- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.912
- 248
Kocanizin yorumu cok iğrenç.Bunları dusunmedım degıl açıkcası çünkü samımıyet yok merhaba ıyıgunlrrden başka kocasıyla çok sık karşılaşılıyorum saçma gelıcek ama twdırgın oluyorum Ada'mdan sapık dıye düşünüyorum onu kadınıda gorsenız hanım hanımcık bırı ama yatakta geysa mubarek kocam bazen takılıyor bana bak bak mıllette ne karılar var diye bız onlara çılgın komşular diye lakap taktık mesela ses gelmezse acaba kadına birşeymi oldu diye gırgır geçiyoruz ama şaka biryana rahatsız verıyor bazen bu seslerı acaba bizden sanan varmıdır çok utanırım diye düşünüyorum inş yoktur
Bız gırgır yapıyoruz Can'ım cıddı degıl tabıkıde ama fırsat vermesınler o ZamanKocanizin yorumu cok iğrenç.
Bız gırgır yapıyoruz Can'ım cıddı degıl tabıkıde ama fırsat vermesınler o Zaman
NAsıl yani?
Sadece büyük abdestte mi çekiyorsunuz ?
Ben şok...
Konu ıshale Nasıl geldi hıç anlamadımBen türkçe yazıyorum ama siz okuma kısmını çok çözememişsiniz.
Altımdaki üstümdeki 5dakika geçmeden sürekli sifon çekiyolar.
Bi insan kaç kere tuvalete gidebilir günde ? Sürekli çektiğine göre ishal olmuş gibi diyorum.
İshalin meolduğunu mu açıklıyım?
Konu ıshale Nasıl geldi hıç anlamadım
Bızım akrabamız sındırım sorunu vardı yani akşam çay kahve içerse WC'de gecırıyordu gününü gece yani hep kalkardı sıfon deyınce aklıma geldı rahmetli konu dağıldı ama eğer yazıcım olsaydı yazı bırakırdım kapıya cıdden mesela akşam kadınla karşılaştım kapıda çöp koyarken merhabalaştık samimiyet zaten yok aklıma geliyo gülme tutuyo beni:) Eskiden altımdaki üstümdeki ishal olmuş gibi sürekli sifon çekiyolar bu sesten rahatsızım demiştim
Biriside korkmayın çekin sifonu ishale gerek yok gibi bişey yazmıştı
Başka biride 2 yıl sonra şimdi gelip büyük abdest yapınca mı sifon çekiyosunuz yani demiş
Anlayamayanlar kulubu olduk iyice
Evet ama böyle bir durumda kim bilir daha ne iğrenç yorumlar yapıyordur komşular.Kocanizin yorumu cok iğrenç.
şimdi kıskanç çıkacak adımızEvet ama böyle bir durumda kim bilir daha ne iğrenç yorumlar yapıyordur komşular.
Açıkçası kocam bana öyle bişey söylese olayı direkt adama bağlardım. "Adam marifetli demek ki kadını bu kadar çıldırttığına ve kadın da ortalığı yıktığına göre. Aaah ah, nerde bizde!" derdim sonra al bakalım karı koca kavgası
Bızım akrabamız sındırım sorunu vardı yani akşam çay kahve içerse WC'de gecırıyordu gününü gece yani hep kalkardı sıfon deyınce aklıma geldı rahmetli konu dağıldı ama eğer yazıcım olsaydı yazı bırakırdım kapıya cıdden mesela akşam kadınla karşılaştım kapıda çöp koyarken merhabalaştık samimiyet zaten yok aklıma geliyo gülme tutuyo beni
Valla şu konudaki en mantıklı yorum herhalde bu. Ben de böyle düşünüyorum. Ya dikkat edilecek ya da yalıtım yaptırılacak. Özellikle ev sahiplerine bunu şiddetle öneriyorum zira kiracı insan yaptırmak istese bile sorun yaratan ev sahipleri var. Bu öyle "istediğim gibi sevişirim, kime ne" diye diklenilecek bir konu değil bence. Sen bütün apartmana yayın yap ondan sonra herifin biri "yenge de erik gibi, kütür kütür yiyorsun, duyuyoruz her gece yaniii"ye bağlasa bakın bakalım ne oluyor. Artık namus cinayeti mi ararsınız dediğiniz gibi, başka bişey mi, seç beğen al. Bana ne benim evim, istediğim gibi sevişirim diyenlerin biraz da bu açıdan düşünmesi lazım. Ufak tefek seslere (komşuya giden ufak sesler tabi) zaten çoğu insan tolerans gösterir ama komşun sizin pozisyonunuza, ters ilişkinize kadar duyuyorsa orada bi sorun var demektir.Valla ben sahsen utanirdim, insanlar art niyetli patavatsiz kadin degilde adamin biri birgun ortaya bir laf atsa kim kalkacak altindan ? namus cinayeti diye bir kavram var yani ulkede..
Bence herkes ozel hayatini ozel sekilde yasamaya gayret etsin her anlamda herkesin iyiligi icin.
Boylece elin ergenlerine gece masturbasyon malzemesi, menapozlu teyzelerin diline dedikodu malzemesi olmamis olursunuz.
Çok guzel yorumlarınız var gerçekçi en azından hayata daır yorum yazmak için değil olduğu gıbı yazıyorsunuzValla şu konudaki en mantıklı yorum herhalde bu. Ben de böyle düşünüyorum. Ya dikkat edilecek ya da yalıtım yaptırılacak. Özellikle ev sahiplerine bunu şiddetle öneriyorum zira kiracı insan yaptırmak istese bile sorun yaratan ev sahipleri var. Bu öyle "istediğim gibi sevişirim, kime ne" diye diklenilecek bir konu değil bence. Sen bütün apartmana yayın yap ondan sonra herifin biri "yenge de erik gibi, kütür kütür yiyorsun, duyuyoruz her gece yaniii"ye bağlasa bakın bakalım ne oluyor. Artık namus cinayeti mi ararsınız dediğiniz gibi, başka bişey mi, seç beğen al. Bana ne benim evim, istediğim gibi sevişirim diyenlerin biraz da bu açıdan düşünmesi lazım. Ufak tefek seslere (komşuya giden ufak sesler tabi) zaten çoğu insan tolerans gösterir ama komşun sizin pozisyonunuza, ters ilişkinize kadar duyuyorsa orada bi sorun var demektir.
Keşke başka bir konu acsaydiniz 2 senelik konuyu hortlatmak yerine.Konu degıştı Can'ım 2016 yazılara bak iş tersine dondu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?