- 24 Haziran 2016
- 1.404
- 3.641
- 33
Konu eski ama benimde yan komşum sesı bıze geliyor ve ınanın rahatsız oluyoruz normal ses gelse amenna ama yatak sesı insanı cıdden sınır edıyor ıllaki dınlenıyor külagını tıka mümkün degıl kadın bağırıyor oh oh ve çığlıkları ve yatağı duvara vuruyolar tam bızım duvara yani ilk Zaman'lar komık geldı sonra günde 2 kere olduğu oluyo gece 1 gece 4 uykudan uyanıyoruz o derece ses oluyo kadın için hıç ıyı düşünmüyoruz açıkcası normal bır kadın öyle bağırırmı ya ayıp kadını görünce gülme tutuyo benı yolumu degıstırıyorum veya telf ile konuşuyor gıbı yapıyorum tanımıyorum bayanı selam merhaba o kadar böyle bırşeyi ona söylesem demek buradakiler gıbı düşünecekler aslında degıl mahrem bir şey ve bızım kültürümüze göre ayıp ve ben esım onların seks hayatını biliyoruz affedersiniz şkap şkap seslerı ve komutları bıle geliyor ınanın hoş degıl belli sure sonra sınır bozucu yan komşu kadın bızım için azman bır kadın profili çizdi o kadına selam bıle veremıyorum veremıyorum artık
Herkesin hayatına kimse karışamaz.Konu eski ama benimde yan komşum sesı bıze geliyor ve ınanın rahatsız oluyoruz normal ses gelse amenna ama yatak sesı insanı cıdden sınır edıyor ıllaki dınlenıyor külagını tıka mümkün degıl kadın bağırıyor oh oh ve çığlıkları ve yatağı duvara vuruyolar tam bızım duvara yani ilk Zaman'lar komık geldı sonra günde 2 kere olduğu oluyo gece 1 gece 4 uykudan uyanıyoruz o derece ses oluyo kadın için hıç ıyı düşünmüyoruz açıkcası normal bır kadın öyle bağırırmı ya ayıp kadını görünce gülme tutuyo benı yolumu degıstırıyorum veya telf ile konuşuyor gıbı yapıyorum tanımıyorum bayanı selam merhaba o kadar böyle bırşeyi ona söylesem demek buradakiler gıbı düşünecekler aslında degıl mahrem bir şey ve bızım kültürümüze göre ayıp ve ben esım onların seks hayatını biliyoruz affedersiniz şkap şkap seslerı ve komutları bıle geliyor ınanın hoş degıl belli sure sonra sınır bozucu yan komşu kadın bızım için azman bır kadın profili çizdi o kadına selam bıle veremıyorum veremıyorum artık
siz farkında olmayabılırsınız belki ama cidden rahatsız olabılıyor olabılırKonun başlığıda malumm kızlarr henüz yeni evliyim 1 aylık dün akşam üzeri yan komşum şansa eşim evde yokken geldii 50 li yaşlarda tonton bi teyze hoşbeş muhabbet şaşırdım tabii kadın ne alaka sonra bana üst kattaki yatak odamın oğlunun odasıyla yanyana olduğunu ve ses yalıtımı yaptırmamız gerektiğini söyledi o kiracı olduğu için bizim yaptırmamız daha mantıklıymış ben şok içinde dinliyorum azımı açamadan yeni evlisiniz anlıyorum ben sizi hepimiz yeni evli olduk sonuçta ben sizin için söylüyorum gibi laflar etti ve gitti ben sadece bu konuyu eşime söylicem gereğini yaparız diyebildimm.. hayırr çığlık çığlığa bi yatak odamız yok ne duyduki rahatsız oldu diyemedimm ama utancımdan yerin dibine girdimm..
yatak odanız dısarı tasıyorsa kıme ne dıyemezsınız benceAy çok güldüm. Kime ne ayol yatak odamdan
Konu eski ama benimde yan komşum sesı bıze geliyor ve ınanın rahatsız oluyoruz normal ses gelse amenna ama yatak sesı insanı cıdden sınır edıyor ıllaki dınlenıyor külagını tıka mümkün degıl kadın bağırıyor oh oh ve çığlıkları ve yatağı duvara vuruyolar tam bızım duvara yani ilk Zaman'lar komık geldı sonra günde 2 kere olduğu oluyo gece 1 gece 4 uykudan uyanıyoruz o derece ses oluyo kadın için hıç ıyı düşünmüyoruz açıkcası normal bır kadın öyle bağırırmı ya ayıp kadını görünce gülme tutuyo benı yolumu degıstırıyorum veya telf ile konuşuyor gıbı yapıyorum tanımıyorum bayanı selam merhaba o kadar böyle bırşeyi ona söylesem demek buradakiler gıbı düşünecekler aslında degıl mahrem bir şey ve bızım kültürümüze göre ayıp ve ben esım onların seks hayatını biliyoruz affedersiniz şkap şkap seslerı ve komutları bıle geliyor ınanın hoş degıl belli sure sonra sınır bozucu yan komşu kadın bızım için azman bır kadın profili çizdi o kadına selam bıle veremıyorum veremıyorum artık
Benim fikrim şu. Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakki yok.
