- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
Konu Gerçek İse Bu Yaşadıkların veya Hayalindeki Fantazilerini Kurduğunda Nişanlın Hayatında Olmayabilir. Çünkü Anladığım Kadarıyla Biseksüelim Demişsin ama Bunu Yaşarsan Tamamen Lezbiyen Olucaksın Gibi Geliyo İyi Düşün.
Kendimi o şekilde düşünemiyorum o kadının saçını başını yolarım oracıkta :)sen kocamla nasıl yatarsın kahpeeee diyerektenyani bizler için anormal bir durum bu. Tıpkı diğer seksüel tercihlerin anormal gelmesi gibi.
yok bunu yaşamycam kesinlikle istediğim hayat bu değil..
bir anlık düşünceydi sadece keşke sesli düşünmeseydim..
nişanlına senin ne cevap vericeği merak ettiğim için böle bişey sordum tabikide ciddi değilim tepkini merak ettim dee ve kapa konuyu bence.
bunu söylemem mantıksız olur zaten benimle yatıyosun merak edecek bişeyin yok der çekilir kenara..bunu yatağa 3. bir erkek olarak değiştir nişanlın tamamen vazgeçer gibime geliyor ona da eyvallah derse benim diyecek sözüm kalmıyor.
nasıl anlatılır bilmiyorum ama birazdan herkes tarafından aşağılanacağımı bile bile yazıyorum.
tek çarem burası.
çok ama çok kararsızım nolur yargılamadan cevap verin.
uzun süredir beraber olduğum biri var ve cinsel hayatımız aktif.
lezbiyen değilim kesinlikle ama kadın vucudu bana çok seksi geliyor.
beraber p... izliyoruz ve ben erkeğin vucuduna neredeyse hiç bakmıyorum.
hep lezbiyen değilim ama sanırım biseksüelim..
bunu farkettiğimde nişanlıma ben sanırım bi kadınla bişeyler yaşamanın nasıl bişey olduğunu merak ediyorum dedim.
çok şaşırdı ne diyeceğini bilemedi.
tek başıma böyle bişey yapamam ama sen yanımdayken deneyebilirim grup yapalım dedim.
yani 1 kadın alacaktık yatağımıza.
ilk başta deli misin sen ne saçmalıyosun falan dedi.
o kadar saçma bi ruh halindeymişim ki bunu ona nasıl teklif ettim bilmiyorum.
resmen delilik.
uzun bi süre internette araştırdım bu normal mi diye sonra aslında her insanın içinde az da olsa bu duyguyu taşıdığına dair yazılan yazıları gördüm.
her insan taşıyo evet ama ben resmen yatagıma başka bi kadın almayı düşündüm.
neyse bi kaç kişi buldum sonra dedim sanırım yapamıycam bu işi..
durdum kendi kendime ne yaptığının farkında mısın dedim sevdiğin adamın eline bile isteye kadın veriyosun al bununla fantezi yap diye...
bu arada ben bunu nişanlıma söylediğimde aramız biraz bozuktu ve kendisi bunu şu şekilde algılamış ben bunu oyalayacak böyle olmaycak bişey söyleyeyim de kavga dinsin falan.
aradan 2-3 ay geçti nişanlım dedi ki noldu senin şu kadın işi dedi.
bende hiç bişe olmadı düşünüyorum falan dedim.
durduk yere insanın aklına bişey sokuyosun sonrada kem küm ediyosun dedi.
dedim ki hani ilk başta olmaz diyodun şimdi noldu dedim.
hiç böyle bişeyi hayal bile edemezdim bunu çoğu kadın istemez hayatımda belki bi daha hiç yaşamayacağım bişey bu dedi ee dedim yani ne bileyim hoşuma gitti dedi..
o an anladım tehlikeyi.
resmen adamın kollarına başkasını iitiyorum al bununla yat diye..
dedim ki yapamıycam galiba falan biz bozuştuk.
üstünden 1 ay geçti hiç muhabeti açılmadı ama ben bu konuyu kökten çözmek istiyorum.
nasıl konuşcam ne dicem bilmiyorum ama bi şekilde bunu ona söylemem,yapamayağımı bilmesini istiyorum..
konunun gerçek olduğunu farz ederek yorum yapıcam..
eşeğin aklına karpuz kabuğu düşmüş bir kere...
ısıtıp ısıtıp önüne getirecek konuyu..
tek diyebileceğin " seni başka biriyle düşündüğüm anda deli gibi kıskandım, korkarım ki seni de o kadını da öldürürüm, kıskançlığım merakımın önüne geçti" ...
bir daha da iki kere düşünün konuşmadan önce bu tarz şeyleri.
bu tip gerçekleri genelde bastırır çoğu insan, gün yüzüne çıkmasından çekinmeniz daha doğaldır...bunları nişanlınıza söylemenizse genişliğin ne kadar büyük olduğunu onunda hala sizinle devam etmesi dahada geniş olduğunu gösteriyor malesefyok değilim ya siz neden böyle şeylerin gerçek hayatta olduğunu anlamakta güçlük çekiyosunuz?
duygu bu his insanın elinde olan bişey değil.
he benim hatam bunu nişanlım yanımdayken söylemek oldu ama sonra vazgeçtim.
o zaman onunda merak edebileceği bir şey yok seninle yattığına göre...sen bu konuyu burda kapat erkek arkadaşın sorarsada yok öyle bir şey de gene kapat ama gel bu topikte kapat yoksa biz sıyırırızbunu söylemem mantıksız olur zaten benimle yatıyosun merak edecek bişeyin yok der çekilir kenara..
zaten bunu o istemedi ben söyledim o yüzden ona diyecek bişeyim yok.
evet işte zoruma giden ohadi duygularına hakim olamıyorsun diyelim,adama ne diye söylüyorsun ? Ben eşimin yanında ben onlara bakarken başka kadını öptüğünü düşünmek bile istemem.Adam da amma hevesliymiş ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?