Eki Görüntüle 367167 Eki Görüntüle 367168 Eki Görüntüle 367169 Eki Görüntüle 367170 Eki Görüntüle 367171
pembe bambu ve siyah ipek saten dışında çift kişilik nevresimlerim bunlar. tek kişilikleri çekmemiştim nette de bulamadım.
aynen katılıyorum dünyaa kadar şey almışsın hele o tek kişilikler...benim çeyizim yok denecek kadar az o zman
iyi günlerde kullan ayrıca bu english home heryerde duydum mağazasına gittimde renkleri çok bayık duruyordu acaba kullananlar memnun mu?_
7-8 seccadeyle cami kurarsın:)maşallah herşey çok çok fazla zaten daha ne eksiği olacak..iyi günlerde kullan...
Yaa ben de aynı şeyi düşündüm benimki de bu durumda yok denecek kadara z.. hatta hemen bir tane daha nevresim takımı siparişi verdim gaza gelip :)
Eki Görüntüle 367262
maşşallah canım ben 7 tane nevresime çok diyodum kendim için
ben bu kadar çok almaktan yana değilim zamanla ihtiyaca göre alınır.bizimde aileler başka şehirde olucak ama bana çok geldi aldıkların
allah mutlu etsin canım
Oy benım hadı ıkı uc yıl once niyetım yoktu almadım birşey yaklaşık bir yıldır niyetıne girdim ama hala pek birşey aldığım söylenemez çok gözümde buyudu bak şimdi
maşaallah fazlası var eksiği yok diye buna denir sanırım :) çok çok güzel günlerde kullanın inş
listeni görünce kendi eksiklerimi gördümmaşallah herşey tam gibi
insan üstü değil de 3 yıl da çok özenerek aldım canım :) allah sana da bol bol ve en güzellerini versin :) çok tşk ederimVuhuuuu, başım döndü. İnsanüstü emek görüyorum burda, sayende biz de eksiklerimizi gördük, sağlıkla mutlulukla kullan!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?