yuhhhhhhhh
hiç gerçekçi gelmedi
insan nişanlısına böyle birşey söyleyemez
bence bu konu sahibi YA BİR ERKEK
YADA BİR LEZBİYEN
bu konuyu açma amacı da
BENDE MERAK EDİYORUM
dien kadınları mimlemek
insanlık nereye gidiyorki böyle...
eşşegin aklına karpuz kabugu düşürmüşünüz.bakın lütfen yargılamayın birazcık araştırısanız benim gibi olan bi çok kişi göreceksiniz ki ben şuan bunu yapamayacağımı düşünüyorum ve bunu ona açıklamak için sizden fikir istiyorum hepsi bu
yok değilim ya siz neden böyle şeylerin gerçek hayatta olduğunu anlamakta güçlük çekiyosunuz?neden bana erkekmişsin gibi geldin acaba?yuhhhhhhh
yok artık bu şekilde bişey yaşamak istemiyorum bunu ona nasıl açıklarım bunun derdindeyim.
merak ediyorum diyip yanıma yandaş aramıyorum.
zaten emin olun çok fazla var dışarda.
sadece yapabileceğimi düşündüm ama şuan imkansız geliyor.
işte benden bundan bahsediyorum şimdi ne yapcam .eşşegin aklına karpuz kabugu düşürmüşünüz.
yada ayıkla pirincin taşını....
Konunun fake olma ihtimali yüksek ancaaaaaaak inanın bunu isteyen kadınlar da var. Tıpkı homoseksüellik gibi şimdi bize garip geliyor ama yatakta üç kişi sevişenlerin sayısı hiç de az değil. Namus kavramı olarak bakınca bir erkek iki kadın olayı bir kadına iki erkekten daha kabullenebilir bir şey oluyor. Yani adam karısının başkasıyla beraber olmasını hazmedemezken yatağa ikinci bir kadın girmesi hem işine geliyor hem de hoşuna gidiyor. Yani bu uç fantezilerde bile bu ikiyüzlülük var. Biz heteroseksüller için anlaışması zor ama bunu yapanlar var inanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?