yatak odama ses yalıtımı yaptırmamı isteyen yan komşu :/

Konuya yorum yapamicam ama Bu yeni evlerde duvarlar kagit gibi

Ust komsunun kuş sesi,alt komsunun oksuruk sesi,konusma sesleri oldugu gibi bizim evde

Seksınıxı sokakta yapında ufkumuz açılsın

Ben ilk yazılanları okumadım, siz uyardınız mı komşunuzu? Acaba farkında mı değiller seslerinin bu kadar duyulduğundan. Hani tamam kimse kimseye şöyle seks yapacaksın, tık ses çıkmayacak falan diyemez ama, bende şahsen sesimi kontrol edemeyebilirim, fakat bunu komşularım duysun istemem.

Seni en iyi ben anlarım sanırım, bu konu yüzünden psikolojim bozuldu kaç gece ağladığımı bilirim, buradakilerde normal kimse karışamaz demiş banane milletin yatak odasından kaç kere yaptığından sadece apartmansa ve OSSURSAN duyulan bi yerse buna dikkat etmek şart!

Ben kadınla hiç tanışmıyordum,bi gün yan komşuma gelmiş benide çağırdılar, gittim ki muhabbet seks,(orada sasırdım ayrıca hadi ikiniz bunu konuşacak kadar samimisiniz ben geldim bi hösss yani,neyse bunlar konuştu bu rahatsız olduğum kadın bi anda geceleride herkes tv acıyor yüksek ses dedi( yine o malum gecenin birinde esim bi hışımla balkondaki tv yatak odasına getirip tv yi açtı sesi) (biz kaç gece tıpış tıpış oturma odasında yattık sayamayız) bende gayet kibar bi şekilde madem seks konuşuyorsunuz ve madem beni kasttederek tv sesi dediniz kusura bakmayın ama her türlü sesiniz bizde bunu duymamak icin tv yi getirdik eminim sizde sesinizin duyulmasını istemezsiniz dedim,ama ezilip büzüle sanki ben hatalıyım utanıyorum, kadın sasirdi aaaaa bak utandımmmm şimdi yhaaa dedi

Sonra nemi oldu uyardığım günün gecesi kudurmus gibiydi yatakta her zamankinden daha istekli( bi arkadaş yazmışya şkap şkap walla bu ses bile kulagımızın dibindeydi,ben elin adamının,eşim elin kadınının yatakta neyden hoşlandığını nereye ne kadar ne yapılırsa hosuna gideceğini bilmek zorunda degilizki ve bu gerçekten mide bulandırıcı)

Ben 6 ay içinde kurtuldum darısı sana

Sonradan öğrendimki ben onu uyardıktan sonra arkamdan DAHA COK SEVİŞESİM GELDİ demiş o gün
Gittiler kurtuldum

Son düzenleme:
Hahah aynısı benim başıma geldi yan komşum -senin yüzünden eşim gece 4 te kalkıp benimle sevişmek istiyor biraz sessiz olun demişti galiba haklıydı ben duvarların o kadar ince olduğunu Ada'm odasında hapşırınca anladım ama geç oldu tabi

tabi canım kocası karısını dövse karı koca arasına girilmez derler. ama seks sesi gelince ovvvvvv terbiyesiz derler

bizimde üst komşu uyutmuyordu son zamanlarda kesildi herhalde komşular söylemiş yani geliyor gene ama buna da şükür

Ya bina çok eskiyse ses gidiyor.
Ben liseye giderken yan taraftaki daireyle yapışık gibiydik.benim odamın yanı onların yatak odası mı salonu mu bilmiyorum ama acayip ses geliyordu alenen duyuluyordu.

İsteyen istediği sesi çıkarsın ama özgürlük demek karşı tarafa rahatsızlık vermek demek değil.
Biz en üst kattayız ama aşağı ses gider mi diye olduğu kadar dikkat ediyoruz.

Ben kadını normal buldum.açıkça şunları dinliyoruz demeden biraz daha dikkat edin ya da önlem alın,yüz yüze bakıyoruz sonuçta ama yatak odanı duyuyoruz demiş dolaylı yoldan
Çok patavatsız olsa her gece yatak odandaki sesi dinlemek zorunda değiliz derdi.

Normal bir uyarı yapmış demek cidden onlara ses gidiyo,duyuyorlar

canım aynı konuşmalara bende şahit oluyorumdum. Allah sabır verisin

Yaa ne münabetsiz bir şey. Ne duyabilir ki oğlu yani tamam şimdi duvarlar ince ama yani o kadar da duyulmaz ki yalıtım olacak kadar. Sizinki yine size söylemiş. Ben daha önce kayınvalidemin oturduğu apartmanda oturuyorum onlar başka yerde oturuyorlardı o ev boştu bize yaptılar. Nerdeyse tüm apartman kaynanamı tanıyor neyse bir gün kayınvalidem bana geldi, konuşurken dedi ki aşağıya baya sesiniz gidiyormuş dedi ben şok oldum aramış kaynanamı söylemiş yani gelip bana söylemekte yok kaynanam da ona oturmaya falan gitmez demek ki arayıp söyledi. Yerin dibine girdim ama çok bozuldum bir şey de demedim hayır yaşlı kaıdn çocukları da yok öyle duyacak nasıl duydu da bir de ona dedi çok kızmıştım boşverin.

Gece oğluyla mi yatiyormus da şahit olmuş yoksa oğlu aa yan komsudan böyle böyle sesler duydum mu demiş
50 yaşında kadın oğlu 25 olsa ... yok yani denmez ki ..
Kardeşimin odasının altından çok ses geliyor ve ben duyabiliyorum.
Aynı odada yatmiyoruz ama sonuçta aynı evdeyiz girip çıkıyoruz. Ses sadece bir odaya duyulmaz diğerlerinde hafif duyulur ama kaynağa yakın odada çok duyulur .

Herkes teyzeye bilenmis masallah. Kadin bir seyler duymus ki gelip uyariyor. Yok cani mi cekmis yok bilmem ne miymis yorumlari okurken ben utandim ya.
Kimse kimsenin yatak odasina merakli degil. Kimse de durup dururken boyle bir sey demez. Kaldi ki kadin terbiyesizlik de etmemis soylenebilecek en kibar sekilde soylemis.
Sevismek dogal kendi evin kimse karisamaz ciglik cigliga sevis diyenler, teyze bu konuda uyarmaya geldi diye bak bak terbiyesize bak diyorlar. E hani dogaldi?

Benim ogrenci evimde de duvarlar ipince. Yan komsum ya da ust komsum istedigi kadar sessiz sevissin ben onlarin sevistigini anliyorum yapacak bir sey yok. İlla cigliklar atmaya gerek yok yani yalitimsiz binada hic mi yasamadiniz?

İnanılmaz bu kadar detaylı Nasıl duyuluyor sesler binanın kalitesi çık korkunç

Bazı duvarlar kağıt gibi.
Ben daha lisedeyken komşunun attığı kahkahayı duyar,her gece sevişmelerini çığlıklarını hatta birbirlerine sadistçe yaklaşımlarını yatağımda yatarken duyardım.

Yani bazı evlerde çok net duyuluyor

Allah Allah "bu ozel hayat kimseyi ilgliendirmez"cileri anlamiyorum
Yani insanlar gecenin bir yarisi bagira bagira sarki soylese veya topuklu ayakabilarla kut kut dolaşsa nebilim cocugu ciyak ciyak bagirsa kizarsiniz ama is sex bagirmalarina gelince" ne olcak,herkesin hayatina kimse karisamaz" yuh artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…