yatağıma 2. bir kadın almayı düşündüm..

bence psikolojik tedavi görmelisinz

çüş

Bence nişanlınız size hakettiğiniz cevabı vermişşş ,başka ne bekliyordunnn

nişanlına senin ne cevap vericeği merak ettiğim için böle bişey sordum tabikide ciddi değilim tepkini merak ettim dee ve kapa konuyu bence.
Bak bu olur katılıyorum. bide üste çıkıp seni denedim utanmadan hemen kabul ettin güvenim gitti sana diye trip yapar

ekşici olabilir misin tarz benziyo valla

birde bi kaç kişiyle görüşmüştünüz.
baya istekliymişiniz. neden fikriniz degiştiki.
alt tarafı 2kadın 1 erkek olcaktınız yatakda
2 erkek olsa sıgmazsınızki yataga

Error verdim yahu.Bunun cinselliği keşfetmekle ne alakası var? Nişanlıya 3lü yapalım demek? Bu bir biseksüelin de tercihi olmaz ki ya tepki verseydi.Fake diyorum geçiyorum.Fake değilse de adama bir şey demeyin,heveslenmiş adamcağız...

birde bi kaç kişiyle görüşmüştünüz.
baya istekliymişiniz. neden fikriniz degiştiki.
alt tarafı 2kadın 1 erkek olcaktınız yatakda
2 erkek olsa sıgmazsınızki yataga

p.. izlerken gayet bakımlı seksi geliyo kadınlar bir de türkiyedekileri görseniz insan erkek olsa yatmaz yani ayrıca düşününce yapamaycagımı anladım çekici gelemdi bi kadınla ne yaşayabilirim ki dedim..
izlemek keyif versede icraata dökmek zor geldi.
hele ki sevgilimle:.

Nişanlınıza yatağınıza başka bir kadın almayı istediğinizi hiç düşünmeden, çekinmeden söylüyorsunuz, ama iş vazgeçirmeye gelince nasıl konuşacağınızı mı kara kara düşünüyorsunuz?
Herşeye tersten mi başlıyorsunuz çok komiksiniz gerçekten.

nişanlına senin ne cevap vericeği merak ettiğim için böle bişey sordum tabikide ciddi değilim tepkini merak ettim dee ve kapa konuyu bence.
Bak bu olur katılıyorum. bide üste çıkıp seni denedim utanmadan hemen kabul ettin güvenim gitti sana diye trip yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…