Yatak Odası Dekorasyonu Yatak baza başlık

georgie

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
73
11
Merhabalar
ben yatak baza ve başlık almayı düşünüyorum. Beğendiğim modeller arasında tahta üstüne kumaş var sizce kullanışlı olur mu yoksa çabuk mu kirlenir? Rengi krem.

baza başlıkları iyi güzelde inanılmaz toz çekiyor her gün silmekten anam ağladı :KK43:

Kullanımı kolay bir şey alın derim.deri mesela..daha kolay olur en azından temizliği filan.

baza başlıkları iyi güzelde inanılmaz toz çekiyor her gün silmekten anam ağladı :KK43:
Deri almamı öneriyolar ama iyisi pahalı diğerleri de kötü duruyor. Mobilya başlık beğendim ben de ama üstünde kumaşı da var. Sizinki nasıl, deri de tozlanır ama temizliği daha kolay olur herhalde

Her gün silmeye razıyım yeter ki bir süre sonra kötü olmasın

Deri almamı öneriyolar ama iyisi pahalı diğerleri de kötü duruyor. Mobilya başlık beğendim ben de ama üstünde kumaşı da var. Sizinki nasıl, deri de tozlanır ama temizliği daha kolay olur herhalde
Benimkisi acı kahve renginde deri. asla milim bozulma olmadı hani o konuda birşey diyemem hatta ne tür bir deterjanla sildiğimin bile önemi yok kesinlikle bozulmadı o konuda çok memnunum eğer toz sorun değil diyosanız hatta ahşaba kıyasla kesinlikle deri tercih ederim. ama kumaşa cesaret edemem o bozulur gibime geliyo

Deri bir şey almayın bence, hele öyle yaslanıp kitap okuyacaksanız.
Bizim koltuklar deri, yazın sıcakta terliyorsun ister istemez ve yapışıyorsun koltuğu. Bir gün koltuktan kalkarken bütün derimi koltukta bırakacağım az kaldı.

ee bu dert değil ki şimdi konunuz taşınır

Deri bir şey almayın bence, hele öyle yaslanıp kitap okuyacaksanız.
Bizim koltuklar deri, yazın sıcakta terliyorsun ister istemez ve yapışıyorsun koltuğu. Bir gün koltuktan kalkarken bütün derimi koltukta bırakacağım az kaldı.
koltuklar evet ama bazada öyle birşey yok ben yıllardır kullanıyorum ve çok memnunum hatta uzun süre grip nedeniyle süründüm yataktan çıkamadım ve iyi ki böyle almışım dedim. bol bol kitap okudum, film izledim vs :)

Ahşap başlık kullanan varsa nasıl temizliyor acaba? Beğendiğim için almak da istiyorum..

aslında çokta zor değil temizliği. normalde bir defa silinse yeter. ama ben biraz takıntılıyım buharlı temizleyiciyle temizliyorum. eğer leke tutmayan bir kumaşsa kullanışlı olur. bu sentetik taytüyü olanlar baya kullanışlı. güzelde görünüyor.

aslında çokta zor değil temizliği. normalde bir defa silinse yeter. ama ben biraz takıntılıyım buharlı temizleyiciyle temizliyorum. eğer leke tutmayan bir kumaşsa kullanışlı olur. bu sentetik taytüyü olanlar baya kullanışlı. güzelde görünüyor.
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Kumaş kısmını kaç günde bir temizliyosunuz? Ahşap kısmı varsa ne renk? Sararır mı diye endişeleniyorum

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Kumaş kısmını kaç günde bir temizliyosunuz? Ahşap kısmı varsa ne renk? Sararır mı diye endişeleniyorum
benim yatağım tamamen kumaş kaplı ayaklarıda metal. yani başlığı ve yanındaki çerçevesi kumaş kaplı. aklıma estikçe buharlı temizleyiciyle temizliyorum. onun dışında ayda bir falanda siliyorum. ama çok efor harcatmıyor zaten. bir kere üzerine renkli bi içecek dökülmüştü hiç lekede tutmadı. benimki siyah o yüzden sararma, solma olmadı ama krem zamanla sararır mı bilemedim.

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Ne kadar silsende,krem renk bir zaman sonra kircikiyor..neden boyle bilmiyorum,gerci kumastan kumasa da farkeder ama, acik renkler benim pek tercihim olmaz bu saatten sonra.

X