Yastğın altına anahtar koyma olayı ( Rüyada evleneceğin kişiyi görmek )

Evet canim ruyanin kosullari su sekilde:) yani inanirsan

İlk kez kalacagin bir evde
Anahtar kaldigin eve ait olacak
Ev sahibi bilmeyecek (sakin ondan anahtar isteme)

Bunlari ben ve arkadaslarim yaptik hepimiz gorduk. Annem de oyle
İlk universiteye girecegim sene ikinci univ son sinifta yaptim birincide isiyle ilgili ip uclari gordum boyu burnu saci
İkincide nasi bir yerde yasiycaz yine ayni silueti gordum (haa annesinide az cok ipucu aldim inanki)

Tamamen yuzunu degilde az cok yuz hatlarini ve vucudunu gordum hep. Atkadaslarimda oyle

Yurekten inanirsan oluyor.

İlk universiteye girecegim sene ikinci univ son sinifta yaptim birincide isiyle ilgili ip uclari gordum boyu burnu saci
İkincide nasi bir yerde yasiycaz yine ayni silueti gordum (haa annesinide az cok ipucu aldim inanki)

Tamamen yuzunu degilde az cok yuz hatlarini ve vucudunu gordum hep. Atkadaslarimda oyle

ay ben orada hata yaptım galibaaa :27:

kızlar ben de dua etmiştim çok içtenlikle inanarak yalvarmıştım rabbime "Allah'ım hayırlısıyla senin izninle ileride evleneceğim kişiyi göreyim " diye ama bi yandan da inşallah şuan ki sevgilimle evleniyorumdur diyorum :D rüyamda şuan ki sevgilimle evleniyordum ben gelinlik o damatlık giymişti ama yüzünü göremiyordum onun olduğunu biliyordum ve hissediyordum. :D hemen heveslenmedim bilinçaltıdır kesin. :D hatta sevgilime anlattmıştım yüzümü görmen lazım dedi. ben de niye evlenmek istemiyor musn bnmle dedim :D senn bütün işleri bana yaptırırsın diye dalga geçmişti. :D :1: ayy inşallah Allah'ım hayırlısıyla sevdiklerimizle evlendirir :16:

ee peki canım karşılaştın mı onunla ?
Yada benzer birisini gördünmü ? :26::26::26:

o evin anahtarını iste canım :))) ama pek işe yaramıyor sankimm bence biri görmüş atmış ortaya böyle bir olay var diye herkes bir umutt .. kihkih :9::9:
olabilir ben hic denemedim duydum ama:1::1::1::1::1:kih kih kih yahsi cazibedeki adamin adini unuttum onun gibi güldün :27::27::27::27:
evet cnm ist deyim. sana da yakınım :D hobaaa:21::21::21:

hehe senin ki biraz da olsa tutmuş :1::1:

Allah iyiliğini versin kızz:9::9::9::9::9:
:9::9:sen ayrinti yazmamisin ki bi anahtardir tutturmusun :9::9:
Bir an bende böyle düşünmüştüm :27::27:

oh yanliz degilmisim demekki :27::27:

sonrada ev sahibi fark ederse anahtari aldigini filan yanlis anlamasin :27::27:

kızlar ben de dua etmiştim çok içtenlikle inanarak yalvarmıştım rabbime "Allah'ım hayırlısıyla senin izninle ileride evleneceğim kişiyi göreyim " diye ama bi yandan da inşallah şuan ki sevgilimle evleniyorumdur diyorum :D rüyamda şuan ki sevgilimle evleniyordum ben gelinlik o damatlık giymişti ama yüzünü göremiyordum onun olduğunu biliyordum ve hissediyordum. :D hemen heveslenmedim bilinçaltıdır kesin. :D hatta sevgilime anlattmıştım yüzümü görmen lazım dedi. ben de niye evlenmek istemiyor musn bnmle dedim :D senn bütün işleri bana yaptırırsın diye dalga geçmişti. :D :1: ayy inşallah Allah'ım hayırlısıyla sevdiklerimizle evlendirir :16:

Ayy inşaAllah doğrudur canım yaaa :16::16::16:
:9::9:sen ayrinti yazmamisin ki bi anahtardir tutturmusun :9::9:

:

Ya misafirler varken yazmıştım. Misafir çocukları bi rahat bırakmadı beni. :9::9::9:
Aklıma geleni yazdım :9::9:

ev sahibi farketse bu kız napıyo dicek :9::9::9:

Ya birde gece birşey olsa aranıp durucaklar anahtar nerde diye :52:

Ya birde gece birşey olsa aranıp durucaklar anahtar nerde diye :52:

evet ya :1:
bakıyolar anahtar yastığn altında :1::1:
o anki düşüncelerini tahmin etmek istemiyorum :1::1::1:

anahttar değil de ben başka bi şey yaptım

evinde kendi nişan şekerimi dağıttım,evini temizledm

sonrasında da kahve pişirip indirdm önüne... bu kez gördüm yüzünü ve tanıdığım biri

rüyaların detaylarını vermeyeceğim

benden yaşça çok büyük... tam aradığım kişilik özelliklerine sahip, o da bekar... konuştum defalarca,ailesini her şeyini tanıyorum

ama...

işte bi türlü hayat şartlarından dolayı görüşemiyoruz

yine de kısmet bu işler:31:

bu arada bu dediğim şeyi bi arkadaşımda yaptı ve gördü.bekliyoruz

ee peki canım karşılaştın mı onunla ?
Yada benzer birisini gördünmü ? :26::26::26:

Evet tatlim esimi gordum. İsi, sacinin rengi, boyu aynen o.

İlkinde dayimlarin eviydi yeni tasinmislardi o evde ilk kez kaldim. Anahtarda yattigim odanin kappisindan aldim koydum yastik altina dua da ettim tabi goreyim diye.

İkincide tatilin ilk gecesi otelde yaptim. Hatta otelin o cipli kartli oda anahtarini koydum yastik altina :)

evet ya :1:
bakıyolar anahtar yastığn altında :1::1:
o anki düşüncelerini tahmin etmek istemiyorum :1::1::1:

sabahleyin anahtarin kopyesini yapip evi soyacagini düsünebilirler,
yada seni birakip kacarlar diye korktugun icinde koymus olabilecegini dusunurler,
o degilde ben birde elma kabugunu duymustum elmayi soyarken hic kopmayacak sonra onu yastigin altigina koyuyorsun ve görüyormusun bi akrabimiz görmüs oyle soylemisti:26:

kızlar bi de şey biliyorum ben sol avuç içinden bastırıosun iki yandan baş parmağının altına evlenceğin kişinin harfi çıkıyo diyolar annemde u vardı cidden isimin baş harfi oydu:52: bunu bilen varmıı

Son düzenleme:
Back
X