Yastğın altına anahtar koyma olayı ( Rüyada evleneceğin kişiyi görmek )

Ben denemiştim ama kel alaka birini gördüm hatta o zamanki aklımla dehşete düşmüştüm''Aman Allah'ım bununla mı evleneceğim ben''diye.Sonuç:Boş işler bunlar.

kel dedin de aklima geldi bi keresinde teyzemin kizi yapmisti uyandi ne bu ya ben inanmam boyle seylere dedi niye dedik ruyamda cenesi uzun bi cocuk gordum yalan bunlar dedi ve sonuc:esinin cenesi uzun:60::60::60::60::60::60::60::60:

kel dedin de aklima geldi bi keresinde teyzemin kizi yapmisti uyandi ne bu ya ben inanmam boyle seylere dedi niye dedik ruyamda cenesi uzun bi cocuk gordum yalan bunlar dedi ve sonuc:esinin cenesi uzun:60::60::60::60::60::60::60::60:

Ben evlendim ama canım rüyamdakiyle hiç alakası yok hem o çocuğu da tanıyordum amannnn ine aklıma geldi Allahhhh koru Yarabbiiiiii :1:

O olayı ben daha farklı biliyorum,o gün rüyanda ne görürsen onu yaşarmışsın diye..

Ayrıca Şubat ayında tutulan bir hızır orucu vardır 3 gün tutulur,son günü tuzlu tuzlu yenilir ve hiç su içilmez,gece rüyanda mutlaka eşin olacak kişi sana su verir..Bir çok tanıdığım var öyle eşlerini tanımadan rüyasında gören..

Bende tutmuştum resmen eşimin elini ve kolunu ve omzunu görmüştüm beyaz bir bardakta su vermişti bana..
Yaşlı ninelerimiz,anneannelerimiz falan hep anlatırlar bu olayın gerçekliğini..

O olayı ben daha farklı biliyorum,o gün rüyanda ne görürsen onu yaşarmışsın diye..

Ayrıca Şubat ayında tutulan bir hızır orucu vardır 3 gün tutulur,son günü tuzlu tuzlu yenilir ve hiç su içilmez,gece rüyanda mutlaka eşin olacak kişi sana su verir..Bir çok tanıdığım var öyle eşlerini tanımadan rüyasında gören..

Bende tutmuştum resmen eşimin elini ve kolunu ve omzunu görmüştüm beyaz bir bardakta su vermişti bana..
Yaşlı ninelerimiz,anneannelerimiz falan hep anlatırlar bu olayın gerçekliğini..

oyle bi seyi bizde de yaparlar tuzlu kucuk ekmek yapip yerler bizde onu ben gormedim ama goren kizlar vardi

ah ahh yaptım ve gördüm tanıyorum üstelik. o da bekar bende

benden çook büyük biri tabi

evini temizledm, söz şekerimi millete ikram ettim

ekmek bile pişirdim:53:

rüyAmın rüya olarak kalmasından korkuyorum:31:

ilk sayfaları okuyordum sona gelemeden dikkatimi çekti yazayım unutmadan dedim..evin anahtarı denilmiş ya bu anahtar oda kapısınınmı yoksa dış kapımı :) maşallah çok kişi yapmış..bende yaparımda korkuyorum karşılaşaçağımla sonra ağlamayım kaderime:) ben elmayla ilgili birşey biliyordum o zamanda görüyormuşsun ama tam emin değilim nasıl yapıldığına o yüzden susayım en iyisi..birde herkes biliyordur belki, birgün vardı hıdırellezmi neyse işte o günde evli olan (ikinci evlilik yapanın olmaz) yüzüğünü alıp takılı yatarsanız senesi dolmadan bile evleniyormuşsunuz..kilidi alıp yatan ee bide beğendiyse kapsın yüzük tamam işte:)

ben makarasına denedim ama hiçbirşey görmedim

ama bazı arkadaşlarım mesleğine kadar görmüş :37:

2 rekar namaz kılsan, dua etsen neyse de..
Alt tarafı anahtar, ben denemedim ama görebilecegini zannetmiyorum görsen bile bilinc altı olma ihtimali cok yüksek..

kim çıkarıyo bilmem böyle saçma şeyleri zamanında çıkarmışlar işte cahil insanlar, şmdi de hala bize kdr gelmiş bizde de merak uyandırıyor haliyle :26: ama ben inanmam böyle şeylere ya ben her gece rüya görürüm zaten her gece de sevgilimi görürüm genelde :16: evleneceğim insana yattığımda da gene o çıkar kesin :9: anahtarmış flan onla alakası yok yaa yapmayn,kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz inanmayın böle şeylere...

ben de hurafe diye düşünüyorum ama yine de denemek isterdim bi kez:1: sanırım ilk kez yatıya kaldığın evde ev sahibinden habersiz o evin anahtarını yastığının altına koyman gerekiyomuş diye duymuştum, hehe heyecan verici, bi şey çıkmasa bile macera işte:52:

Arkadaşlar ben bu işin elmayla yapılan versiyonunu denedim ama bence bilinçaltı olayı bu arada değişik usulleri varsa yazın lütfen!

Böyle birşey yok arkadaşlar. Bir takım şeyler görülüyorsa da bilinçaltından başka birşey değildir.

Mesela yattınız bilinçaltınızda hiç tipiniz olmayan evlenmeniz muhtemel bile olmayan birini gördünüz. Rüyaya sadık kalp herife yanaşırmıydınız yoksa kaderinize ağlarmıydınız?

Back
X