benim doğum günümde evleniyormuşsunuz:) yatak odanız gayet sade ve güzel güle güle kullanın ben çok begendim. şimdiden mutluluklar dilerim..
Bence çok şık yatak odan, aşkla kullanın
bence çok güzel canım, hiç üzme kendini, sonra içine dert olur gözüne batmaya başlar,
bazı şeylerin içinde uhde olarak kalması çok kötü bir duygudur bilirim.
heleki başkalarının yanında yatak odamı beğenmiyorum falan gibi laflar etme, onlarda başka bahaneler bulup şu güzel değil,
burasıda iyi değil falan filan derler... iyice canın sıkılmasın.
Canım gayet güzel bir yatak odası güzel renkli kalın perdelerle, halınla ,yatakörtünle bütünleştiğinde çok daha şık durucaktır.Güle güle mutlu günlerde kullan.
canım bence hiç canın sıkılmasın. ben zaten genel olarak modern tarzda eşyaları beğenen biriyim ve yatak odanı beğendim.
eşya için üzme tatlı canını, durumunuz el verdiğinde yeni br takım alırsın o da avangard olur. güle güle kullan :)
Eki Görüntüle 696897 Eki Görüntüle 696898
cnm yatak odan çok güzel görünüyor geçiş rekleri çok güzel kahvelerden uzaklaşmadan pudra pembesi turkuaz gibi renklerle odaya canlılık katabilirsin. umarım fotolar sana fikir verici olur :)
Aa neden sinmedi bence gayet güzel hatta cok begendim cok farklı, içindeki renklerle vizyon ya da krem gibi renklerle kombinleyebilirsin.güle güle kullanın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?