yatağıma 2. bir kadın almayı düşündüm..

Kendimi o şekilde düşünemiyorum o kadının saçını başını yolarım oracıkta :)sen kocamla nasıl yatarsın kahpeeee diyerekten yani bizler için anormal bir durum bu. Tıpkı diğer seksüel tercihlerin anormal gelmesi gibi.

yok bunu yaşamycam kesinlikle istediğim hayat bu değil..
bir anlık düşünceydi sadece keşke sesli düşünmeseydim..

nişanlına senin ne cevap vericeği merak ettiğim için böle bişey sordum tabikide ciddi değilim tepkini merak ettim dee ve kapa konuyu bence.

ineternette bulduğum bi bayanla görüştüm dedi ki kadınlar bunu yapabileceğini sanıyor sonra sen benim kocamla nasıl yatarsın diye bana hakeret edip kovan oldu dedi bu şekilde bişey yaşanacaksa sakın bulaşmayın bana dedi.
düşündüm ve bende aynısını yaaprım heralde nasıl bunu dile getridm aklım almıyo şimdi yaa

yok bunu yaşamycam kesinlikle istediğim hayat bu değil..
bir anlık düşünceydi sadece keşke sesli düşünmeseydim..

ya ilerde yine gel gitlerin olursa, bence sevgilinden ayrılmalısın, normal bir kadını hak ediyor olmalı
kime göre neye göre normal dersen, Türk standartlarına göre normal diyim

nişanlına senin ne cevap vericeği merak ettiğim için böle bişey sordum tabikide ciddi değilim tepkini merak ettim dee ve kapa konuyu bence.

bunu da düşündüm seni denedim sende çok heveslymışsın falan diyebilirim ama yer mi bilemem..
yada açıkca bu işin sonu ilişkimiizi mafedecek ben yapmak istemıyorum mu desem dogruca.

konunun gerçek olduğunu farz ederek yorum yapıcam..
eşeğin aklına karpuz kabuğu düşmüş bir kere...
ısıtıp ısıtıp önüne getirecek konuyu..

tek diyebileceğin " seni başka biriyle düşündüğüm anda deli gibi kıskandım, korkarım ki seni de o kadını da öldürürüm, kıskançlığım merakımın önüne geçti" ...

bir daha da iki kere düşünün konuşmadan önce bu tarz şeyleri.

bunu yatağa 3. bir erkek olarak değiştir nişanlın tamamen vazgeçer gibime geliyor ona da eyvallah derse benim diyecek sözüm kalmıyor.
bunu söylemem mantıksız olur zaten benimle yatıyosun merak edecek bişeyin yok der çekilir kenara..
zaten bunu o istemedi ben söyledim o yüzden ona diyecek bişeyim yok.

hıı hıı. 3 az ya. 4 leyin. grup sonrası 4 lü poker oynarsınız yatakta

bencede en doğrusu açıkca söylemek yapamycam derim ama bu sorun olacak bence evlenince.. adam aldatsa bile bu teklifimi sürekli önüme sunacak

bu tip gerçekleri genelde bastırır çoğu insan, gün yüzüne çıkmasından çekinmeniz daha doğaldır...bunları nişanlınıza söylemenizse genişliğin ne kadar büyük olduğunu onunda hala sizinle devam etmesi dahada geniş olduğunu gösteriyor malesef

yapmak istemiyorum demek bu durumu kabullenmek demek asla kabul etme 10 kerede sorsa 10 kerede konu açılsa her seferinde amma uzattın senin tepkini merak ettim diyip geçiştir konuyu canın yanmasın.

bunu söylemem mantıksız olur zaten benimle yatıyosun merak edecek bişeyin yok der çekilir kenara..
zaten bunu o istemedi ben söyledim o yüzden ona diyecek bişeyim yok.
o zaman onunda merak edebileceği bir şey yok seninle yattığına göre...sen bu konuyu burda kapat erkek arkadaşın sorarsada yok öyle bir şey de gene kapat ama gel bu topikte kapat yoksa biz sıyırırız

Neyin kafasını yaşıyosunuz acaba madde falanmı kullanıyosunuz yoksa bizimi kekliyosunuz

hadi duygularına hakim olamıyorsun diyelim,adama ne diye söylüyorsun ? Ben eşimin yanında ben onlara bakarken başka kadını öptüğünü düşünmek bile istemem.Adam da amma hevesliymiş ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…