Yastğın altına anahtar koyma olayı ( Rüyada evleneceğin kişiyi görmek )

çeyiz işine bikaç ay evvel giriştim tatlım. takitlere girdim, bernardonun 1.599 luk evlilik seti paketine girişiem yetişebilirsem:52::9: aday olsa ne olur olmasa ne olur neme lazım pat diye evlilik teklifi gelrse:33: çeyiz için bişiler almak çok zevkli ama ya:16:

çeyiz işine bikaç ay evvel giriştim tatlım. takitlere girdim, bernardonun 1.599 luk evlilik seti paketine girişiem yetişebilirsem:52::9: aday olsa ne olur olmasa ne olur neme lazım pat diye evlilik teklifi gelrse:33: çeyiz için bişiler almak çok zevkli ama ya:16:

hahah buda iyiymiş :1::1:
Evet ya gerçekten şu çeyiz işine bayılıyorum.
Kuzenimden biliyorum bi telaş bi heyecan .. :1::1::1:

kızlar ben bir kaç yıl önce denemiştim sevdiğim çocuğu görmüştüm şimdi nişanlıyız eylülde evleniyoruz darısı sizlere olsun tabi bilinç altı olabilir nede olsa kafanı meşgul eden biri var :4:

kızlar ben bir kaç yıl önce denemiştim sevdiğim çocuğu görmüştüm şimdi nişanlıyız eylülde evleniyoruz darısı sizlere olsun tabi bilinç altı olabilir nede olsa kafanı meşgul eden biri var :4:

ne güzel ya önceden görmen. Dediğin gibi belki de bilinçaltı da olabilir.
Darısı bizim gibi görmek isteyenlerin başına:1:

Ben de bir şey var zannettim
Niye bu kadar kafayı evlenmekle bozdunuz ki:27:

nasıl yani bozmak derken ?
benim için daha erken zaten.meraktan.ve amaç arkadaşlarla muhabbet.güldük eğlendik bu kadar yani.yoksa kimse bozmaz kafayı evlilikle.

Son düzenleme:
Böyle bir rivayet vardı değil mi :) Gençken bende pek inanmayarak denemiştim. Sonuç: şuanda evlendiğim kişi ile rüyamda gördüğüm kişinin alakası yok :52:

Ben deneyip görmeyi çok istiyorum ama şimdi olmadık biri çıkar diye de ödüm patlıyor. :60:

Allah iyiliğini versin kız:9::9::9:
Bende denemeyi çok istiyorum ya.
Anahtar olayını değil de yusuf suresini okyup yatmıştım.
Bİrisini gördüm sürekli arkamdan geliyordu. ama yüzünü hiç hatırlamıyorum. sarışın hafif şişman bişeydi :1::1::1:
Şuana dek öle birisiyle karşılaşmadım:9::9::9:

Back
X