• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yasmin kullanımı

burberry87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
174
0
0
Diğer
Merhabalar..
Bugüne dek hiç doğum kontrol hapı kullanmadım ve 3 gün oluyor yasmine başladım, prospektüste yazılı olduğu gibi reglimin ilk günü hap kullanımına başladım ve şimdi merak ettiğim şu kanamam bir kaç güne biticek ve bitim sonunda ilişkiye girdiğimde koruma başlamış oluyor mu??
Prospektüste reglin ilk günü başlayacağım için bariyer yöntemine gerek kalmadığı yazılı ancak içim rahat deil sizce ilk kutumun ilk haftası bariyer yöntemine gerek var mı, ilk kutu bitene dek korunalım mı???

Merhabalar..
Bugüne dek hiç doğum kontrol hapı kullanmadım ve 3 gün oluyor yasmine başladım, prospektüste yazılı olduğu gibi reglimin ilk günü hap kullanımına başladım ve şimdi merak ettiğim şu kanamam bir kaç güne biticek ve bitim sonunda ilişkiye girdiğimde koruma başlamış oluyor mu??
Prospektüste reglin ilk günü başlayacağım için bariyer yöntemine gerek kalmadığı yazılı ancak içim rahat deil sizce ilk kutumun ilk haftası bariyer yöntemine gerek var mı, ilk kutu bitene dek korunalım mı???

merhaba çok güzel bir soru sormuşsun çünkü doğum kontrol hapları düzenli kullanıldığında etkinlikleri çok yüksektir. ancak ilk kutu kullanıldığında yumurtlamayı baskılayamama ihtimaline karşılık mutlaka ek korunma yöntemi öenririm. bu ay için prezervatif kullanın. sevgiler.

Back
X