Yastıktaki saçmalık

Micra23

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2020
399
140
103
39
Merhaba ilginç bişey yaşadım ve paylaşmak istiyorum. İki hafta önce bir hafta yatılı misafirim vardı bu kişilere yeni paketten çıkmamış yastıklarım vardı bunlara nevresim takıp verdim. Bu arada yastıgın iç kılıfı dikişli yani açılması mümkün olmayan bir kılıftı. Bu misafir gittikten sonra yastıgın nevresimi bi çıkardım ve iç kılıfla birlikte makineye attım. Yıkandı kuruttum ve başka fermuarlı bir iç kılıfa doldurduk eşimle bu fermuarlı iç kılıf evde daha önceden kullanılan yıkanıp dolaba konulmuş bir iç kılıftı. İki gün sonra kayınvalidemler misafirliğe geldi bu yastıkkara nevresim takıp onlara kullandım. Gittikten sonra tekrar çıkardım nevresimi yastıkta bişey farkettim iç kılıfın içinde fermuarı açıp yokladım tek bir ağrı kesici ilaç paketten kesilmiş tek paketli konulmuş hiç inanamadım nerden girdi nasıl geldi öyle bir ilaç bizim evde yok iki gündür onu düşünüyorum. Nevresim de olsa neyse iç fermuarlı kılıfta elyaf içinde

Daha önce elyafa karışmıştır yıkanınca yüzeylere gelmiştir.

Ama o elyaf makinede yıkandı en ufak deformasyon olmaz mı ilaç paketinde

Yari uykulu kayinvalide koymus olabilir mi..benim oglum surekli bizim yastiklarimizi karistiriyor bende dogru yastikta yatmazsam boynum agriyor bu yuzden fermuri 2 parmak actim ordan taniyodum vs....neyse gecen sabah benim telefon yok yok yooook bi baktim yastigin icinde..haklisin ama baska

Nevresim içinde olsa hadi tamam da iç fermuarlı kılıfta elyaf içinde

Bazen öyle saçma şeyler o kadar alakasız yerden çıkıyor ki ,yok imkanı yok oraya nasıl girdi diye çıldırıyorsun,ben bunu çok yaşadım artık takmıyorum fizik kanunlarıyla, kuantum la , eşyanın ilginç tabiatıyla uğraşmak beni aşar koyverdim gitti.....

Konuyu okurken başım döndü sok çıkar sok çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…