Daha önce elyafa karışmıştır yıkanınca yüzeylere gelmiştir.Merhaba ilginç bişey yaşadım ve paylaşmak istiyorum. İki hafta önce bir hafta yatılı misafirim vardı bu kişilere yeni paketten çıkmamış yastıklarım vardı bunlara nevresim takıp verdim. Bu arada yastıgın iç kılıfı dikişli yani açılması mümkün olmayan bir kılıftı. Bu misafir gittikten sonra yastıgın nevresimi bi çıkardım ve iç kılıfla birlikte makineye attım. Yıkandı kuruttum ve başka fermuarlı bir iç kılıfa doldurduk eşimle bu fermuarlı iç kılıf evde daha önceden kullanılan yıkanıp dolaba konulmuş bir iç kılıftı. İki gün sonra kayınvalidemler misafirliğe geldi bu yastıkkara nevresim takıp onlara kullandım. Gittikten sonra tekrar çıkardım nevresimi yastıkta bişey farkettim iç kılıfın içinde fermuarı açıp yokladım tek bir ağrı kesici ilaç paketten kesilmiş tek paketli konulmuş hiç inanamadım nerden girdi nasıl geldi öyle bir ilaç bizim evde yok iki gündür onu düşünüyorum. Nevresim de olsa neyse iç fermuarlı kılıfta elyaf içinde
Bir de yastıklar ilk kullanımda yeniydi ve dikişli bir iç kılıftaydıDaha önce elyafa karışmıştır yıkanınca yüzeylere gelmiştir.
Bir de yastıklar ilk kullanımda yeniydi ve dikişli bir iç kılıftaydıDaha önce elyafa karışmıştır yıkanınca yüzeylere gelmiştir.
Nevresime koyar neden elyafın içine koysunKonuyu anlayamadım bile, KV/KP kullanmak icin koymuş olamaz mı ilacı??
Yastıklar yapılırken karışmıştır demek istedimBir de yastıklar ilk kullanımda yeniydi ve dikişli bir iç kılıftaydı
Nevresime koyar neden elyafın içine koysun
Nevresim içinde olsa hadi tamam da iç fermuarlı kılıfta elyaf içindeYari uykulu kayinvalide koymus olabilir mi..benim oglum surekli bizim yastiklarimizi karistiriyor bende dogru yastikta yatmazsam boynum agriyor bu yuzden fermuri 2 parmak actim ordan taniyodum vs....neyse gecen sabah benim telefon yok yok yooook bi baktim yastigin icinde..haklisin ama baska
Biz de yok o ilaçtanYastıklar yapılırken karışmıştır demek istedim
İlaçtan bizim evde yok çocuklar koyamaz kiEvde kucuk cocuk varsada icine sokmus olabilir
Bazen öyle saçma şeyler o kadar alakasız yerden çıkıyor ki ,yok imkanı yok oraya nasıl girdi diye çıldırıyorsun,ben bunu çok yaşadım artık takmıyorum fizik kanunlarıyla, kuantum la , eşyanın ilginç tabiatıyla uğraşmak beni aşar koyverdim gitti.....Merhaba ilginç bişey yaşadım ve paylaşmak istiyorum. İki hafta önce bir hafta yatılı misafirim vardı bu kişilere yeni paketten çıkmamış yastıklarım vardı bunlara nevresim takıp verdim. Bu arada yastıgın iç kılıfı dikişli yani açılması mümkün olmayan bir kılıftı. Bu misafir gittikten sonra yastıgın nevresimi bi çıkardım ve iç kılıfla birlikte makineye attım. Yıkandı kuruttum ve başka fermuarlı bir iç kılıfa doldurduk eşimle bu fermuarlı iç kılıf evde daha önceden kullanılan yıkanıp dolaba konulmuş bir iç kılıftı. İki gün sonra kayınvalidemler misafirliğe geldi bu yastıkkara nevresim takıp onlara kullandım. Gittikten sonra tekrar çıkardım nevresimi yastıkta bişey farkettim iç kılıfın içinde fermuarı açıp yokladım tek bir ağrı kesici ilaç paketten kesilmiş tek paketli konulmuş hiç inanamadım nerden girdi nasıl geldi öyle bir ilaç bizim evde yok iki gündür onu düşünüyorum. Nevresim de olsa neyse iç fermuarlı kılıfta elyaf içinde
Kuzum çok mu karışık olmuş,Konuyu okurken başım döndü sok çıkar sok çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?