- Konu Sahibi airlikfeer
-
yatak örtüsü devrimi kaldı boşver şiimdi kışın nevresim yazın pike olabilen ranforce takımlar var onlar daha kullanışlı gece aç yat gündüz düzelt gitsin bence üste örtü ille olsun dersen de butarz bişeylerden olabılır..
ilk resimdeki senın başlıığınla aynı sanırım dımı grili olacaksa o bence de hoş ama bu mobilyalara pembe de çok romantık bi hava veriyo yaa...düşün derim olmadı ikisinden de al
bence gri alma derim zaten yatak odası takımın beyazlı grili yatak örtün ve halında gir olursa odanın görselliğini göstermez bunun yerine daha keskin koyu renk tercih etmelisin canm.duvarın bordo-gri ducvar kağıdı var ise yatak örtünü sade olanlardan bordo düşünebilirsin böylelikle yatak takımının beyazlığını kırmış olursun benim fikrim bu canım
yatak örtüsü devrimi kaldı boşver şiimdi kışın nevresim yazın pike olabilen ranforce takımlar var onlar daha kullanışlı gece aç yat gündüz düzelt gitsin bence üste örtü ille olsun dersen de butarz bişeylerden olabılır..
Bence yatak ortusu devrı mı kaldı dıye dusunmemek lazım,şahsen ben yeni gelin olacagım için ve evime çok misafir geleceği için şu gelinlik tipi yatak örtülerinden almayı planlıyorum. Ben çalışıyorum ama yine de o yatak orutusu yatakta ortulu olmalı. İlerde zaten o ortuyu ortemem. Yenı gelinliğin tadını çıkarmak lazım diye düşünüyorum
Bencede gri bir örtü kullanma.Yeni evli sayılırım bende 6 aylık yatak odası takımım beyaz tamamen senın kı gibi gri beyaz tarz örtüler cok boğuyor odayı çiğ düşüyor.Renk katmanı tavsiye ederım acık renk kullanma mürdüm ,mor renk güzel gidiyor beyaza,aynı mor tonda hoş bir yapma çiçekle odanı renklendırmesın:)
bende yatak odasında gri kullanma derim soğuk bi renk gri canlı renkler kullan enerjisi yükselsin
ne renk kullanırsan kullan ama asla gri beyaz kullanma
odan çok sade ve asil ama bunu hafifte olsa renkli yap ki odan sıkıcı bi havaya bürünmesin
ne bilim buz mavisi toz pembe mürdüm felan harika duruyo hem odaya sıcaklık katar
Hayırlı uğurlu olsun,çok güzel bir takım seçmişsin.
Yalnız eğer duvar kağıdı bordo olacaksa,yatakörtünü beyaz kullanmanı öneririm.
Beyaz,yatakla bütünlük sağlayıp aydınlık sağlayacaktır.
Duvar kağıdı şık olduğu kadar,iddialı.Bence tüm renk duvarda kalmalı,başka renk katarsan boğucu ve kalabalık görünebilir.
Gri,dekorasyon için iyi bir renk değil.Ama illaki gri katmak istersen,grili pembeli bir çin halısı tercih edebilirsin.
buna benzer bi odaya yazdıklarımı göstereyim sana
http://www.kadinlarkulubu.com/ev-te...-hali-ortu-uygun-bi-bakin-2.html#post23511830
beyaz avangarde oda için benim en sevdiğim bu tonlar. ama siyah beyaz gümüş de oldukça kullanılıyor. bana sert geliyor syah beyaz gümüş o yüzden çok sevmiyorum sanırım :/
yemek odaları ve yatak odalarında bu tonlar çok kullanılyor bu ara pudra, pembe, uçuk mavi, lila vs
ama en önemlisi senin ne isteidğin tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?