Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de yastıklar ilk kullanımda yeniydi ve dikişli bir iç kılıftaydı
Nevresime koyar neden elyafın içine koysun
Kız neyine iade edecek makineye atmış bir güzel yıkamış içilmez artık:))Çok takılmayın ya ilaç büyüsü diye birşey yoktur heraldeyanlışlıkla koymuş olabilir.ilacin adı belli sonuçta K.V.ye sor senin ilacinmi diye onunda gider iade edersin
Kim büyüye yorduBildiğim kadarıyla paketli ilaçla yapılan bir büyü türü yok. Her bulduğunuz şeyi büyüye vs. yormayın, o kadar da değil.
İşin enteresan tarafı yıkadıktan sonra sapasağlam çıktı yani yikanirken yoktuKız neyine iade edecek makineye atmış bir güzel yıkamış içilmez artık:))
Ay hangi konuyu açacağıma da ben karar vereyim değil mi isterseniz yazarsınız isterseniz yazmazsınızBuraya gelip konu açacak bir olay değil yagirmiştir bir şekilde işte ne önemi var
Ayrıca siz her misafirden sonra yastığı elyafına kadar yıkarmısınız ? Okurken içim bayıldı valla.
Böyle bir şey demedim farkındaysanAblacığım bir yerden yapışmıştır, nerden geldiyse de geldi ayrıca geldiyse bile ne olacak KV aspirinle mi zehirliyor sizi![]()
Ağrı kesiciEee büyücülük müeseside günceliyor kendini
İlaç ne ilacıydı
İnşallah o malum mavi hap değildir mazalllah
Ay ne değişik yorumlar yapıyorsunuz öyle diyen mi olduO olamaz, bu olamaz.
Birisi ilaç büyüsü yapmış size.
Duymak istediğiniz bu sanırım.
Bu arada yanlış yere konu açmışsınız, banlanmanız olası.Ay hangi konuyu açacağıma da ben karar vereyim değil mi isterseniz yazarsınız isterseniz yazmazsınız
Ne düşündünüz peki ? Konuyu açarken, elbet birşey düşünüpte açmış olmalısınız.Ay ne değişik yorumlar yapıyorsunuz öyle diyen mi oldu