Yastğın altına anahtar koyma olayı ( Rüyada evleneceğin kişiyi görmek )

kelebek_93

Kardeşim iyi ki var
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
1.530
15
158
Kızlar en çok burdan yorum alırım diye düşünüp buraya konu açtım.
Hiç kalmadığımız bir evde kalıp o evin anahtarını yastığımızın altına koyup da ilerde evlenceğimiz kişiyi görebiliyor muyuz ? :44:
Deneyen var mı kızlar ?
Gerçekten de rüyada görüyormuyuz ?:26:

Bildiklerimizi , denediklerimizi , deneyip de gördüklerimizi buraya yazalım ..:16:

Son düzenleme:
ilginçmiş hiç duymamıştım.hiç kalmadığın evin anahtarı derken yatıya kalmadığın mı girmediğin mi:D

Son düzenleme:
Kızlar en çok burdan yorum alırım diye düşünüp buraya konu açtım.
Hiç kalmadığımız bir evin anahtarını yastığımızın altına koyup da ilerde evlenceğimiz kişiyi görebiliyor muyuz ? :44:
Deneyen var mı kızlar ?
Gerçekten de rüyada görüyormuyuz ?:26:

Bildiklerimizi , denediklerimizi , deneyip de gördüklerimizi buraya yazalım ..:16:

o anahtar degil,
ilk defa uyuyacagin bir evde oluyor diye biliyorum...:21:

:1::1::1:ben öyle bişey denemiştim yıllar önce..rüyamdada silahlı adamlar görmüştüm heralde dedim mafya gibi bişeyle evlenecem:1::1:ama deilmiş rüya biraz tuttu ama şuan uzman jandarmayla evliyim:1::1::1:

evimiz oldu sonunda yuppiiii :1::1::1:

evet ilk defa uyucağın bir evde oluyor. o evin anahtarını yastığın altına koyup uyuyosun:31:

hee hic uyumadigin bir evde uyuyacagin zaman o evina anahtarinimi koyuyorsun yastik altina,
bende evde uyurken hic kalmadigin bir evin anahtarini koyacaksin sandim hos anahtari nasil alacaksan :9::9::9::9:

hee hic uyumadigin bir evde uyuyacagin zaman o evina anahtarinimi koyuyorsun yastik altina,
bende evde uyurken hic kalmadigin bir evin anahtarini koyacaksin sandim hos anahtari nasil alacaksan :9::9::9::9:

o evin anahtarını iste canım :))) ama pek işe yaramıyor sankimm bence biri görmüş atmış ortaya böyle bir olay var diye herkes bir umutt .. kihkih :9::9:

valla hemde istanbuldaymışsın, leventteyim, koşş :)
evet cnm ist deyim. sana da yakınım :D hobaaa:21::21::21:
:1::1::1:ben öyle bişey denemiştim yıllar önce..rüyamdada silahlı adamlar görmüştüm heralde dedim mafya gibi bişeyle evlenecem:1::1:ama deilmiş rüya biraz tuttu ama şuan uzman jandarmayla evliyim:1::1::1:
hehe senin ki biraz da olsa tutmuş :1::1:

Allah iyiliğini versin kızz:9::9::9::9::9:

Back
X