Yastğın altına anahtar koyma olayı ( Rüyada evleneceğin kişiyi görmek )

Apartmandan bir kız arkadaşım da yapıyordu bu tür şeyler.
Bir iki sefer anlatmıştı ama yapmamıştım hiç.:37:
Birincisi elmayı kabuğu kopmayacak şekilde soyup yastığının altına koyuyordu.
İkinicisi ise bilmem kaç gece bilmem kaç yıldız sayıyordu. Tam hatırlamadım sayısını.
Geçen yaz evlendi hiç sormadım da gördüğün o muydu diye :26: Annesine geldiğinde sorayım hatırlamışken :27:

Apartmandan bir kız arkadaşım da yapıyordu bu tür şeyler.
Bir iki sefer anlatmıştı ama yapmamıştım hiç.:37:
Birincisi elmayı kabuğu kopmayacak şekilde soyup yastığının altına koyuyordu.
İkinicisi ise bilmem kaç gece bilmem kaç yıldız sayıyordu. Tam hatırlamadım sayısını.
Geçen yaz evlendi hiç sormadım da gördüğün o muydu diye :26: Annesine geldiğinde sorayım hatırlamışken :27:

sor canım burayada yaz :9:
merak ettim bende :27:

şu elma kolaymş aslnda. ben gece yapim bugn pazar ya yeni elma aldım:9: ben deli yatarım gece yastığın altna elimi koyduumda yılan sanıp sıçramazsam:27:

ama geç yatıyorum yaa. sabah cansuuu cansuu sesleriyle kaldırılıorum hep geç kalkıorum diye bi de tam görcekken kaldırırlarsa deliririm :52: odamı kitlim:9:

bigün babam anneme anlatiyo bende yanlarindayim, sanki dinlemiyormus gibi tv izliyom:23:

iste bizim orda bir baci vardi bana dediki: cok tuzlu bir ekmek yicen su icmedende yatican, rüyanda evlenecegin kisiyi görürsün

niye anlattiki babisko simdi bunu :44: dedim kendikendime, yapsammmi acep:26:
ama yapmadim nerden bulcam cok tuzlu ekmegi:31:

ama bise vardi onu yaptim oldu:53:

10-11 yaslarindayim ayak parmagimin üzerinde ufak bi siil cikmisti (tavukgötüde derler ):1:
komsu kadin dedi: kizim bir evden bir patatesi calicaksin, ona üc kulhuallah okucan delik desik edicen igneyle, sonra tuzlayip saklicaksin, o patates cürüdükce ayagindaki siil yok olcak
ben yaptim tabe
ve patates cürümeye basladi benim siil renk atti :9: ve bigün baktim yok:53:
hee patateside o komsudan caldim :33:

ya o değil de inşaAllah elmayı hiç koparmadan düzgün soyabilirim. Yoksa gider bütün elmalar :27::27::27::27:

cnm kocişini düşün geleceğini düşün başarabilirsin:9: bide hızlı soyma çokta ince soymaki kopuvermesin. kazanmak için bir dakika yarışması gibi mumyanın laneti vardıya tuvalet kağıdına dolanıyo fln :29:

aaaa bende gördüm yemin ederim gördüm... dalga geçerler diye kimseyede söylememiştim bugüne kadar :)) ilk kaldığın evin oda anahtarını koymuştum saçının rengi gözünün rengi boyu tipi tamamen görmüştüm hatta o zamanlar eşimi tanımıyordum bile bilinçaltı olayıda değil..

bide saç teline başkasının alyansını geçiriyorsun suya sokup çıkarıyorsun yüzük sallanıyo sayıyorsun kaçta durursa o yaşında evleniyorsun :))

bigün babam anneme anlatiyo bende yanlarindayim, sanki dinlemiyormus gibi tv izliyom:23:

iste bizim orda bir baci vardi bana dediki: cok tuzlu bir ekmek yicen su icmedende yatican, rüyanda evlenecegin kisiyi görürsün

niye anlattiki babisko simdi bunu :44: dedim kendikendime, yapsammmi acep:26:
ama yapmadim nerden bulcam cok tuzlu ekmegi:31:

ama bise vardi onu yaptim oldu:53:

10-11 yaslarindayim ayak parmagimin üzerinde ufak bi siil cikmisti (tavukgötüde derler ):1:
komsu kadin dedi: kizim bir evden bir patatesi calicaksin, ona üc kulhuallah okucan delik desik edicen igneyle, sonra tuzlayip saklicaksin, o patates cürüdükce ayagindaki siil yok olcak
ben yaptim tabe
ve patates cürümeye basladi benim siil renk atti :9: ve bigün baktim yok:53:
hee patateside o komsudan caldim :33:
:1::1::1::1::1:

cnm kocişini düşün geleceğini düşün başarabilirsin:9: bide hızlı soyma çokta ince soymaki kopuvermesin. kazanmak için bir dakika yarışması gibi mumyanın laneti vardıya tuvalet kağıdına dolanıyo fln :29:

evet canım öyle düşündükçe rahatlıyorum. yapabiliriz bunu :9::9: inşaAllah sonucunuda görürüz
aaaa bende gördüm yemin ederim gördüm... dalga geçerler diye kimseye:27:de söylememiştim bugüne kadar :)) ilk kaldığın evin oda anahtarını koymuştum saçının rengi gözünün rengi boyu tipi tamamen görmüştüm hatta o zamanlar eşimi tanımıyordum bile bilinçaltı olayıda değil..

vavv çok güzelmiş canım ya
peki rüyada nasıl gördün :ssz:

bende nedense genelde rüyalarımda çıkmadığım ama çıkıcağım olan kişiyi çıkıyoruz diye görürdüm:27: ben bunu istemiyorum ya kocişimi görmek istiyorum:47: bütün yolları denicem biri tutarsa yazarım:9:

bende nedense genelde rüyalarımda çıkmadığım ama çıkıcağım olan kişiyi çıkıyoruz diye görürdüm:27: ben bunu istemiyorum ya kocişimi görmek istiyorum:47: bütün yolları denicem biri tutarsa yazarım:9:

bende hep eski sevgilimi görüyorum ya :47::47:
hayırdır inşaAllah.. :44:

peki rüyada nasıl gördün :ssz:[/QUOTE]

rüyayı net hatırlamıyorum çok oldu tabi ama bana bakıyordu konuşma vs yok uzun bi rüyada değildi

bide saç teline başkasının alyansını geçiriyorsun suya sokup çıkarıyorsun yüzük sallanıyo sayıyorsun kaçta durursa o yaşında evleniyorsun :))

:37::37::37: ilginçmiş. üniversitede kızlar bunu bir değişik yapıyordu. yüzük daire çizerse kız çocuğun, yana doğru dönerse erkek çocuğun olcak diye :60::60::60:

peki rüyada nasıl gördün :ssz:

rüyayı net hatırlamıyorum çok oldu tabi ama bana bakıyordu konuşma vs yok uzun bi rüyada değildi

[/QUOTE]
hımm ne güzel eşinize görmüşsünüz. :16::16:
yaa bende deneyeceğim.ama anahtar nerden bulcam ya adım hırsıza çıkmasın :1::1:

evet canım ya sorun da orda işte
evi bulsam bile anahtar sorun. Nasıl alıpda koycam yastığın altına :1::1::1:

Son düzenleme:
Back
X