yatak odama ses yalıtımı yaptırmamı isteyen yan komşu :/

Konuyu ben hortlattım ama benimki tamamen acılan konunun tersı bır yazıydı yanı konudaki yaslı teyze ben oldum olmaz olaydım
Bence iyi ettiniz hortlatarak. Çok haklısınız, insanların cinsel hayatı mahrem kalmalı.
Birkaç kişi "ıhıhııı ben de bağırıyorum ahahhaha" moduna girmiş, onlara ithafen söyledim. İnsan niye cinsel hayatını başkalarının bilmesini ister ki? Çok mükemmel olduklarını düşünüyorlar herhalde.

Menapozlu teyzeler seklindeki soyleminiz benim kotu niyetli yaklasimimdan mi bilmiyorum ama cok negatif gorundu bana. Asagilar gibi sanki... Hormonlarin cosmasi ve davranis degisikliklerine dikkat cekmek istediyseniz de yine de bana cok negatif geldi. Iyisiyle kotusuyle menapoz da kadin olmanin getirdigi evrelerden biri. Arti ya da eksi bir durum degil. Kadinlar birbirini elestirirken cok sert maalesef toplumumuzda. Belden asagi vurmussunuz.

Menapozlu teyzeler derken belli bir yasin ustunde olan emekli coculugu cocugu buyutmus evlendirmis hayatta pek yapacak isi kalmamis evde ediyle budu gibi kocasiyla vakit geciren sikildigi icinde elalemin ozel hayatina karisip ustlerine vazife olmayan seyleri kendilerine is edinen ve genelde dedikodu yaparak zaman geciren teyzeler demek istedim. Menapozun veya menapozlu olmanin asagilanacak birsey oldugundan degil yani. Asla hemcinsime karsi cinsiyet ayrimciligi yapacak bir ifadede bulunmam yani..

Derdine bu kadar etkin çözüm bulunan biri daha olmamıştır kk da. Bu gözler bunu da gördü

Mune

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet doğru diyorsun teyzecim yalıtım şart, sizin oğlanın gürültüsünden uyuyamıyoruz ne izliyorsa öyle her gece deseydin

Yalnız illa çığlık çığlığa bir yatak odanızın olmasına gerek yok, bizim de üst katta bi çift vardı öyle inlemeler, çığlıklar falan duymuyorduk da o yatağın gırc gurc, takır tukur bi sesi oluyor ya onun ritminden anlaşılıyordu ne olduğu.

Bence teyze değil de muhtemelen çakal oğlu uyanmıştır mevzuya. Annesine sormuştur üst katta kim oturuyo gırc gurc sesler geliyo falan, teyze de abartıp ballandirip sana gelmiştir. Kendi yapamadığı için kimse yapmasın istiyor olabilir

Burada bi konu açılmıştı daha önce. Üst kattaki yeni evli çiftten rahatsız olan bi bayan vardı. O zaman herkes o üyeye hak vermişti. Şimdi niye herkes şikayet eden kadını suçluyo. Bi şey duymuş rahatsız olmuş. Kimse kimsenin sesini dinlemek zorunda değil

Dün yan komşumuzun evinde biri hapşurdu. Ben içimden çok yaşa dedim.
Ve o an eşimle göz göze geldik.
Eğer bir hapşurma sesi bile geliyorsa bizden ne sesler gidiyordur yarabbiimmmm

Cok güldüm ya Allah iyiliginizi versin. Benimde onceki evim oyleydi ve aynisini bende yasadim..Afedersiniz ama os..ursan duyuluyordu duyulmuslugu var yaniiiHatta bir gun apartmandaki hanimlarla bir aradayken yan komsum adamlar tahrik oluyor sesleri duyunca demisti. Yani dusunun alt komsu ust komsu yan komsu derken ozel mozel kalmamis apartmanda. Valla biz artik yatak odasinda yapmaz olmustuk yani o laftan sonra

Benim de o konu aklima geldi. Ayni seyi dusundum. Illa ki konuyu avani hakli mi gormek istiyoruz acaba.

Hatta o konu cok uzamisti uzulmustum. Onlarin hic bir seyden haberi yokken bir siru kadin onlarin mahremini konustu diye.

Sen durumunu bilirsin zaten ses oluyo mu olmuyo mu diye

Kadin belki sirf seni yerin dibine sokmak icin demis de olabilir ses olmasa da

eskı evımde yan komsunun yatak odası sesınden fenalık gelmıstı
siz belkı fark etmıyorsunuz ama koca kadın demekkı rahatsız olmus artık
dikkat edın sız de

yan komsunun sesı benı aylarca baymıstı ben de en sonunda kapısına mektup bırakımıstım seslerı kesılmıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…