Buarada eşim le sızın soyledıgınız gıbı bırebır konustum, yanıma geldı hıc konusmadan hıc bırsey olmamış gıbı benımle bırlıkte olmak ıstıyor, dur dedım oncelıkle bızım problemlerımız var , problmelerı çözmeden olmaz dedım, yatak ayırmada nedır dedım, ben senın eşinim dedım, sınırlendı bozuldu ve gıttı salona yattı tekrar ..
Sonra yanıma geldı gel konuscaz dedı,, tabı bana soz hakkı vermedı ama genede ben arada konuştum, cok degıstın , biliçlenmişin sen ermişin sen pedegogları dınleye dınleye evlılıgımızı cıkmaza goturuyorsun , olgunlasmak boyle olmaz ,falan fistan , cantamı alır gıderım , ayrılalım falan fılan, yanı cok uzun konustuk, benı tehtıt ettı şiddetle ,..neyse sonrasında , cınsellıkgımı kullanıyorsun şimdide dıyor! hayır hıc bır zaman kullanmadım cınsellıgı , ama ıcım kırgın ıcımden gelmıyor gönlumu al ve bana soz ver yatak ayırmayacagın konusunda dedım, oda soz veremem dedı ,
Bende salona gıttım , ıyı dusun sana yarım saat muddet verıyorum eger gelmessen yataga , bır daha ayrı yatarız dedım, ama sonuç yınede sabaha kadar salonda yattı...