Yatak başlığı sorunu!

bu plana göre zaten başka yere koyman imkansız o yatağı .burasını yatak odası diye tasarlayana diplomayı kim vermiş ona da hayret doğrusu neyse 15 cm boşluk kalıyor dedin ya oraya göre marangoza yatak başlığı yaptırırsınız diyorum bende
yok tatlım benim sorunum o değildi...ben 2 camın tam ortasına ortalamamıştım yatağımı, yatak çok kapı girişine geliyor diye biraz sola kayıktı bi pencereye daha yakındı simetri bozulmuştu ve pencere önünde petek de olduğundan yatak önde duruyordu. ilk attığım resimde bu yamukluğu göreceksin...2.ler değiştirdiğim hali zaten

yok tatlım benim sorunum o değildi...ben 2 camın tam ortasına ortalamamıştım yatağımı, yatak çok kapı girişine geliyor diye biraz sola kayıktı bi pencereye daha yakındı simetri bozulmuştu ve pencere önünde petek de olduğundan yatak önde duruyordu. ilk attığım resimde bu yamukluğu göreceksin...2.ler değiştirdiğim hali zaten
2.ler daha göze hitap ediyor duruşu daha düzgün yani ama o geçiş mesafesini çok azaltıyormu ? duvarla yatak arasından geçerken çok daraltıyormu o 2.hali?

yok tatlım aşırı değil şuan sürtünmeden geçiliyo yani...işte kapı girişinde yatak hoşuma gitmiyodu malum yatak bu :oops: ama alışmaya başladım şimdi sanki...önceden görselliği geçip akıllıcası yatağı odaya ortalamak diye düşünmüştüm ama yatağın duvara yaslı olmaması zordu yaaa..insan yatağında sırtını dayayıp kitap okumak istiyo bazen..

sandıklarla puf olmuş mu yanlarda sen ce?
işte ölçülerine göre marangoza başlık yaptırabilirsiniz ki ..bence odan küçük o puflara sandıklara falan ne gerek var ? bence kaldır onları odan bir ferahlasın ha çok güzeller ayrıca çok beğendim bir de alıntı yaparak cevaplarsan bana bildirim gelir zaten :KK52:

işte ölçülerine göre marangoza başlık yaptırabilirsiniz ki ..bence odan küçük o puflara sandıklara falan ne gerek var ? bence kaldır onları odan bir ferahlasın ha çok güzeller ayrıca çok beğendim bir de alıntı yaparak cevaplarsan bana bildirim gelir zaten :KK52:
biliyorum cnm farkında olamadım alıntı yapmadığımın, kusura bakma teşekkür ederim ilgine, çok sağol..

Back
X