Renkli seç tabiki. Ne o öyle her yer siyah beyaz. Yatak odasında için kararacak. Adamı da bezdiricen :)
Renklen biraz canım.
Sevgi ile kal..
güle güle kullan canım çok güzel olmuş odan..diğer arkadaşların da dediği gibi bencede bir tablo ya da sticker da kullanabilirsin şimdi çok hoş modeller var..
Yatağımın başına asmayı düşünüyorum .Aslında iki tarafada tablo asabilirim .Kötümü durur karşılıklı iki tablo asarsam?
bence ıkı duvarda da kullanabılırsın tablo .Kötü durucağını zannetmiyorum.
Canım çok teşekkür ederim.Yatakörtüm siyah .Siyah beyazdan hariç renkli bir panoramik tablo kötümü durur sence?
Renkli seç tabiki. Ne o öyle her yer siyah beyaz. Yatak odasında için kararacak. Adamı da bezdiricen :)
Renklen biraz canım.
Sevgi ile kal..
Bak canim,tesadufen karsima bu gun bu resim cikti.Tam benim soyledigim gibi.Kirmizi odana romantik bir hava katicaktir.
Evet sana katiliyorum,yalniz siyah beyaz,soluk gosterir zannimca odayi,ama kirmizi katarsan mesela,sicak,romantik bir gorunum elde etmis olursun.
bence ıkı duvarda da kullanabılırsın tablo .Kötü durucağını zannetmiyorum.
Sence iki tablonun modeli aynımı olmalı yoksa farklı tablolarmı olsun?
Canim,anliyorum seni,yatak ortun yeni,degistiremezsen,baska birini de ala bilirsin,degisik kullanirsin belki ha? ..... Bir de odanin diger L kismindada kirmiz aksesuarlar kullana bilirsin,koltuk yastiklarini kirmizi tonlarinda sece bilirsin mesela.Bir de koltuk olan duvara,televizyon monte ede bilirsiniz,hoslanirmisin yatak odasinda televizyon olmasindan? Eger hoslanmazsan ordada tablo kullana bilirsin,hatta bir-birine benzeyen,bir-birini tamamlayan iki tablo al bence,birini yataginin basina,digerini de kotugunun.
Evet canım kırmızı bir yatakörtüsüde alıcam.Değişik değişik kullanırım artık:)Tv iki odada var ben yatakodasında tv kullanmak istemiyorum.Birbirine uygun tablo kullanmak en iyisi. Bak canım bu tablolar nasıl sence uyarmı odama?
Sence iki tablonun modeli aynımı olmalı yoksa farklı tablolarmı olsun?
BENCE KÖTÜ DURMAZ BIRBIRIYLE UYUMLU BİR TABLO SEÇTIKTEN SONRA.
Evet canım kırmızı bir yatakörtüsüde alıcam.Değişik değişik kullanırım artık:)Tv iki odada var ben yatakodasında tv kullanmak istemiyorum.Birbirine uygun tablo kullanmak en iyisi. Bak canım bu tablolar nasıl sence uyarmı odama?
Senin icin bir kac tane tablo ekliyorum,ben bunlari sahsen cok begendim.Ben zaten yatak odasinda,kirmiz gul,yurek ve ya sevgiyi anlatan herhangi bir resimli tablolari cok severim,manzara ve ya hayvan resimli tablolari nedense yatak odasina hic yakistiramiyorum. Bence yatak odasi sevgi kokmali,romantik ortam yaratmak lazim.Neyse,gecelim tablolarimiza:
Ha bu arada, saatli ayna resimleri de ekliyorum.Biliyorum,dolabin aynali diye ,yataginin bas tarafinda aynali bir sey kullanmak istemiyorsun,ama koltugun yukarisina aynali saat ve ya susu kullana bilirsin,bu sayede ayni odada iki tane tablo kullanmamis ola bilirsin.
(kedili tablo ve kirmizi gul resimli tablolar benim favorilerim)
2. ve 5. tablo yatak odası için bnce cok uygun.
Canım tavsiye ve ilgin paylaştığın tablolar için çok teşekkür ederim öncelikle.Bende senin gibi yatakodasında manzaralı tablo kullanmak istemiyorum.Bencede yatakodasına romantik ve sevgi kokan tablolar asılmalı bu konuda sana katılıyorum.Dediğin gibi bir tarafta aynalı saat gibi birşeyde kullanabilirim.Sence paylaştığım tablolarda 5.resimdeki tablo nasıl bana fikrini söylermisin?
Yatak odasi icin uygun bence.Eger hosuna gittiyse olur bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?