Yastğın altına anahtar koyma olayı ( Rüyada evleneceğin kişiyi görmek )

bende hep eski sevgilimi görüyorum ya :47::47:
hayırdır inşaAllah.. :44:

ay bende onu görüyorum hep ama 1 aydır tık yok:1:

o evdede uyuman lazim bir tek anahtar degil...
sen elma kabugunu deneeee :27::27:

elmayı kesinlikle deneyeceğim.anahtar çok zor ya:16:

evet canım ya sorun da orda işte
evi bulsam bile anahtar sorun. Nasıl alıpda koycam yastığın altına :1::1::1:[/QUOTE]

yani biri bi bulsa gelde anlat.çok zor çok:16:

hakkaten. :5: tam 82 gün sora doğum günüm. 82 günde belki Allah karşılaştırır:23: ya belkide görememizin nedeni evde kalmakta olabilir bak haklısın :27:

Son düzenleme:
hakkaten. :5: tam 82 gün sora doğum günüm. 82 günde belki Allah karşılaştırır:23: ya belkide görememizin nedeni evde kalmakta olabilir bak haklısın :27:

82 gün uzun bi zaman
bi baktın yarın karşılaşmışsın :1:
nasip kısmet işleri bunlar :16::16:
dediğin gibi belki de bu yüzden göremiyoruz :27::27::27:

Burası geyik bölümüde ben mi yanlış geldim!

ya bende çok merak ediyorum benim kuzenim yapmi$ti ve rüyasinda benim abimi görmü$tü (ayni evde yatmi$tim) ve sabah uyandiginda bana söyledi ve ve veee ba$kasiyla evlendi hihihi abimle alakasi yoktu zaten :))

ben az önce denedim avucuma bastiripta harf görmeyi ve ters E harfi gördüm vee benim platonik sevdigimin ba$ harfi

ya bende çok merak ediyorum benim kuzenim yapmi$ti ve rüyasinda benim abimi görmü$tü (ayni evde yatmi$tim) ve sabah uyandiginda bana söyledi ve ve veee ba$kasiyla evlendi hihihi abimle alakasi yoktu zaten :))

ben az önce denedim avucuma bastiripta harf görmeyi ve ters E harfi gördüm vee benim platonik sevdigimin ba$ harfi

bence sizin kuzenin gönlü agbindeymiste size mesaj vermis siz mesaji alamamisiniz :27:

Son düzenleme:
hihihihihi bilmem artik ama öyle olsaydi ho$landigi ki$ileri bana söylemezdi heralde :)

belkide elinizi cabuk tutun ben elden gidiyorum cok begenenim var havasi veriyordur neyse gunahini almayalim,
evlenmis gitmis ALLAH MUTLU MESUT ETSIN(AMIN):nazar:

kızlar bi de şey biliyorum ben sol avuç içinden bastırıosun iki yandan baş parmağının altına evlenceğin kişinin harfi çıkıyo diyolar annemde u vardı cidden isimin baş harfi oydu:52: bunu bilen varmıı

nasıl bastırıyorsunuz anlamadımyaa:26:

kızlar öyle forumda gezerken gördüm bu konuyu bi cevap yazayım dedim ben yaptım.birini gördüm ama tabiri caizse kıro denen tipler vardır ya aynen öyle biriyde siyah takım beyaz gömlek ve elinde tesbihi vardı hatta çok korktum aynı kiişiyi tekrar görürüm diye ve bidaha asla yapmadım öyle bişey sözlenene kadarda acaba öyle bi eşimmi olacak diye hep tedirgin düşünün yani o kadar ciddiye almışım bu olayı ve şimdi evlyim hemde o rüyadaki erkeğin tam zıttı bi insanla yani rüyam tersiine çıktı:64::64::64::64:

Back
X