yatağımda ki pullar !

KONU SAHIBI NEREDE??

2014 yılındayız ceple dahi foruma girip cevap yazılıyorken elimizde ki telefonla bir resimini çekip şuraya eklemeyi beceremiyoruz?! Teknolojinin içinde büyüyorsunuz gençler, kullanmayı öğrenin. Almaya gelince annenize babanıza ne kadar borcu var hesap kitap bilmeden diretmeyi biliyorsunuz.

Yükle şuraya o pulu göster insanlara.

Yazı yazıp saçmalayan üyelere uyuz oluyorum, benim başımdan böyle birşey gelecek elimde ne var ne yok sizlere ispat edebilmek için herşeyi kullanırım arkadaş.

Yatak odana gelmeden önce pullu bir halınız felan mı var koridor da felan?
Evli olsaydın sen yokken eşin pullu iç çamaşırlı bi bayanla yatağında yatmış dicem ama o da değil :-)

Sen en güzeli 3 Kulfü 1 Elham oku yat güzel kardeşim.

Ama arkadaş diğer sayfalarda resmini paylaştı. Görmemiş olabilirsiniz. Bi bakın isterseniz. Kaçıncı sayfa olduğunu bilmiyorum ama..

kizlar su basinizdan gecen ilginc olaylar konusu tasindi mi kapandi mi ya arıyorum bulamiyorum cok ilgimi cekmisti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

$test.webp
Evet resmi buldum. 9,cu sayfada imiş. Gözden kaçırmışım. Ama olsun yine sözümün arkasındayım NOKİA 303 ile çekilmiş bir resim bu, daha güzel anlaşılır resimler çekebilirdin. Parlaklık cins geldi bana. Masanın üzerinde mi bu pul?
Avucuna alıp da bir resim daha çekeydin.

Bu başlığı açtıktan sonra devam etti mi peki?

Son düzenleme:
tesekkur ederimm :))

Kızlar beklettiğim için özür dilerim.

annemle konuştum ama kuruntu yapıyosun falan filan dedi sonra ona kanıtlamak için bütün evi aradık odayı baştan aşağı kaldırıp temizledik hiçbir şey yok. sonra akşam üstü gibiydi sanırım odamın girişinde 4 tane daha buldum ve 1 tane de ablam buldu kulağımın arkasında :S
annem inanmıyor ama ablam inanıyor bilmiyorum offff

bence işe çaktırmadan ablanın odasını aramakla başlayabilirsin canım
sanırım senin çok ilgini çektiğini görünce sana küçük bi şaka yapmaya karar vermiş gibi görünüyor :33::35: .

Aha bu konu sahibi de gitti pullara karıştı

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Attığınız fotoya göre pulda delik falan yok yani eğer bir eşyanIzdan kopuyorsa pul o eşyaya yapıştırılmış olmalı.Pul da yapıştırıcı izi falan var mı acaba?

Son düzenleme:
Eger surekli yataginda buluyorsan carsaflari camasir makinesine attiginda buyuk ihtimal ordaki diger camasirlardan bulasiyordur annenin, ablanin kiyafetlerinden veya onlarada arkadaslarindan bulasiyor olabilir. Carsaflarini makineden cikarir cikarmaz bi kontrol et.

o pula benzettiğiniz şeyler eskiyen ve kömürü bitmeye yüz tutmuş florsan lambanın iç sırrı..çocukken kırılmış bir florasan gördüyseniz o uçuşan aynaya benzeyen pulcuklarıda görmüşsünüzdür..hafif grimsi bir renkte saydam pulcuklardır...florasanınız ömrünü tamamlmış..değiştirin pullardan da kurtulun..sağlık açısından iyi değl zaten o pullar..birikmiş kömür gazları barındırıyordur..kurum gibi uçuş uçuş saçılır durur...değiştirin kurtulun..:34: iki kenarı karamıştır zaten ampulün,ellediğinizdede elinize gelecektir zaten o pullar...

Çok mantıklı.....

o pula benzettiğiniz şeyler eskiyen ve kömürü bitmeye yüz tutmuş florsan lambanın iç sırrı..çocukken kırılmış bir florasan gördüyseniz o uçuşan aynaya benzeyen pulcuklarıda görmüşsünüzdür..hafif grimsi bir renkte saydam pulcuklardır...florasanınız ömrünü tamamlmış..değiştirin pullardan da kurtulun..sağlık açısından iyi değl zaten o pullar..birikmiş kömür gazları barındırıyordur..kurum gibi uçuş uçuş saçılır durur...değiştirin kurtulun..:34: iki kenarı karamıştır zaten ampulün,ellediğinizdede elinize gelecektir zaten o pullar...

Okunmadi herhalde ama pullarin kaynagi kesin bu olmali. Tebrik ediyorum sizi zaten konusahibi odada florasan oldugunu belirtmisti, kesinlikle bu, harika tespit.

Bence de sebep bu olmalı, değilse bile dahice fikir yürütmüşsünüz:46: hayatta aklıma gelmezdi :)

nerden geliyormus buldumu konu sahibi arkadas cok merak ettim bende 1.katta otururken eski oturdugum binada birisi boncuklari tik tik dokuyor gibi ses geliyordu bende alt komsum yapiyor zannettim birkere 3.komsu turk olarak oturduk muhabbet muhabbeti acti alt komsu dediki yaaa arkadasim sen evde boncuk isimi yapiyorsun boyle boyle ses geliyor :6:bende kac yildir o sesin senden geldigini zannediyorum sonra bizden onceki oturan turk ablaya sorduk aboooovvvv oda demesinmi o sesi sizdemi duydunuz esim adimi deli takmisti biz duymuyoruz senmi duyuyosun diye dedi anammmm beni korku aldi o ses duyuldugu an esime anlatmisdim zaten onceden sesi duydugum an kaldirdim bak o ses duyuyormusun dedim hemde cok net dedi :27:alt komsumda kocasini kaldirmis oda cok net duymus genellikle gece 11 de birde saat gece 2de olurdu o sesler ertesi aksam kizim dedi anne gece birisi kavonozla boncuk doktu yerlere tik tik boncuk sesleri geldi esimle biz birbirimize bakdik sabah ilk isimiz ev aramak oldu :36:halen ogrenemedik o sesin ne oldugunu :26:

konu sahibi meraktan çatlayacağız. baktın mı lambaya nerden gelmiş bu pul. a aaa :52:
Pulların sırrı çıkmadı galiba daha çok merak ettim valla:15: bir arkadaş florasandan olabilir yazdı ilginç geldi ama olabilir neden olmasın herşeyin mantıklı bir açıklaması vardır konu sahibini bekliyorum merakla:54:

Back
X