- 4 Aralık 2018
- 1.051
- 695
- 43
- 37
Malesef ayni sorun bendede var cozumu olan varsa yazsinda yapalim ya benim buyuk oglum 10 yasinda kucukte 7ye girecek buyuk olan kardesi dogunca bizimle yatmaya basladi inanin 7yildir bizimle yatiyo ya babasiyla kendi odasinda ya benimle yatak odasinda yani cocuklardan biri benimle biri esimle yatiyor ne cezadan guzel konusmaktan anlamiyor oglum korkuyorum diyor halbuki kardesi kendi yataginda yatiyor abimde yatsin diyor ama buyuk oglumun yuzunden yatmiyorlar bende cok bunaldim nasil ogreticez kendi yataklarinda yatmayiNerdeyse 1 aydır yatağında yatıramıyoruz geceleri gelip babasıyla aramda yatıyor korkuyorum diyor halbuki yatağı bizim odada. 5 yaşında benimde doğuma 1 ayım kaldı arada sıkışıp kalıyorum yarın bigün kardeşin olcak geceleri kalkıcak yanıma almam gerekicek diyorum ozaman giderim yatağıma diyor önceden hiç böyle yapmazdı yeterince seviyoruz ilgi gösteriyoruz ne yapmamız gerekiyor bazen babaannesinide rehin alıyor yatağına göndermiyor salonda yatıcaksın görücem seni diyor. Bende bazen sıkışıp oğlumun yatağına gidiyorum peşime geliyo uyuyunca kalkmaya çalışıyorum oğlum yatamadım burda diyorum bende yatamadım yanına geliyim diyo delircem artık sizce neden böyle yapıyo düzeltmek için ne yapmam lazım kızlar