- 16 Eylül 2014
- 14
- 3
- 8
- 47
- Konu Sahibi sevdaderya
37 yaşındayım son zamanlarda yaşlılık sendromuna girmeye başladım...Çok fazla kırışıklı vs. yok ama nedense bu duygu yakamı bırakmıyor? Ne yapmalı kızlarrrr ? Bu psikolojiyi nasıl atabilirim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insanin her yasi guzellik ve olgunluk barindirir.eminim sizde yasiniza gore guzel bir bayansinizdir. Iyi dusunun ki iyi olsun.kendiniz icin yaptiginiz seylere inanarak mutlu olun.insanin suanki oldugu yastan ziyade kendini asil hissettigi yasta olmasi onemli.siz simdiden sendroma girerseniz ilerleyen yaslarda dahada zorlanirsiniz37 yaşındayım son zamanlarda yaşlılık sendromuna girmeye başladım...Çok fazla kırışıklı vs. yok ama nedense bu duygu yakamı bırakmıyor? Ne yapmalı kızlarrrr ? Bu psikolojiyi nasıl atabilirim?
37 yaşındayım son zamanlarda yaşlılık sendromuna girmeye başladım...Çok fazla kırışıklı vs. yok ama nedense bu duygu yakamı bırakmıyor? Ne yapmalı kızlarrrr ? Bu psikolojiyi nasıl atabilirim?
Ben de senin gibiyim. 35 yaşımdan sonra başladı. Ah Cahit Sıtkı TARANCI. Resmen psikolojimi bozdu. 36 yım şu an ama bunalımdayım.37 yaşındayım son zamanlarda yaşlılık sendromuna girmeye başladım...Çok fazla kırışıklı vs. yok ama nedense bu duygu yakamı bırakmıyor? Ne yapmalı kızlarrrr ? Bu psikolojiyi nasıl atabilirim?
ben 25 e giricem...şimdiden başladı yaaa bu sendrom...
kabullenemiyorum 25 i
:):)
al benden de o kadar..ben 25 e giricem...şimdiden başladı yaaa bu sendrom...
kabullenemiyorum 25 i
ben 25 e giricem...şimdiden başladı yaaa bu sendrom...
kabullenemiyorum 25 i
bende ufak tefek cılız birşeyimBir süre sonra kabulleniyorsun sonra bir bakmıssın aa 26'sın, sonra 27...Ben aslında tadını cıkarmak istiyorum da iste, yas almak da güzel cünkü, yaslandın diyenler psikolojimi bozuyor ara ara.
Zaten ufak tefegim pek yasımı göstermiyorum, Allahtan sanslıyım.
bende ufak tefek cılız birşeyim
aynaya bakıyorum 25 lik bişey yok
özüme bakıyorum daha reşit olmadı :)
bu 25 in işi ne burda diyorum:)
bende ufak tefek cılız birşeyim
aynaya bakıyorum 25 lik bişey yok
özüme bakıyorum daha reşit olmadı :)
bu 25 in işi ne burda diyorum:)
25 ne ki kardes :) :)
Vallahi 27 yas sendromu diye bir sey var, ama 25 yok. Gencsin, guzelsin tadini cikar :)
İşte böyle böyle birgün mezara girecegiz. Elimizde olmuyor, o anda ama bazen cok bos seylere üzülüyoruz, kendimizi yıpratıyoruz. Gecen zaman gecmis oluyor, üzüldügümüzle kalıyoruz.
27 sendromu var cidden. 27'de intihar eden cok fazla kişi var...
Gece gece icimi actiniz gercekten![]()