Yatak Odası Dekorasyonu Yatak odamı yeni kurdum.

güle güle kullan canım çok güzel olmuş odan..diğer arkadaşların da dediği gibi bencede bir tablo ya da sticker da kullanabilirsin şimdi çok hoş modeller var..

güle güle kullan canım çok güzel olmuş odan..diğer arkadaşların da dediği gibi bencede bir tablo ya da sticker da kullanabilirsin şimdi çok hoş modeller var..

Teşekkür ederim canım.Ben sticker sevmiyorum. Tablo bana daha kullanışlı geliyor.Bi türlü karar veremedim .İyi tablo almak istiyorum bu yüzden acele karar vermek istemiyorum.Paylaştığım tablolar arasında senin beğendiğin bir tablo varmı?

Canım çok teşekkür ederim.Yatakörtüm siyah .Siyah beyazdan hariç renkli bir panoramik tablo kötümü durur sence?

Bak canim,tesadufen karsima bu gun bu resim cikti.Tam benim soyledigim gibi.Kirmizi odana romantik bir hava katicaktir.

Eklentiler

• $mwqYurP_MQ4.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
Evet sana katiliyorum,yalniz siyah beyaz,soluk gosterir zannimca odayi,ama kirmizi katarsan mesela,sicak,romantik bir gorunum elde etmis olursun.

Ama odamın görünmeyen kısmında L şeklinde bir köşem var arkadaşlar.Köşemde kahverengi siyah tonlarında.

Eklentiler

• $404546_285359211591045_311926977_n.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 103
Canim,anliyorum seni,yatak ortun yeni,degistiremezsen,baska birini de ala bilirsin,degisik kullanirsin belki ha? ..... Bir de odanin diger L kismindada kirmiz aksesuarlar kullana bilirsin,koltuk yastiklarini kirmizi tonlarinda sece bilirsin mesela.Bir de koltuk olan duvara,televizyon monte ede bilirsiniz,hoslanirmisin yatak odasinda televizyon olmasindan? Eger hoslanmazsan ordada tablo kullana bilirsin,hatta bir-birine benzeyen,bir-birini tamamlayan iki tablo al bence,birini yataginin basina,digerini de kotugunun.

Son düzenleme:

Evet canım kırmızı bir yatakörtüsüde alıcam.Değişik değişik kullanırım artık:)Tv iki odada var ben yatakodasında tv kullanmak istemiyorum.Birbirine uygun tablo kullanmak en iyisi. Bak canım bu tablolar nasıl sence uyarmı odama?

Eklentiler

• $B11109-portre_2.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 112
  • $B11232-uyuyan-guzel.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 121
  • $B11507-gelin-damat.webp
    8 KB · Görüntüleme: 132
  • $T10102p26.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 122
  • $T11156.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 133

Canim,2-ci,3-cu ve sonuncu tablolari cok begendim,bence bunlardan birini kullana bilirsin.Ben de senin icin fikir olsun diye bir kac tablo bakarim,bulursam eklerim.

Son düzenleme:
Senin icin bir kac tane tablo ekliyorum,ben bunlari sahsen cok begendim.Ben zaten yatak odasinda,kirmiz gul,yurek ve ya sevgiyi anlatan herhangi bir resimli tablolari cok severim,manzara ve ya hayvan resimli tablolari nedense yatak odasina hic yakistiramiyorum. Bence yatak odasi sevgi kokmali,romantik ortam yaratmak lazim.Neyse,gecelim tablolarimiza:
Ha bu arada, saatli ayna resimleri de ekliyorum.Biliyorum,dolabin aynali diye ,yataginin bas tarafinda aynali bir sey kullanmak istemiyorsun,ama koltugun yukarisina aynali saat ve ya susu kullana bilirsin,bu sayede ayni odada iki tane tablo kullanmamis ola bilirsin .
(kedili tablo ve kirmizi gul resimli tablolar benim favorilerim )

Eklentiler

• $73479260_tn50_3.webp
    10 KB · Görüntüleme: 112
  • $56348234_tn50_2.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 113
  • $73537439_tn50_1.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 109
  • $77517604_tn50_0.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 120
  • $Forex-Tablo_1303_1.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 107
  • $mf370853_ft1_ri186290.webp
    4 KB · Görüntüleme: 104
  • $product_878.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 133
  • $timthumb.php.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 115
  • $timthumb.php.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 114
Son düzenleme:

2. ve 5. tablo yatak odası için bnce cok uygun.

Canım tavsiye ve ilgin paylaştığın tablolar için çok teşekkür ederim öncelikle.Bende senin gibi yatakodasında manzaralı tablo kullanmak istemiyorum.Bencede yatakodasına romantik ve sevgi kokan tablolar asılmalı bu konuda sana katılıyorum.Dediğin gibi bir tarafta aynalı saat gibi birşeyde kullanabilirim.Sence paylaştığım tablolarda 5.resimdeki tablo nasıl bana fikrini söylermisin?

Yatak odasi icin uygun bence.Eger hosuna gittiyse olur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…