• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatağım..

quinzel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
300
147
103
Merhaba herkese konu başlığı ne kadar ilginçse sorunumda o kadar ilginç arkadaşlar benim sorunum kendi yatağımda yatamamak.. Nedeni ise kendi yatağıma yattığım zaman o kadar daralıyorum bunalıyorum ki adeta nefes alamıyorum sanki büyü yapılmış gibi üstüme birşeyler çöküyor göğsüm daralıyor ve saatlerce uyuyamıyorum ayrıca sanki yapışmış gibi hareket etmemde zorlaşıyor bu birkaç aydır böyle ama üç gündür kendi yatağımda uyumadım bile odamda birde kardeşimin yatağı var kardeşim annemle birlikte yattığı için uyuyamadığım zaman onun yatağında uyuyorum sizcede dediğim gibi yatağımda yada bende büyü falan mı var gerçekten üç gündür hiç kendi yatağıma bile oturamadım

Büyü meseleleri yasak canım yaa. Bi de niye öyle bişey olsun ki. Rahat değildir belki yatagın ortopedik değildir , çok yumuşak ya da çok serttir.

Bu tarz büyüler, ecinniler vesaire içerikli konular açmak yasak. Psikolojiktir, kim size yatağına yatamasın diye büyü yapsın yahu? Yatağınız rahatsızsa, kardeşinizin yatağı daha rahatsa ondan bile kendinize böyle söylüyor olabilirsiniz.

Yoktur birsey dua et yat.Sıkıntili bir donemdeysen uyuyamazsin normal.

Camı pencereyi açın. Işık olsun odada. Komik videolar falan izleyerek uyumaya çalışın.

Sıkıntılı dönemde misiniz neden aklınıza büyü geliyor.kötü düşünmeyın.ekmek kırıntısı falan olabilir mi acep.çarşafınızı değiştirin.bazen yastık yönünü degistirmek de fayda ediyor.bir De uyumadan arkadaşların dediği gibi dua okusanız.

Aynı olay birebir ben de vardı. Çok fena oluyordum yatağıma yattığımda ama oradan başka bir yere geçince hiç sorun yoktu. Hatta bu yüzden benim yüzümden babam aylarca kanepe tepelerinde yattı. Taşındık, odam tamamen değişti çok şükür şimdi odamda ve yatağımda çok mutluyum. Ama o hissi biliyorum hatta ben odama bile giremiyordum neredeyse.

Bu tarz büyüler, ecinniler vesaire içerikli konular açmak yasak. Psikolojiktir, kim size yatağına yatamasın diye büyü yapsın yahu? Yatağınız rahatsızsa, kardeşinizin yatağı daha rahatsa ondan bile kendinize böyle söylüyor olabilirsiniz.
Bende yeni uyeteim.meraktan soruyirn niye yasak

Back
X