Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
NOLUR YARDIM EDİN
Yasmin kullananlara soruyorum üçüncü kutumdayım ama bende çok halsizlik sersemlik yaptığını düşünüyorum sizde de oldu mu başka hangi yan etkileri gördünüz lütfen yazın
NOLUR YARDIM EDİN
Yasmin kullananlara soruyorum üçüncü kutumdayım ama bende çok halsizlik sersemlik yaptığını düşünüyorum sizde de oldu mu başka hangi yan etkileri gördünüz lütfen yazın
Bende yasmin kullanıyorum henüz ilk kutumdayım yıllar önce kullandığımda hiç yan etki olmamıştı ama şuan yeniden başladığımdan beri mide bulantısı sersemlik dudak kuruluğu ve çok fazla stres yaşattı bana sürekli bir durgunluk var üzerimde
birde kuruluk yapıyor sanırım belki ilk ay diye böyle bir şey olmuştur dedim ama sizdede kuruluk yaptımı yada yan etkileri azaldımı yoksa hep böylemi gitcek
Bende yasmin kullanıyorum henüz ilk kutumdayım yıllar önce kullandığımda hiç yan etki olmamıştı ama şuan yeniden başladığımdan beri mide bulantısı sersemlik dudak kuruluğu ve çok fazla stres yaşattı bana sürekli bir durgunluk var üzerimde
Ben de 4 gündür kullanıyorum bu gün basım aşırı sersem ilacın etkisi mi bilmiyorum migde bulantısı çok hafif var ama baş sersemligi çok sanki beynim uyusuyor