• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşlılık sendromuna giren var mı aceba??

sevdaderya

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
14
3
8
47
37 yaşındayım son zamanlarda yaşlılık sendromuna girmeye başladım...Çok fazla kırışıklı vs. yok ama nedense bu duygu yakamı bırakmıyor? Ne yapmalı kızlarrrr ? Bu psikolojiyi nasıl atabilirim?

37 yaşındayım son zamanlarda yaşlılık sendromuna girmeye başladım...Çok fazla kırışıklı vs. yok ama nedense bu duygu yakamı bırakmıyor? Ne yapmalı kızlarrrr ? Bu psikolojiyi nasıl atabilirim?
Insanin her yasi guzellik ve olgunluk barindirir.eminim sizde yasiniza gore guzel bir bayansinizdir. Iyi dusunun ki iyi olsun.kendiniz icin yaptiginiz seylere inanarak mutlu olun.insanin suanki oldugu yastan ziyade kendini asil hissettigi yasta olmasi onemli.siz simdiden sendroma girerseniz ilerleyen yaslarda dahada zorlanirsiniz

kime göre neye göre yaşlı diye düşünün.. mesela siz 50 yaşına göre çok gençsiniz ben de 18 yaşına göre çok yaşlıyım.. bence kendi tarzınızı oluşturun, yüzünüze giden saç rengi/ modeli, ten renginize uygun makyaj tonları falan.. ondan sonra yaşınızın keyfini çıkarırsınız :)

32 yasındayım..tezgahtarlar bu yıl bana abla dıye hıtap etmeye başladı..

sendromlu depresyondayım

hayatın doğal akışı olduğunu kabul et, gerçek bu çünkü, zaten öyle bunalıma girecek yaştada değilsin, 10 sene sonra belki:KK53:

Ben de senin gibiyim. 35 yaşımdan sonra başladı. Ah Cahit Sıtkı TARANCI. Resmen psikolojimi bozdu. 36 yım şu an ama bunalımdayım.

Bir kadının en güzel çağları 35-50 arasıdır.. Siz daha yolun başındasınız : )

ben 25 e giricem...şimdiden başladı yaaa bu sendrom...
kabullenemiyorum 25 i
:):)

Bir süre sonra kabulleniyorsun sonra bir bakmıssın aa 26'sın, sonra 27...Ben aslında tadını cıkarmak istiyorum da iste, yas almak da güzel cünkü, yaslandın diyenler psikolojimi bozuyor ara ara.

Zaten ufak tefegim pek yasımı göstermiyorum, Allahtan sanslıyım.

Bir süre sonra kabulleniyorsun sonra bir bakmıssın aa 26'sın, sonra 27...Ben aslında tadını cıkarmak istiyorum da iste, yas almak da güzel cünkü, yaslandın diyenler psikolojimi bozuyor ara ara.

Zaten ufak tefegim pek yasımı göstermiyorum, Allahtan sanslıyım.
bende ufak tefek cılız birşeyim
aynaya bakıyorum 25 lik bişey yok
özüme bakıyorum daha reşit olmadı :)
bu 25 in işi ne burda diyorum:)

Ah gençlik ahh..bilemedin kıymetimi..:110:ne kadar yaşıycamız belli değil,her yaşımız kıymetli bence.Ama en güzel yaşlar da 25-26 ya kadar olanlar:KK23:daha sonra düşüş başlıyo.

25 ne ki kardes :) :)

Vallahi 27 yas sendromu diye bir sey var, ama 25 yok. Gencsin, guzelsin tadini cikar :)

İşte böyle böyle birgün mezara girecegiz. Elimizde olmuyor, o anda ama bazen cok bos seylere üzülüyoruz, kendimizi yıpratıyoruz. Gecen zaman gecmis oluyor, üzüldügümüzle kalıyoruz.:KK43:

25 ne ki kardes :) :)

Vallahi 27 yas sendromu diye bir sey var, ama 25 yok. Gencsin, guzelsin tadini cikar :)

27 sendromu var cidden. 27'de intihar eden cok fazla kişi var...

İşte böyle böyle birgün mezara girecegiz. Elimizde olmuyor, o anda ama bazen cok bos seylere üzülüyoruz, kendimizi yıpratıyoruz. Gecen zaman gecmis oluyor, üzüldügümüzle kalıyoruz.:KK43:

27 sendromu var cidden. 27'de intihar eden cok fazla kişi var...

Gece gece icimi actiniz gercekten :KK53:

28deyim. 29a az kaldı. her yaşımın güzelliğini yaşamak istiyorum:KK55::KK55::KK50::D:D

Back
X