Merhaba 25 haftalık hamileyim hamileliğim çok sıkıntılı geçti şükür zor günler geride kaldı . Eşim iyi biri ama epilepsi hastası sinirlendiğinde gözü bişiyi görmüyor hamilelikte hormonlarım değişti ben de alıngan oldum ufak tefek şeylere alınıyorum eşimle dün gece yine tartıştık sebebi yatakta rahat yatamıyormuş benim yüzümden ben yatağın yüzde 70 ni alıyormuşum bu istemsiz bişi hamilelikten dolayı çarpıntı ateş oluyor daha önce kapıları falan da kırdı çok sinirli biri .bi haftadır kötü rüyalar görüyorum namaz kılmak istiyorum kılamıyorum iç sıkıntısı da var ne yapmam lazım benim esmalar çekiyorum işten fırsat buldukça ama sanki esmalar ters etki yapıyor daha da kötü oluyor aramız
ben hayatımda hıc yaradanı anmanın olayları kotuye cevırdıgınıDoğum yapmama 3 ay kaldı merak etme dedim rahat rahat yatarsın artık bu yatak da dedim görcez bakalım yani bi yatak uğruna bu tantana rahat yaramıyor Muş ben sabaha kdr horlamalarını çekiyorum
epilepsi ilaçları aşırı derecede sinir yapıyor maalesef stressiz bir hayat yaşamazlarsa durum bu oluyorne aceleniz vardı bebek için
kapı duvar kıran epilepsi hastası ilk kez görüyorum bahaneler de iyimiş yani.
Yatağın çoğunu kaplamakla çarpıntı ateşin ne alakası var ki ?Merhaba 25 haftalık hamileyim hamileliğim çok sıkıntılı geçti şükür zor günler geride kaldı . Eşim iyi biri ama epilepsi hastası sinirlendiğinde gözü bişiyi görmüyor hamilelikte hormonlarım değişti ben de alıngan oldum ufak tefek şeylere alınıyorum eşimle dün gece yine tartıştık sebebi yatakta rahat yatamıyormuş benim yüzümden ben yatağın yüzde 70 ni alıyormuşum bu istemsiz bişi hamilelikten dolayı çarpıntı ateş oluyor daha önce kapıları falan da kırdı çok sinirli biri .bi haftadır kötü rüyalar görüyorum namaz kılmak istiyorum kılamıyorum iç sıkıntısı da var ne yapmam lazım benim esmalar çekiyorum işten fırsat buldukça ama sanki esmalar ters etki yapıyor daha da kötü oluyor aramız
Gece uyurken ağzımın içine gireceksin diyor ben sığamıyorum yatağa diyor yani karnım büyüdüğü içim rahat yatamıyorum zatenYatağın çoğunu kaplamakla çarpıntı ateşin ne alakası var ki ?
Onu sinirlendirme aşamasına kadar tartışıyor musunuz?
Gitsin başka yerde yatsın.
Sanırım siz gitmesini istemiyorsunuz o da buna delirip köpürüyor.
Siz hormonları bahane edip abartmayın, o da epilepsiyi.
iyi değilim sürekli kabuslar görmeye başladımEsmalar ters etki mi yapıyor ?!! Psikolojiniz iyi gelmedi bana, eşinize yatakları ayıralım diyin bakalım ne dicek.
O zaman onun tahammülü kalmamış bahane arıyor.Gece uyurken ağzımın içine gireceksin diyor ben sığamıyorum yatağa diyor yani karnım büyüdüğü içim rahat yatamıyorum zaten
epilepsi ilaçları aşırı derecede sinir yapıyor maalesef stressiz bir hayat yaşamazlarsa durum bu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?