Yasmin kullanırken sersemlik oldu mu

los1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
24
4
1
25
NOLUR YARDIM EDİN
Yasmin kullananlara soruyorum üçüncü kutumdayım ama bende çok halsizlik sersemlik yaptığını düşünüyorum sizde de oldu mu başka hangi yan etkileri gördünüz lütfen yazın

Son düzenleme:
NOLUR YARDIM EDİN
Yasmin kullananlara soruyorum üçüncü kutumdayım ama bende çok halsizlik sersemlik yaptığını düşünüyorum sizde de oldu mu başka hangi yan etkileri gördünüz lütfen yazın
Bende yasmin kullanıyorum henüz ilk kutumdayım yıllar önce kullandığımda hiç yan etki olmamıştı ama şuan yeniden başladığımdan beri mide bulantısı sersemlik dudak kuruluğu ve çok fazla stres yaşattı bana sürekli bir durgunluk var üzerimde

birde kuruluk yapıyor sanırım belki ilk ay diye böyle bir şey olmuştur dedim ama sizdede kuruluk yaptımı yada yan etkileri azaldımı yoksa hep böylemi gitcek :(

Bende yasmin kullanıyorum henüz ilk kutumdayım yıllar önce kullandığımda hiç yan etki olmamıştı ama şuan yeniden başladığımdan beri mide bulantısı sersemlik dudak kuruluğu ve çok fazla stres yaşattı bana sürekli bir durgunluk var üzerimde
Ben de 4 gündür kullanıyorum bu gün basım aşırı sersem ilacın etkisi mi bilmiyorum migde bulantısı çok hafif var ama baş sersemligi çok sanki beynim uyusuyor

Ben de bu gün 4. Gunumdeyim aşırı baş sersemligi çok hafif de miğde bulantısı yaptı sizdede öyle mi umarım bı an önce geçer sanki beynim uyusuyor gibi

Ben de bu gün 4. Gunumdeyim aşırı baş sersemligi çok hafif de miğde bulantısı yaptı sizdede öyle mi umarım bı an önce geçer sanki beynim uyusuyor gibi
evet malesef öyleydi şuan etkileri azalmaya başladı ilk kutunun sonlarına doğru yan etkiler gidiyor ama mide bulantısı hala geçmedi

Back
X