yatak odamla ilgili bir fikir verin lütfen

DarkAngellotti

BeN ONa ReSMeN AŞıĞıM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
896
6
116
37
İstanbul
merhaba arkadaşlar yatak odamı evlenirken almıştım 5 sene önce çok yanlış bir tercih yaptım şuan hem model olarak hemde rengini (siyah) beğenmiyorum ama şuan değiştiremicem. yeni eve geçiyorum yatak oda takımım bu bunu yumuşatabilecek renkler arıyorum. halı perde aksesuarlar hakkında fikir verirmisiniz.
sultan_yatak_dolap_ici.webp
sultan_yatak_odasi.webp

yatak örtünden işe başlayabilirsin
beyazı bol renkte arasında siyah desenli bir örtü güzel gider.

sağol canım cevap için peki perdeler ve halı hakkında ne düşünüyorsun ben acaba turkuaz kanatlar beyaz tül perde beyaz veyaz beyaz turkuaz desenli halı ne dersin olabilirmi?
yada tuvalet aynası çok büyük yeni bir modelmi yaptırsam bunun siyahı gibi
ikea.webp

Halı yatak örtüsü ve perdenizi açık renk kullanarak o kasvetli havayı değiştirebilirsiniz
beyazla siyah çok daha baskın duruyor onun yerine pudra pembesi kullanabilirsiniz
bu şekilde ;)
1080_buyuk_zoom.webp

pudra_pembesi_hal_modelleri_1.webp
214_hg.webp

Bir arkadaşında belirttiği gibi direk beyaz renk kullanmayın bence.
Yani çok keskin geçiş olmaz mı? Krem gibi bir perde daha iyi olmaz mı? Fon perdeleri de ona göre turkuaz ya da pudra pembe kullanabilirsiniz ve yatak örtünüzü de perde tonlarında seçebilirsiniz elbet. Açık renk masa lambaları ve açık renk halılarda uygun olur gibime geliyor.

peki pembe veya turkuaz dizayn ettiğimi düşünürsek bana marka ve model konusunda halı yatak örtüsü tavsiyesi verebilir misiniz.?
online alabileceğim yerlerde olabilir

benim anlamadığım taraf bu resimler sizin yatak odanız mı, ben katalog resimlerine benzettim???

benim yatak odam değil, yatak odası takımımın katalog resmini ekledim bu mobiyayı hangi renk halı perde örtüyle kombinleyebilirim diye

eger cesaret edebilirseniz boyayın derim ben..kk'da yada başka bloglarda boyanmış bir çok mobilya gördüm.çokta şık olmuşlar..istediğiniz açık bir renge boyayabilirsiniz...fikir benden yapması sizden:)

boyayamam çübkü gardlop yatak ve makyaj masasının önü deri detaylı ben bu şekilde bişiler yapmak istiyorum bu perdelerden hangisi olur sizce halı öneriside alabilirim.
mavi.webp

Eklentiler

• fon_perde_turkuaz_.webp
    fon_perde_turkuaz_.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 315
  • _pudra_pembesi_.webp
    _pudra_pembesi_.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 283
  • _kirmizi_duz_.webp
    _kirmizi_duz_.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 199
ben olsam krem yada beyaz renk tüylü gibi halılar ve yine beyaz yada krem renk(halılarla aynı renk)perde kullanırdım ama asla 3.bir renk kullanmazdım.
ftemiz ftemiz arkadaşın koyduğu 2. resim var ya işte öyle olsa odanız ferahlar bence.

Yatağınızın arka duvarını bu şekilde renklendirip üzerine renkli tablolar asabilirsiniz.Duvarınızda kullandığınız rengin açık tonlarında fon perde krem rengi de tül kullanın.Komodinlerin üzerine abajur krem rengi olabilir veya duvar renginde ama açık tonlarda.Yatak örtünü mümkün olduğu kadar açık renklerden seç.Halını da aynı şekilde.Aynalı çekmeceli dolabın vardır üzerinde renkli aksesuarlar kullan.Resimde olduğu gibi küçük fotoğraf çerçeveleri şık renkli mumluklar büyük olmayan renkli çiçekler.Abajur dediğim gibi böyle renkli bulabilirsin.Mesela duvarın aynı resimdeki gibi mor olsa abajur da ki en üstte lila çok çok açık renk var ya ondan fon perde yapardım ben olsam.Bu şekilde renklerin tonlarını kullan güzel olacaktır.Bilmiyorum gözünde nasıl canlandı ama benim kafamda kurduğum renkli siyahı çoğunluk kapatan bir oda oldu :)

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 168
  • mor-renklerinde-duvar-ve-ışıklandırmalı-siyah-yatak-odası-takımı.webp
    mor-renklerinde-duvar-ve-ışıklandırmalı-siyah-yatak-odası-takımı.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 199
  • evim_4.webp
    evim_4.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 545
  • images (1).webp
    images (1).webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 216
  • images (2).webp
    images (2).webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 177
Şöyle bir duvar rengi de krem ve pudra pembesiyle o kadar güzel uyum sağlar ki.Pudra pembe fon krem tül halı.İçerisinde siyah krem pembe bulunduran tablo.Abajurlar yine pembenin tonu.Ayna önü aksesuarlar.

Eklentiler

• 6a014e5ffea0ba970c019aff452c98970d-500wi.webp
    6a014e5ffea0ba970c019aff452c98970d-500wi.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 330
bence halı ve perdeleri beyaz yapın. belki fon perde ve aksesuarlara parlak gri karıştırabilirsiniz.
takımınız çok koyu renk olduğu için kırmızı veya mavi iyice boğar diye düşünüyorum.

Back
X