Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deri almamı öneriyolar ama iyisi pahalı diğerleri de kötü duruyor. Mobilya başlık beğendim ben de ama üstünde kumaşı da var. Sizinki nasıl, deri de tozlanır ama temizliği daha kolay olur herhaldebaza başlıkları iyi güzelde inanılmaz toz çekiyor her gün silmekten anam ağladı
Benimkisi acı kahve renginde deri. asla milim bozulma olmadı hani o konuda birşey diyemem hatta ne tür bir deterjanla sildiğimin bile önemi yok kesinlikle bozulmadı o konuda çok memnunum eğer toz sorun değil diyosanız hatta ahşaba kıyasla kesinlikle deri tercih ederim. ama kumaşa cesaret edemem o bozulur gibime geliyoDeri almamı öneriyolar ama iyisi pahalı diğerleri de kötü duruyor. Mobilya başlık beğendim ben de ama üstünde kumaşı da var. Sizinki nasıl, deri de tozlanır ama temizliği daha kolay olur herhalde
koltuklar evet ama bazada öyle birşey yok ben yıllardır kullanıyorum ve çok memnunum hatta uzun süre grip nedeniyle süründüm yataktan çıkamadım ve iyi ki böyle almışım dedim. bol bol kitap okudum, film izledim vs :)Deri bir şey almayın bence, hele öyle yaslanıp kitap okuyacaksanız.
Bizim koltuklar deri, yazın sıcakta terliyorsun ister istemez ve yapışıyorsun koltuğu. Bir gün koltuktan kalkarken bütün derimi koltukta bırakacağım az kaldı.
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Kumaş kısmını kaç günde bir temizliyosunuz? Ahşap kısmı varsa ne renk? Sararır mı diye endişeleniyorumaslında çokta zor değil temizliği. normalde bir defa silinse yeter. ama ben biraz takıntılıyım buharlı temizleyiciyle temizliyorum. eğer leke tutmayan bir kumaşsa kullanışlı olur. bu sentetik taytüyü olanlar baya kullanışlı. güzelde görünüyor.
benim yatağım tamamen kumaş kaplı ayaklarıda metal. yani başlığı ve yanındaki çerçevesi kumaş kaplı. aklıma estikçe buharlı temizleyiciyle temizliyorum. onun dışında ayda bir falanda siliyorum. ama çok efor harcatmıyor zaten. bir kere üzerine renkli bi içecek dökülmüştü hiç lekede tutmadı. benimki siyah o yüzden sararma, solma olmadı ama krem zamanla sararır mı bilemedim.Çok teşekkür ederim cevabınız için. Kumaş kısmını kaç günde bir temizliyosunuz? Ahşap kısmı varsa ne renk? Sararır mı diye endişeleniyorum