- 10 Temmuz 2011
- 1.530
- 15
- 158
- Konu Sahibi kelebek_93
kız tarot falındada hatun bana N harfi dediydi bndede öle bişi olmuştu bi ara . bunda n yok ciddi düşünmüor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız tarot falındada hatun bana N harfi dediydi bndede öle bişi olmuştu bi ara . bunda n yok ciddi düşünmüor![]()
Apartmandan bir kız arkadaşım da yapıyordu bu tür şeyler.
Bir iki sefer anlatmıştı ama yapmamıştım hiç.
Birincisi elmayı kabuğu kopmayacak şekilde soyup yastığının altına koyuyordu.
İkinicisi ise bilmem kaç gece bilmem kaç yıldız sayıyordu. Tam hatırlamadım sayısını.
Geçen yaz evlendi hiç sormadım da gördüğün o muydu diye :26: Annesine geldiğinde sorayım hatırlamışken![]()
ben soylim sana evlenecegin kisinin adi korayolsun canım en azından isim göreyim![]()
yahu o elma sabaha kararır kız kurusu büyüsü gibi![]()
ya o değil de inşaAllah elmayı hiç koparmadan düzgün soyabilirim. Yoksa gider bütün elmalar![]()
bigün babam anneme anlatiyo bende yanlarindayim, sanki dinlemiyormus gibi tv izliyom
iste bizim orda bir baci vardi bana dediki: cok tuzlu bir ekmek yicen su icmedende yatican, rüyanda evlenecegin kisiyi görürsün
niye anlattiki babisko simdi bunu :44: dedim kendikendime, yapsammmi acep:26:
ama yapmadim nerden bulcam cok tuzlu ekmegi
ama bise vardi onu yaptim oldu
10-11 yaslarindayim ayak parmagimin üzerinde ufak bi siil cikmisti (tavukgötüde derler )
komsu kadin dedi: kizim bir evden bir patatesi calicaksin, ona üc kulhuallah okucan delik desik edicen igneyle, sonra tuzlayip saklicaksin, o patates cürüdükce ayagindaki siil yok olcak
ben yaptim tabe
ve patates cürümeye basladi benim siil renk attive bigün baktim yok
hee patateside o komsudan caldim![]()
cnm kocişini düşün geleceğini düşün başarabilirsinbide hızlı soyma çokta ince soymaki kopuvermesin. kazanmak için bir dakika yarışması gibi mumyanın laneti vardıya tuvalet kağıdına dolanıyo fln
![]()
aaaa bende gördüm yemin ederim gördüm... dalga geçerler diye kimseyede söylememiştim bugüne kadar :)) ilk kaldığın evin oda anahtarını koymuştum saçının rengi gözünün rengi boyu tipi tamamen görmüştüm hatta o zamanlar eşimi tanımıyordum bile bilinçaltı olayıda değil..
bende nedense genelde rüyalarımda çıkmadığım ama çıkıcağım olan kişiyi çıkıyoruz diye görürdümben bunu istemiyorum ya kocişimi görmek istiyorum
bütün yolları denicem biri tutarsa yazarım
![]()
bide saç teline başkasının alyansını geçiriyorsun suya sokup çıkarıyorsun yüzük sallanıyo sayıyorsun kaçta durursa o yaşında evleniyorsun :))
yaa bende deneyeceğim.ama anahtar nerden bulcam ya adım hırsıza çıkmasın![]()
vavv çok güzelmiş canım ya
peki rüyada nasıl gördün
rüyayı net hatırlamıyorum çok oldu tabi ama bana bakıyordu konuşma vs yok uzun bi rüyada değildi
yaa bende deneyeceğim.ama anahtar nerden bulcam ya adım hırsıza çıkmasın![]()