gezgingiz ben boynuzlu at tablosunu çok beğendim siyaah beyazda da cok hoş durucağını tahmin ediyorum.
Panterli kadın tablosunu beğenmedinmi?
ben boynuzlu tabloyu tabloyu beğendim istersen acele etmee başka seçeneklerde warmı?
Sizce nasıl olmuş arkadaşlar?
tatlım bence bulabilirim diyarsan eğer ebru sanatı ile şekillendirilmiş tablolarda çok çok hoş görünebilir odan da hem onlarda renkli kullanırsan çok abes kaçıcağını sanmam
valla ne demişler kelin merhemi olsa başına sürermişama bence bir tablo ile neşelendir arka tarafı birde seninde yatak odan benim odam gibi küçük sanki başka açılardan fotoğraf koy ki biraz daha yardımcı olabileyim bu arada odanın şeklini değiştiridikten sonra bende küçük resimler tablolar asmayı düşünüyorum ama bugün dğiştirmicem dedim ya belim ağrıyor kutu kaplıcam bugün çantalar için
valla ne demişler kelin merhemi olsa başına sürermişama bence bir tablo ile neşelendir arka tarafı birde seninde yatak odan benim odam gibi küçük sanki başka açılardan fotoğraf koy ki biraz daha yardımcı olabileyim bu arada odanın şeklini değiştiridikten sonra bende küçük resimler tablolar asmayı düşünüyorum ama bugün dğiştirmicem dedim ya belim ağrıyor kutu kaplıcam bugün çantalar için
tatlim odan cok guzel. bencede tablo iyi bir fikir. Tabloyu siyahli beyazli ve birde kirmizili olarak secsen ve yatak ortunu ve ya aksesuarlarinida yine kirmizili secsen guzel olur.Siyah kirmizi beyaz uclusu yani.Ve ya koltuklarin gibi kahve rengi,siyah ve beyaz karisimi bir tablo sece bilirsin.
Canım buda odamın diğer görünmeyen kısmı.[/Q]
alcağın tabloyu gezgingiz yatağının üst tarafınamı yoksa koltuğun üst kısmına mı asacaksın? eğer koltuğun üzerine asıcaksan daha farklı renklerde tablo seçebilirz.
Bence arkanızdaki duvarı, açık renk ve deseninde mavi renklerin olduğu bir duvar kağıdı ile kaplayın.
Gözü çok yormayacak bir şey.. Ve dekoratif bir Tablo koyup arkasından ışıklandırın...
Sonrasında yatak başlığınızı tam üst kısmına duvar boydan boıya kaplayan ahşap beyaz bir raf yapın.
Alt kısmında ışıklandırma olmalı. Yatağın başlığını aydınlatacak şekilde.
Toplam 700 - 800 TL ye bu işi halledebilirsiniz diye düşünüyorum.
Duvar Kağıdı UnKapanından..
Raf ise bir marangoz ile hal olur.
Işıkları da IKEA dan alabilrisin..
Kocan bile montajını yapabilir
Sevgiler,
Canım buda odamın diğer görünmeyen kısmı.[/Q]
alcağın tabloyu gezgingiz yatağının üst tarafınamı yoksa koltuğun üst kısmına mı asacaksın? eğer koltuğun üzerine asıcaksan daha farklı renklerde tablo seçebilirz.
Yatağımın başına asmayı düşünüyorum .Aslında iki tarafada tablo asabilirim .Kötümü durur karşılıklı iki tablo asarsam?
Öncelikle teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.Yatağımın başına asacağım tablonun arkasına duvar kağıdıyla kaplamak güzel bir fikir aslında .Fakat fon mavi olunca kötü durmazmı ?
Mavi iyi bir seçim olmaz zaten. Arada mavi renklerin olmasından bahsettim. Yoğun olmamalı.
Açık bir renk kullanmalısın. Krem ya da Gri bir renk olabilir.
Raf yaparsan dolabın ile aynı renkte.. Işığın yayılımı da gayet güzel olacaktır.
Tablo olması şart değil. Dekoratif bir üründe olabilir. Duvarı boş göstermemesi açısından..
Aynalar var mesela. Örnek bir resim yüklüyorum. Bunun kalpli olanları oluyor..
Eki Görüntüle 636327
Duvar kağıdını krem rengi kullanabilirim.Odamın dolabında boydan ayna oluğu için ayna kullanmak istemiyorum.Panoramik renkli bir tablo yada parçalı tablo düşünüyorum.Sence siyah beyaz tonlarındamı bir tablo seçmeliyim yoksa renkli bir tablomu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?