Seksınıxı sokakta yapında ufkumuz açılsınKonu zaten yeni değil birsürü şey yazılmış ama ses yalıtımıdır,inşaat şirketinini ayıbıdır,masrafı kim üstlenir bunlar ayrı konu.Burda o kadar çok kadın var ki TÜM çiftlerin cinsel ilişkisi sinek çiftleşmesi gibi sessiz,zevksiz,çabuk ve sadece "üreme amacına yönelik" şekilde hallolsun bitsin gitsin istiyor.Yani böyle bir talebi kendine hak görüyor!
"Öyle bağırılır mı ay resmen zevk alıyo kadın cıkcıkcık" diyen mi ararsın "o kadın asansöre filan dokunuyordur tiksinirim" diyen mi ararsın.Sonra neden evliliklerde cinsel hayat kötü?neden vajinismus yaygın?neden çiftler cinsel hayatlarını düzeltmek için terapiye muhtaç?
Birçoğunuz belki çocukluğunda anasıyla babasıyla aynı odada yatıyordu.Kaç kardeşiniz var sayın çok namuslu,ışık açmayan,cinselliği kocasına ödül bisküvisi sanan ablalar? Terbiyesizliğe ittiniz beni de ya!
Tekrar vurguluyorum ses yalıtımıdır,binaların kalitesidir bunlarda değilim, beni sinirlendiren HERKESİN yatak odasına varıncaya kadar hayatına karışmayı kendinize hak görmeniz ve ufuksuzluğunuzu tüm topluma empoze etmeniz.
Yatak odasında yapmalarına gerek yok uluorta yapsınlar daha ıyı olur sonuçta ben artık onların komşudan zıyade aıle ferdıyım jelini 2 .cekmecede olduğunu ve hemen surmemesı gerektiğini jadının jeli sevmefıgını ters ilişkilerini ve hangı pozısyon olduğunu bılıyorum hatta bılıyoruz çoğul söylüyorum bunları komşuya duyurmadıgımuz içinde sanırım seks hayatımız kötü ezılen sövülen bır aıleyız yaxık bıze çünkü bunlar uluorta ve mutlakki duyurularak yapılması gereken mevzu yaxık bıze
Bende o teyze konumundayım şuan ve soyleyemıyorum benım çocuğumun sesı gıdıyordur ona çünkü duvar dıbınde yatağı süte halkıyo aglıyo fılan mantık olarak bu bayan demıyormu o bebegın sesı gelıyo büze benım bu bagrıslarım gıtmıyormu muhtemel biliyor umrunda degıl yada buradaki çoğunluk gıbı benım odamda seks kımseyı ilgilendırmez bılmıyorum uyarmalımı acaba
Bunları dusunmedım degıl açıkcası çünkü samımıyet yok merhaba ıyıgunlrrden başka kocasıyla çok sık karşılaşılıyorum saçma gelıcek ama twdırgın oluyorum Ada'mdan sapık dıye düşünüyorum onu kadınıda gorsenız hanım hanımcık bırı ama yatakta geysa mubarek kocam bazen takılıyor bana bak bak mıllette ne karılar var diye bız onlara çılgın komşular diye lakap taktık mesela ses gelmezse acaba kadına birşeymi oldu diye gırgır geçiyoruz ama şaka biryana rahatsız verıyor bazen bu seslerı acaba bizden sanan varmıdır çok utanırım diye düşünüyorum inş yoktur
ne alaka ?Seksınıxı sokakta yapında ufkumuz açılsın
tabi canım kocası karısını dövse karı koca arasına girilmez derler. ama seks sesi gelince ovvvvvv terbiyesiz derlerKonu zaten yeni değil birsürü şey yazılmış ama ses yalıtımıdır,inşaat şirketinini ayıbıdır,masrafı kim üstlenir bunlar ayrı konu.Burda o kadar çok kadın var ki TÜM çiftlerin cinsel ilişkisi sinek çiftleşmesi gibi sessiz,zevksiz,çabuk ve sadece "üreme amacına yönelik" şekilde hallolsun bitsin gitsin istiyor.Yani böyle bir talebi kendine hak görüyor!
"Öyle bağırılır mı ay resmen zevk alıyo kadın cıkcıkcık" diyen mi ararsın "o kadın asansöre filan dokunuyordur tiksinirim" diyen mi ararsın.Sonra neden evliliklerde cinsel hayat kötü?neden vajinismus yaygın?neden çiftler cinsel hayatlarını düzeltmek için terapiye muhtaç?
Birçoğunuz belki çocukluğunda anasıyla babasıyla aynı odada yatıyordu.Kaç kardeşiniz var sayın çok namuslu,ışık açmayan,cinselliği kocasına ödül bisküvisi sanan ablalar? Terbiyesizliğe ittiniz beni de ya!
