yeminle aynı şeyi düşündüm yorumları okuyunca..Konu tam tersi durumda açıldığında "ben onun sesini duymak zorunda mıyım" denirdi. Hayret, demek ki olayların yorumlanması foruma hangi tarafın başlık açtığına göre değişiyor.
Ne kadar utanç verici ya, ben olsam çok fena olurdum sanırım
E yani : ) ama ne bilsinler ki. Biz de onları farkedince daha bi dikkat etmeye başladık. Ah ah! Çok uzun zaman önceydi tabi şimdi onların da bebeği var bizim büyükten 2 ay küçük benim de biri 15 aylıkk biri 1 aylık. Yatak odamızda sadece ninni sesi agucuk gugucuk!
Bu sesler daha bi masumane dikkat etmek lazım herkes herkesin mahremini biliyor artık resmen...
Tabi kesinlikle. E sonra asansörde faln karşılaşıyoruz yani
Ben de sayfaları okudukça bekledim ama diğer başlıklarda komşular yerden yere vurulurken bu sefer anlayışlı davranıldıyeminle aynı şeyi düşündüm yorumları okuyunca..
fikirler bile üretiliyordu. yaz kağıda koy kapısına gibi.
şaşırtıyor bu forum beni.
Ben kendimi tutamayıp gülerdim sanırım
inan okurken şoka girdim. bu tarz konularda o komşulara denmeyen kalmıyorduBen de sayfaları okudukça bekledim ama diğer başlıklarda komşular yerden yere vurulurken bu sefer anlayışlı davranıldı
Foruma ilk başlık açan kazanırinan okurken şoka girdim. bu tarz konularda o komşulara denmeyen kalmıyordu
.demekki ki açana göre yorumlar değişiyor. esnek kısacası : ))
Teyze biz ev sahibiyiz, siz kiracı taşının isterseniz de. Ne yüzsüzlük ya hu. Bence teyzenin kendi kuruntusu. Oğlu kahvaltıya inip de "anne yandakiler var yaa off taramalı tüfek gibiler, uyutmadılar valla" diyecek hali yoktur herhalde.
Çok güldüm siz ses duyunca öle mi düşünüosunuz
Hay taramalı iyimiş :)
Apartmandaki tek evli çift biziz o yüzden pek bilemiyorumİnşaallah konu sahibinin komşusu gibi düşünmüyorlardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?