Merhaba hanımlar...
6 buçuk yaşında bir oğlum ve 4 aylık ikizlerim var. Eşim neredeyse 3 aydır geceleri yatağa doğru düzgün gelmiyor. 4 e 5 e kadar Tv başında ya oturuyor ya uyuya kalıyor. Yuzlerce kez konuştum, iyi konuştum, kötü konuştum, normal durumlarda duygularımi ifade ettim, kocaman kavgalar çıkardim, yok yok yok haftanın rahat ,4-5 günü bazen de daha fazla oturma odasında TV basinda. Konuştuğumda haklısın haklısın diyor o kadar. İş saatleri rahat malesef o yüzden öğlene doğru anca ise gider. Ne yapacağımı bilmiyorum artıkalıp o TVyi camdan atasim var. Satsam mi diye düşünüyorum hatta. Var mı böyle bir sıkıntısı olan ve çözüme ulaşan.
Adam akıllı bir birlikteliğimiz de yok malesef evet. İşin acigi bu durumdan rahatsız da değilim bunca yogunlugun içinde. Ama bu kadar uzun arası olsun da istemezdim. Bir şüphem yok. Sdece TV başında olmak istiyor. Zaten bekarliktan gelen ciddi bir TV bağımlılığı var.Birliktelik yasamıyorsunuz o zaman doğru mudur ? Başka şeylerden şüpheleniyor musunuz ?
Benim geç yatma gibi bir lüksüm yok ki. Şimdi bile bebek beslemeye kalktım yine oturma odasında beni deli ediyor. Gidip kavga cikartasin var.Yarın akşam koltuğu kaptırmayın, mecbur o gitsin yatağa yatsın.
Bebişlere de bakıversin bir zahmet.
Emziriyor musunuz?Benim geç yatma gibi bir lüksüm yok ki. Şimdi bile bebek beslemeye kalktım yine oturma odasında beni deli ediyor. Gidip kavga cikartasin var.
Ben paşamızın bu konudan kaçtığını düşünüyorum. Aranızda cinsel anlamda da birşey yaşanmıyorsa, tv karşısına kaçmakta buluyordur çözümü. Bu hayat bir tek onlara zor çünkü…Dun sabah hastaydım da çocuklara şimdi sen kalksan dedim diye gelmiycem de artık yatağa bilmem ne dedi
Genel olarak mamayla besleniyorlar. Nasıl yapabilirim bilemiyorum ki. Kalkmaz o çocuklara diğer taraf da o devrilir. Olan miniklere olmaz mı?Emziriyor musunuz?
İkiz oldukları için zor olacağını düşündüğümden koltuğu kaptırmayın demiştim.
Eğer mama ile besleniyorlarsa gayet lüksünüz var, devirin totoyu yatın keyif yapın, roller değişsin bakalım nasıl oluyormuş…
Genel durum normal. Yada bilemiyorum çok birbirimizle vakit geçirmiyoruz bu ara.Normalde de böyle uzak mı durur yoksa sadece yatak odasına mı gelmez?
Vallahi bu erkekler çok garip. Her şeyi kadın çeker çevirir yinede düzenine sadıktır erkeklerde doğumdan sonra bezgin bekir gibi gezer..Bahane üstüne bahane arar.
miniklerle çok yoğun ilgi gerektiği için kendisine yeni bir dünya kurmuşMerhaba hanımlar...
6 buçuk yaşında bir oğlum ve 4 aylık ikizlerim var. Eşim neredeyse 3 aydır geceleri yatağa doğru düzgün gelmiyor. 4 e 5 e kadar Tv başında ya oturuyor ya uyuya kalıyor. Yuzlerce kez konuştum, iyi konuştum, kötü konuştum, normal durumlarda duygularımi ifade ettim, kocaman kavgalar çıkardim, yok yok yok haftanın rahat ,4-5 günü bazen de daha fazla oturma odasında TV basinda. Konuştuğumda haklısın haklısın diyor o kadar. İş saatleri rahat malesef o yüzden öğlene doğru anca ise gider. Ne yapacağımı bilmiyorum artıkalıp o TVyi camdan atasim var. Satsam mi diye düşünüyorum hatta. Var mı böyle bir sıkıntısı olan ve çözüme ulaşan.
Sakinliğinizi koruyun .. Neden bu kadar bıkkın olduğunu anlamaya çalışın..Genel durum normal. Yada bilemiyorum çok birbirimizle vakit geçirmiyoruz bu ara.Gidip Tv yi mi parçalasam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?