Tekrar vurguluyorum ses yalıtımıdır,binaların kalitesidir bunlarda değilim, beni sinirlendiren HERKESİN yatak odasına varıncaya kadar hayatına karışmayı kendinize hak görmeniz ve ufuksuzluğunuzu tüm topluma empoze etmeniz.
bizimde üst komşu uyutmuyorduKonu eski ama benimde yan komşum sesı bıze geliyor ve ınanın rahatsız oluyoruz normal ses gelse amenna ama yatak sesı insanı cıdden sınır edıyor ıllaki dınlenıyor külagını tıka mümkün degıl kadın bağırıyor oh oh ve çığlıkları ve yatağı duvara vuruyolar tam bızım duvara yani ilk Zaman'lar komık geldı sonra günde 2 kere olduğu oluyo gece 1 gece 4 uykudan uyanıyoruz o derece ses oluyo kadın için hıç ıyı düşünmüyoruz açıkcası normal bır kadın öyle bağırırmı ya ayıp kadını görünce gülme tutuyo benı yolumu degıstırıyorum veya telf ile konuşuyor gıbı yapıyorum tanımıyorum bayanı selam merhaba o kadar böyle bırşeyi ona söylesem demek buradakiler gıbı düşünecekler aslında degıl mahrem bir şey ve bızım kültürümüze göre ayıp ve ben esım onların seks hayatını biliyoruz affedersiniz şkap şkap seslerı ve komutları bıle geliyor ınanın hoş degıl belli sure sonra sınır bozucu yan komşu kadın bızım için azman bır kadın profili çizdi o kadına selam bıle veremıyorum veremıyorum artık
Konu eskıde aynı durum bana denk gelınce konu hırtladı 2016 yılından sonraki konu tamamen degıştı yanı 34.sayfadan bakEski miymiş ya bu konu
canım aynı konuşmalara bende şahit oluyorumdum. Allah sabır verisinYatak odasında yapmalarına gerek yok uluorta yapsınlar daha ıyı olur sonuçta ben artık onların komşudan zıyade aıle ferdıyım jelini 2 .cekmecede olduğunu ve hemen surmemesı gerektiğini jadının jeli sevmefıgını ters ilişkilerini ve hangı pozısyon olduğunu bılıyorum hatta bılıyoruz çoğul söylüyorum bunları komşuya duyurmadıgımuz içinde sanırım seks hayatımız kötü ezılen sövülen bır aıleyız yaxık bıze çünkü bunlar uluorta ve mutlakki duyurularak yapılması gereken mevzu yaxık bıze
Kardeşimin odasının altından çok ses geliyor ve ben duyabiliyorum.Gece oğluyla mi yatiyormus da şahit olmuş yoksa oğlu aa yan komsudan böyle böyle sesler duydum mu demiş
50 yaşında kadın oğlu 25 olsa ... yok yani denmez ki ..
İnanılmaz bu kadar detaylı Nasıl duyuluyor sesler binanın kalitesi çık korkunçKonu eski ama benimde yan komşum sesı bıze geliyor ve ınanın rahatsız oluyoruz normal ses gelse amenna ama yatak sesı insanı cıdden sınır edıyor ıllaki dınlenıyor külagını tıka mümkün degıl kadın bağırıyor oh oh ve çığlıkları ve yatağı duvara vuruyolar tam bızım duvara yani ilk Zaman'lar komık geldı sonra günde 2 kere olduğu oluyo gece 1 gece 4 uykudan uyanıyoruz o derece ses oluyo kadın için hıç ıyı düşünmüyoruz açıkcası normal bır kadın öyle bağırırmı ya ayıp kadını görünce gülme tutuyo benı yolumu degıstırıyorum veya telf ile konuşuyor gıbı yapıyorum tanımıyorum bayanı selam merhaba o kadar böyle bırşeyi ona söylesem demek buradakiler gıbı düşünecekler aslında degıl mahrem bir şey ve bızım kültürümüze göre ayıp ve ben esım onların seks hayatını biliyoruz affedersiniz şkap şkap seslerı ve komutları bıle geliyor ınanın hoş degıl belli sure sonra sınır bozucu yan komşu kadın bızım için azman bır kadın profili çizdi o kadına selam bıle veremıyorum veremıyorum artık
Yaa ne münabetsiz bir şey. Ne duyabilir ki oğlu yani tamam şimdi duvarlar ince ama yani o kadar da duyulmaz ki yalıtım olacak kadar. Sizinki yine size söylemiş. Ben daha önce kayınvalidemin oturduğu apartmanda oturuyorum onlar başka yerde oturuyorlardı o ev boştu bize yaptılar. Nerdeyse tüm apartman kaynanamı tanıyor neyse bir gün kayınvalidem bana geldi, konuşurken dedi ki aşağıya baya sesiniz gidiyormuş dedi ben şok oldum aramış kaynanamı söylemiş yani gelip bana söylemekte yok kaynanam da ona oturmaya falan gitmez demek ki arayıp söyledi. Yerin dibine girdim ama çok bozuldum bir şey de demedim hayır yaşlı kaıdn çocukları da yok öyle duyacak nasıl duydu da bir de ona dedi çok kızmıştım boşverin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?