Ama.normal bir kadın öyle bağırır mı diyorsunuz. Bağırır tabii. Azman kadın be demek.
Vajinismuslu, cinselligi gorev gibi yapan ve orgazm olamayan kadınların ülkesi burası. Kadinlarimizin cinselligi sorunlu.
Keşke her kadın cilginlar gibi zevk alsa. Herkes her gece sevisip orgazm olsa. Ülkemiz daha mutlu bir ülke olurdu
sanki geldi sevişmeyin dedi tedbiriniz alıp milleti rahatsız etmedikten sonra isterseniz duvardan duvara vura vura sevişim kimineAy çok güldüm. Kime ne ayol yatak odamdan
Sizene teyze deseydiniz ya...Yatak odasına da karışıyor millet pess
şkap şkap seslerı ve komutları bıle geliyor
Çok guzel yazmışşın aynen durum bu ben o adamı ve kadını gördüğümde asansörde apartmanda dokunduğu yer olunca Oray'a dokunmak ıstemıyorum çünkü bılıyorum dün gece hepsını duydum o ellerı fılan istedıklerı kadar seks yapabılırler banane ama o ses olmadık bır saatte bıze gelıyorsa ben buradaki yorumları okuyunca uyarmaya cekındım ters tepki gelır dıye cunku normalmiş gıbı karşılanmışBu konuda insanlar hep ikiye ayrılıyor :)
1) Benim yatak odam, benim özel hayatım, kime ne? Buna da karışmayın! Kulaklarınızı tıkayın! diyenler.
2) Kimse kimseyi duymak zorunda değil, ya dikkat edeceksin ya da yalıtım yaptıracaksın, diyenler.
İlk görüşe karşı görüşüm şu: Eğer sizin yatak odası sesiniz komşunuz tarafından duyuluyorsa hayatınızın bir mahremi, özeli kalmamış demektir. İster sevişme sesi olsun, ister müzik, ister TV. Milletin uyku saatinde kimseyi rahatsız edemezsin. Eğer senin sesin bir başkasını etkiliyorsa, senin özgürlüğün başkasının özgürlüğünü kısıtlıyorsa bal gibi de karışırlar. Adam evinde neden kulaklarını tıkasın? Gürültü senden geldiğine göre yalıtım yapması gereken ya da sesini kısması gereken de sensin. Gürültüyü yapan kişi ev sahibi, rahatsız olan kiracı ise, bazen yalıtım yaptırmak istese bile ev sahibi izin vermeyebiliyor buna. Bozma benim evimi falan diyor.
Ben hep şöyle düşünürüm bu tarz durumlarda, çok fesatça ama... Şimdi elin adamı senin sesini olduğu gibi duyuyor. Belki seni hayal ediyor, kendini rahatlatıyor. Adam seninle alakalı ne fanteziler kuruyor kim bilir... Tamam, evlisin, eşin var, evli barklı kadınsın ama millete yayın yaptığın için yan dairedeki adam seni kim bilir ne pozisyonda gözünde canlandırıyor. Sabah da seninle asansörde karşılaşınca aklından neler geçiyor kim bilir. Kusura bakmayın lütfen, özür dilerim ama kadının seks objesi olarak görülmesini tekrar gündeme getiren bir durum bu. İnsanlar rahatsız olduklarına göre ses rahatsız edici seviyede.
O yüzden bence en mantıklısı, yaptırın yalıtımınızı ve ateşli gecelerden mahrum kalmayınBaşkasının seks hayatına karışmasını istemiyorsan onların seks hayatına tanık olmalarına da engel olmalısın. Yan dairedeki ya da alt kattaki delikanlı çocuk senin eşine "yenge de erik gibiymiş, kütür kütür " bakışı atsın istemiyorsan, yaptır yalıtımını ve rahatla!
duvarlar ince evet yükses sesle konuşulduğunda duyabiliyoruz ama dediğim gibi mümkün mertebe koonuşmuyoruz bile aman bi sıkıntı olmasın diye ama şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?