Yatak Odası Dekorasyonu yatak odama nasıl halı ve örtü önerirsiniz

airlikfeer

HaYaTıN TaDıNı ÇıKaR...
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
5.867
3
106
İzmir
merhaba arkadaşlar bende size danışmak istedim

yatak odamız bu bayılarak aldıkkomidinler sığmıyor diye almadık L şeklinde odamız
Eki Görüntüle 369799

yatak başına bordo üstüne gri süsleri var duvar kağıdı beğendik ve aldık(yatak odası takımımızda çok hafif gri var diye grili beğendim)
bu tarz

şimdi ben halı ve yatak örtüsü olarak ne renk seçmeliyim (perdeyi kayınvalidem yaptırıyor stor şeffaf taşlar sarkıyor çok açık renk stor ve cama takılı tül olucak ev dubleks o yüzden cam çok küçük ve odamoz L şeklinde)

ben yatak örtümü ve halımı gri istiyorum sizce nasıl:26:

yatak örtüsü devrimi kaldı boşver şiimdi kışın nevresim yazın pike olabilen ranforce takımlar var onlar daha kullanışlı gece aç yat gündüz düzelt gitsin bence üste örtü ille olsun dersen de butarz bişeylerden olabılır..

ilk ve son resim şahane canım

ilk resimdeki senın başlıığınla aynı sanırım dımı grili olacaksa o bence de hoş ama bu mobilyalara pembe de çok romantık bi hava veriyo yaa...düşün derim olmadı ikisinden de al

ilk resimdeki senın başlıığınla aynı sanırım dımı grili olacaksa o bence de hoş ama bu mobilyalara pembe de çok romantık bi hava veriyo yaa...düşün derim olmadı ikisinden de al

canım ben gri düşünüyordum sayende kesin oldu çok yakışmış aynısı başlığımın çok saol

bence gri alma derim zaten yatak odası takımın beyazlı grili yatak örtün ve halında gir olursa odanın görselliğini göstermez bunun yerine daha keskin koyu renk tercih etmelisin canm.duvarın bordo-gri ducvar kağıdı var ise yatak örtünü sade olanlardan bordo düşünebilirsin böylelikle yatak takımının beyazlığını kırmış olursun benim fikrim bu canım

düşüniyim canım bi saol fikir için

Bence yatak ortusu devrı mı kaldı dıye dusunmemek lazım,şahsen ben yeni gelin olacagım için ve evime çok misafir geleceği için şu gelinlik tipi yatak örtülerinden almayı planlıyorum. Ben çalışıyorum ama yine de o yatak orutusu yatakta ortulu olmalı. İlerde zaten o ortuyu ortemem. Yenı gelinliğin tadını çıkarmak lazım diye düşünüyorum

Bencede gri bir örtü kullanma.Yeni evli sayılırım bende 6 aylık yatak odası takımım beyaz tamamen senın kı gibi gri beyaz tarz örtüler cok boğuyor odayı çiğ düşüyor.Renk katmanı tavsiye ederım acık renk kullanma mürdüm ,mor renk güzel gidiyor beyaza,aynı mor tonda hoş bir yapma çiçekle odanı renklendırmesın:)

bende yatak odasında gri kullanma derim soğuk bi renk gri canlı renkler kullan enerjisi yükselsin

ben öle kabarık örtüleri sevmiyorum canm yatak örtüsü tabiki alacağım daha klasik olucak benimki

bende yatak odasında gri kullanma derim soğuk bi renk gri canlı renkler kullan enerjisi yükselsin

gri değilse hangi renk olmalı bordo duvarkağıdı yaptırarak hatamı yaptım acaba

ayy nişanlıma söyledim oda kayınvalideme söylemiş bakmaya gidiyorlar şimdi duvar kadığını aldığımız adamla konuşacaklar değiştirebilirmiyiz diye gri vardı beğendiğim inşallah o olurrrr

ne renk kullanırsan kullan ama asla gri beyaz kullanma
odan çok sade ve asil ama bunu hafifte olsa renkli yap ki odan sıkıcı bi havaya bürünmesin
ne bilim buz mavisi toz pembe mürdüm felan harika duruyo hem odaya sıcaklık katar

canım sormaya gittiler şimdi gri duvar kağıdı vardı onu da beğenmiştim ama bordoyu seçmiştim duvar kağıdını renkli olduğundan hiç bir nevresimim ile uyum sağlamaz diye düşündüm hem yafat odası takımımda çok az gri var tutacak yerlerinde böyle de çok ferah olacağını düşündüm avize aldım bordo toz pembe yatak örtüsü düşünüyorum inşallah hayalimdeli gibi olur

Hayırlı uğurlu olsun,çok güzel bir takım seçmişsin.
Yalnız eğer duvar kağıdı bordo olacaksa,yatakörtünü beyaz kullanmanı öneririm.
Beyaz,yatakla bütünlük sağlayıp aydınlık sağlayacaktır.
Duvar kağıdı şık olduğu kadar,iddialı.Bence tüm renk duvarda kalmalı,başka renk katarsan boğucu ve kalabalık görünebilir.
Gri,dekorasyon için iyi bir renk değil.Ama illaki gri katmak istersen,grili pembeli bir çin halısı tercih edebilirsin.

canım kağıtçı ile konuşuldu gri olucak ama benim beğendiğim kağıdı bulamadı kayınvalidem unutmuş
netten katologa bak dediler oda anlaşılmıyo aşkım işten izin alıp gidecek yada cumartesi iş çıkışı gidip söylicek o biliyor 3 tane arasında kalmıştım bordoyu seçmiştim şimdi düşündüm bordo olsa yatak örtüsü seçimi çok zor olucak nevresim koyunca karmakarışık olucak en iyisi dedim gri olsun gri simli çok güzeldi bu arad kendinden kabartma gibi şekilleri vardı yatak örtüsünü de toz pembe yada pudra düşünüyorum soft olsun isttiyorum odam inşallah istediğim gibi olur çok teşekkür ederim bu arada beğenmene sevindim

off aşkım da unutmuş bakmış bulamamış netten baktım şuydu sanırım ama simliydi

nasıl kızlarr yaa bi yardım edin

buna benzer bi odaya yazdıklarımı göstereyim sana

http://www.kadinlarkulubu.com/ev-te...-hali-ortu-uygun-bi-bakin-2.html#post23511830

beyaz avangarde oda için benim en sevdiğim bu tonlar. ama siyah beyaz gümüş de oldukça kullanılıyor. bana sert geliyor syah beyaz gümüş o yüzden çok sevmiyorum sanırım :/

yemek odaları ve yatak odalarında bu tonlar çok kullanılyor bu ara pudra, pembe, uçuk mavi, lila vs

ama en önemlisi senin ne isteidğin tabii

canım çok hakılısın siyah kırmızı sert bencede bordo seçmiştim pişman oldum griye döndüm bende pudra yada toz pembe bir yatak örtüsü düşünüyorum

modeller için bi şey diyemem ama renk olarak şu ikisi çok hoşuma gitmişti benim

bu ikinci çok güzel durur ya düşünüyorum da pudra zaten bu sene çok moda.

böyle çok belli belirsiz bi halıyla

senin yatak odanda siyah desenler falan da yok diğer modeller gibi çok hoş olur soft renklerle. fon perdeyi de şöyle yapabilirsin

tabi bu boğabilir biraz bunun gibi krem üstü senin odana uyumlu bi renkte desenli de olabilir

benim de perdeler hala muallakta :/ karar veremedim napıcama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…