor bilgili bakıcı bulun dediler. Ben o sırada başındayım son gecesinde zorla mama verdim iki tatlı kaşık anca yiyebildi , eve huzurla döndüm ertesi sabah ölüm haberini aldım. Belli olmaz öyle diyenlere kulak asmayin. Herkes yeri gelince hayırlı evlat olur böyle dönemlerde bu kişilerin sayısı azalır. Size canı gönülden kolaylıklar diliyorum.
Peki ne yapsınlar yıllarca beraber yaşamışlar o kadın babanızı doğurmuş büyütmüş sizi büyütmüş ve doğal olarak yaşlanmış yatağa düşmüş.Ve aileni tebrik ediyorum seve seve bakıyorlar ne güzel sevap kazanıyorlar.Omurlerini yaşlı bakmakla mı curutsunler çok büyük bir laf.Belki yarın babaanneniz diger gun annenneniz vefat eder Allah koruusn o zaman refaha mı erecekler?Bunun garantisi var mı?Ne güzel ailenin sağlığı yerinde ki bakıyor hadi sağlıkları bakacak güçleri olmasaydı babaannede diğer çocuklarda olsaydı mutlu mu olacaktınız?Yada annenizle beraber yaşadınız yatağa düşene kadar Allah korusun ne diyeceksiniz al kardeşim birazda sen mi bak?Tabiki yardım ediyorum ama ben burda yaşamıyorum normalde. Home office çalışmaya geçtiğimiz için 1 aydır yanlarındaydım birkaç güne dönmem gerekiyor iş dolayısıyla.
İnanın ben de ağlıyorum burada yazıldığı gibi insafsız değilim. Annemin babamın haline üzülüyorum.
Baban yardım etsin gibi yorumlar yazılmış. Tüm gün çalışıyor üstelik kolları rahatsız ağır kaldıramıyor.
Bir yandan kardeşim sınava hazırlanıyor o etkilenmesin diye uğraşıyorum.
Belki kendi kendime yapıyorum ama çok etkileniyorum, çok üzülüyorum hem babaanneme hem aileme. Onların da ömürleri hasta bakmakla bitecek. Diğer yandan anneannem hasta. Daha önce dedem çok uzun yıllar çekti.
Kendimi bildim bileli ailem yaşlı bakımıyla uğraşıyor. Allah daha büyük dert vermesin yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?