Merhaba Kızlar , yatak odası tekstilimi bitirdim sizlerle de paylaşmak istiyorum fikir olması açısından :) TABİ YENİ BİRŞEYLER EKLENDİGİNDE BURAYADA EKLEMEYİ İHMAL ETMİCEM :) BATTANİYE GRUBU
Çift Kişilik Polar Battaniye
Çift Kişilik Yün Battaniye
Çift Kişilik Nevresim+Polar Battaniye set
Çift Kişilik Elektrkili Battaniye
Tek Kişilik Battaniye (2 adet) NEVRESİM -PİKE-YATAK ÖRTÜSÜ GRUBU Uyku Seti
Çift Kişilik Nevresim takımı (4 adet)
Nevresim-Pike Seti+ Yatak Örtüsü (Gelin Seti)
Pike Takımı (2 adet)
Kapitone 4 Mevsim Nevresim Seti
Çift Kişiik Penye Çarşaf (5 adet)
Yastık Kılıfı (4 adet)
Çift Kişilik Yorgan (4 adet)
Yastık (12 adet) TEKSTİL GRUBU Bohça
Seccade( 4 ADET )
Ütü Masası Koruyucu
Elbise Askısı (22 adet)
Mekik El işi yatak odası takımı BANYO TEKSTİL GRUBU HamamSeti
Bornoz Takımı Çift Kişilik
Havlu El-Yüz ( 31 adet )
Ayak Havlusu
Klozet Takımı
Banyo Perdesi
Lif (6 adet)
maşallah cnm ya sen şimdiden bitirdin valla çeyizi 31 tane havlu 12 ad yastık bunlar biraz fazla değilmiben 6 ad yastık yaptırdım nereye koyacam diye düşünüyorum
maşallah cnm ya sen şimdiden bitirdin valla çeyizi 31 tane havlu 12 ad yastık bunlar biraz fazla değilmiben 6 ad yastık yaptırdım nereye koyacam diye düşünüyorum
bulunur cnm herşeye allahın izni ile bir yer bulunur en güzelini sen yaptın gözdecim daha evliliğine var ama şimdiden bitirdin sayılır çeyizini ben nasıl sıkıştım anlatamam hele plastikler ıvır zıvırlar nasıl yordu beni japon pazarına bir giriyorum 100 tlden aşağı çıkamıyorum ucuz görünüyor ama baya yekün teşgil ediyorlarmış allah hepimizin yardımcısı olsun valla
bulunur cnm herşeye allahın izni ile bir yer bulunur en güzelini sen yaptın gözdecim daha evliliğine var ama şimdiden bitirdin sayılır çeyizini ben nasıl sıkıştım anlatamam hele plastikler ıvır zıvırlar nasıl yordu beni japon pazarına bir giriyorum 100 tlden aşağı çıkamıyorum ucuz görünüyor ama baya yekün teşgil ediyorlarmış allah hepimizin yardımcısı olsun valla
sorma cnm bende hiç sevmiyorum sıkışmayı ama saolsun ablam aldırmadı hiç bişi evde yer yok evini tut öyle al dedi ama kız çeyizi evden çıkar diye halalarım tutturdu bölük pörçük gitmezmiş çeyizler odamın fotolarını bir atsam varya heryer çeyiz doldu adım atacak yer yok
sorma cnm bende hiç sevmiyorum sıkışmayı ama saolsun ablam aldırmadı hiç bişi evde yer yok evini tut öyle al dedi ama kız çeyizi evden çıkar diye halalarım tutturdu bölük pörçük gitmezmiş çeyizler odamın fotolarını bir atsam varya heryer çeyiz doldu adım atacak yer yok