Yatağa sığamıyormuş

Kapı kırmak falan bilmiyorum o konuda epilepsi hastası hiç tanıdığım vs olmadı ama sanki hastalığının arkasına sığınıp rahat rahat ofkeleniyor gibi ama dediğim gibi epilepsiyld ilgili bilgim yok bildiğim kadarıyla vucutsal kasılmalar yaşarlar yani öfke nöbeti çok başka bişey. Ayrıca Esma okuyorum test etki ediyo ?????? Buna çok şaşırdım madem öyle kalben inaadiginiz bir şeyi yapmayın. Ayrıca eşinizin tavrı hoş değil ama rahatsız olabilir neticede hamilesiniz ve eşiniz de gece fark etmeden carparim vs gibi düşüncelerle rahatsızlık duymuş olabilir ama tabiki söyleme üslubu çok çok önemli.
Ben nacizene kendi inancım gereği iç huzurumu inancimla sağlıyorum her gece yatmadan önce bazı süreler okurum dualar ederim eğer özellikle korktuğum bir şey varsa Ayetel Kürsi okurum ve içsel olarak da bilirim ki onu okursam bana kimse hiç bir şey yapamaz.
Ben de hamileyim bu dönemlerde bir sürü hurafe var ben inanmıyorum onlara . Ayet okumak dua etmek benim hayatımın rutini kucuklugumden beri dışarı çıkarken eve girerken uyumadan önce yaptığım rutinlerim ve bunlar beni rahatlatıyor. Hamilelik süreci gerçekten biraz daha alıngan olduğumuz bir dönem bunun farkında olup her şeyi çok büyütmemek lazım esinize gelince fikrim dediğim gibi bana daha çok öfke kontrolü sorunu varmış gibi geldi

Eşim hastalığından dolayı sinirli biri öfke nöbetleri o yüzden sürekli bişi kırıp dökmek istiyor
Bugün ayıracağım senin rahatn benim rahatımdan daha önemli demeli diyeceğim buyur senin olsun yatak diyeceğim
Gece uyurken ağzımın içine gireceksin diyor ben sığamıyorum yatağa diyor yani karnım büyüdüğü içim rahat yatamıyorum zaten
abartmasın yahu 1580 cm karnınız buyumedı heralde
bence doktoruna gıdın ılac kullanınca delırıyor dedıgınızde ya psıkologa yonlendırır ya ılac degıstırır
bırsey demeyın esınıze doktoruna gıdın dırek

öfke problemini hastalığının arkasına çok güzel sığındırmış ve sizi de buna bir güzel inandırmış. öfkenin hastalıkla ilişkili olduğunu düşünmüyorum ama kullandığı ilaçların yan etkisi ise doktora söyleyip ilaç değiştirin. ya da hastalığını etkilemeyecek şekilde sakinleştirici antidepresan falan kullansın tabiki doktor kontrolü altında. öfke problemini doktorunuza söyleyin ve size bir psikolog önersin.
ayrıca hamile eşine ağzıma girceksin ne demek ya çok sinir bozucu. içindeki tavuk döner değil bebek yani ne demek yatakta yer kalmıyormuş. hayatım rahat edemiyorsan ben başka yerde yatayım diyeceğine kalkıp bir de söylediği laflara bak. tövbeler olsun.
yarın birgün çocuğa sinirlendiğinde çocuğun önünde de kapıları mı kıracak.
bir uzmana danışın acilen.

Bir çok epilepsi hastası tanıyorum. Hiç biri cam pencere indirmiyor. Bence epilepsiden ziyade sınır hastası gibi hissettim kolundan tutup hastahaneye götürün.

boşayın artık bu adamı yahu... evlenemedim diye diye gittiniz bu adama çattınız, aldınız artk evlilikten hevesinizi boşanında doğacak bebeği böyle sorunlu, öfke kontrolü olmayan babayla yaşatmayın ... kendinizi yaktınız yavruyu yakmayın bari

Lütfen eşiniz bebeğiniz doğmadan önce terapi falan alsın,sinirli diyorsunuz gözü görmüyor diyorsunuz aklıma kötü şeyler geliyor allah korusun. Bir de sizde terapiye psikoloğa gidebilirsiniz iç sıkıntını geçer rahatlarsınız.

Konularınızıda az buçuk biliyorum bu evlilik baştan yanlış
Olmayanı oldurmaya çalışıyorsunuz sadece

Epilepsiden degil bu tutumu kendisinin oz simarikligindan. Saygisi yok sanirim hamile esine. Allah yardimciniz olsun

Bence eşiniz epilepsi hastasından ziyade, ruh hastası.

Hamile eşine yataga sığmiyorum diye kizipta, kapi indirmekte hangi evre gercekten bilemedim.

Valla bu iş çok basit eşiniz ya sizinle aynı yatakta sizin hamile olduğunuzu ve daha fazla yer kapladığınizi bilerek yatacak yada doğuma kadar salona gidiverecek. Epilepsi hastalığı kapı duvar kirdirmaz benim dayım ablam ve anneannem de epilepsi hastası sadece kriz gelince bilmeden zarar verebilirler etrafında bulunan eşyalara çok gördüm yani eşiniz zaten sinirliyms ağır ilaçlar kullanıyor zaten onlarda tetiklems bence umarm bebek doğduktan sonrada bu siniri devam etmez.

Esınıze salonda yatmasını onerın. Hamıle olalı koca yatagı esım bana bırakıyor ben erken yatıyorum o gec yatmak ıstıyor bızde boyle cozum bulduk yatana kadar zaten mıc mıc bırbırımızı yoruyoruz hayatı zorlastırmanın anlamı yol evlılık guzel yasanacak bırsey. Hamılelık daha guzel yasanacak bırsey

Şaka gibi.Keşke anne baba olmadan önce bir terapiye gitseydi.Tek basına mı yaptıgınız cocugu da sinirleniyor.Allah kolaylık versin ama ters tepen Esma’lar değil eşinizin ve sizin enerjiniz bence.Yazık cocuk olunca ne olacak?

Esmalar konusunda vesvese düşmüş içine. Öyle düşündüğünde okumanın anlamı kalmaz ki. Madem bu kadar rahatsız ayrı yatın bi süre? Epilepsi hastalarında sinir kalır yanlış hatırlamıyorsam, ama sadece hastalığa bağlamak doğru değil, karakterinde de sıkıntı var demek ki.

epilepsi ilaçları aşırı derecede sinir yapıyor maalesef stressiz bir hayat yaşamazlarsa durum bu oluyor

Epilepsili insan tanımasak inanacağız. Eşinizin öfke problemi var, hastalıkla ya da ilaçlarla alakalı değil bu durum.
Böyle bir adamla çocuk yaparken iki kere düşünseydiniz keşke.

Aksine epilepsi ilaçları dengesini bulmasına yardımcı olur, hatta psikiyatristlerin verdiği bazı duygudurum düzenleyici ilaçlar aynı zamanda epilepsi tedavisinde kullanılan ilaçlardır. O yüzden eşiniz öncelikle ilacıyla ilgili doktora danışsın sonra da psikolojik destek alsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…