yatak odama ses yalıtımı yaptırmamı isteyen yan komşu :/

Konu tam tersi durumda açıldığında "ben onun sesini duymak zorunda mıyım" denirdi. Hayret, demek ki olayların yorumlanması foruma hangi tarafın başlık açtığına göre değişiyor.
yeminle aynı şeyi düşündüm yorumları okuyunca..
fikirler bile üretiliyordu. yaz kağıda koy kapısına gibi.
şaşırtıyor bu forum beni.

Ne kadar utanç verici ya, ben olsam çok fena olurdum sanırım

E yani : ) ama ne bilsinler ki. Biz de onları farkedince daha bi dikkat etmeye başladık. Ah ah! Çok uzun zaman önceydi tabi şimdi onların da bebeği var bizim büyükten 2 ay küçük benim de biri 15 aylıkk biri 1 aylık. Yatak odamızda sadece ninni sesi agucuk gugucuk!

benim yanım boş Allahtan bigün üst komşu çıkıcak diye korkuyorum bende

Bu sesler daha bi masumane dikkat etmek lazım herkes herkesin mahremini biliyor artık resmen...

yeminle aynı şeyi düşündüm yorumları okuyunca..
fikirler bile üretiliyordu. yaz kağıda koy kapısına gibi.
şaşırtıyor bu forum beni.
Ben de sayfaları okudukça bekledim ama diğer başlıklarda komşular yerden yere vurulurken bu sefer anlayışlı davranıldı

Ben de sayfaları okudukça bekledim ama diğer başlıklarda komşular yerden yere vurulurken bu sefer anlayışlı davranıldı
inan okurken şoka girdim. bu tarz konularda o komşulara denmeyen kalmıyordu
.demekki ki açana göre yorumlar değişiyor. esnek kısacası : ))

Benimde komsularim yeni evli ciftler oldu kimi zaman ama hic ses mes duymadik...biraz dikkatli olunmali...baskalarinin bu tarz sesleri duymasi disardan cok cirkin..mahrem sonucta ne bilim..

Teyze biz ev sahibiyiz, siz kiracı taşının isterseniz de. Ne yüzsüzlük ya hu. Bence teyzenin kendi kuruntusu. Oğlu kahvaltıya inip de "anne yandakiler var yaa off taramalı tüfek gibiler, uyutmadılar valla" diyecek hali yoktur herhalde.

Çok güldüm siz ses duyunca öle mi düşünüosunuz
Hay taramalı iyimiş :)

gerçekten, okudukça yorumların esnekliğine şaşırıyorum.
benim alt katımda da beraber yaşayan bir çift vardı. yatak odaları kızımın odasının tam altında, yahu nefret geldi seslerinden, adamın ki az çıkıyor da kadının çığlıkları nefret ettirdi. kızım artık odadan kaçıyor ama mutfak var hemen odanın yanında, etinden et koparıyorlar sanki, ses oraya da geliyor. geceleri anladık ama hafta sonları gece gündüz yuh artık. ne yaparsan yap da sesini kıs biraz. kaç kere kalorifer borusuna vurdum. zemine vurdum, yukarıdan bağırdım. kızımın arkadaşları gelince dehşet içinde noluyo yaz teyze derlerdi. çünkü kadın bağırmıyor, böğürüyor.
çektirip gittiler, şimdi doğru dürüst bir aile geldi, ortalı sakinleşti.
uzun lafın kısası dışarıdan duyanlar için durum hiç de hoş değil.

ahahaha bence ergen bir oğlan çocuğu için sesler tehlikeli diye tırsmış herhalde komşunuz:))
yalnız dikkatimi çekti geçenlerde burada bir başlık vardı yan komşunun yatak odası sesleri diye orada herkes dertlenirken burada da herkes aman ne var canım bardak mı dayamış demiş hehe
bence gerekiyorsa yalıtım yaptırın yoksa siz de kasılırsınız rahat edemezsiniz ki o an sesimi kontrol etmem lazım diye mi düşüneceksiniz yani

eğer özel sesleriniz cidden gidiyorsa hiç hoş değil bencede yalıtım yaptırın ki kadın ses duymadıysa gelip böyle bir şey demez heralde bir de bu kadını diğer komşulara bir sorun çaktırmadan belki şizofreni falandır belli mi olur

Reactions: gve
keşke konuyu teyze açaydı da yorumlar 180 derece nasıl değişiyor göreydik..

demek ki sesiniz gidiyor konu sahibi, teyzenin yaşı ya da özel hayatıyla dalga geçilecek bir durum yok.. gelecek sefer apartman toplantısında gündeme geleceğine siz önlem alın..

Bunun gibi bir şey benim başıma geldi ama daha kötüsü. Sizin komşu hiç olmazsa size söylemiş ve yan daire benim yaşlı komşu ta alt katta ve bana da değil kaynanama telefon açıyor daha önce kaynanamlar baya uzun oturmuş bizim oturduğumuz yerde sonra başka yere taşınmışlar o daire boştu biz yaptırdık taşındık yani arkadaşlar apartmandaki hanımlarla kaynanam neyse arıyor diyor ki aşağıya çok sesleri geliyor kaynanam da bana geldiği bir vakit bunu bana söylüyor aşağıya çok sesini gidiyormuş diye ben şoklarda tabi cevap veremedim o an şaşkınlıktan sonra o teyzeyi gördüm dedim keşke bana deseydiniz çok yakışıksız oldu kayınvalideme demeniz ayrıca çok enteresan ses nasıl aşağıya gelir dedim o kadar abartmışsınız sanırım dedim filan neyse baya bozuldu ama ben kayınvalideme de bozulmuştum gelip bana söylüyor bir de. Ama yan daireye özellikle yan yanaysa gitme olasılığı yüksek duvarlarda inceyse yani olabilir önlem alın bizim gitmesi için yatağın filan baya sallanması lazım ki öyle bir durum yoktu yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…