Yatak odası için aldıklarım, eksiklerimi söyler misiniz?

maşallah hepsini almışsın canım eksiğin yok hatta fazlan bile vargüle güle kullan aldıkalrını canım .

7-8 seccadeyle cami kurarsın:)maşallah herşey çok çok fazla zaten daha ne eksiği olacak..iyi günlerde kullan...

maşşallah canım ben 7 tane nevresime çok diyodum kendim için
ben bu kadar çok almaktan yana değilim zamanla ihtiyaca göre alınır.bizimde aileler başka şehirde olucak ama bana çok geldi aldıkların
allah mutlu etsin canım

Yaa ben de aynı şeyi düşündüm benimki de bu durumda yok denecek kadara z.. hatta hemen bir tane daha nevresim takımı siparişi verdim gaza gelip :)

7-8 seccadeyle cami kurarsın:)maşallah herşey çok çok fazla zaten daha ne eksiği olacak..iyi günlerde kullan...

canım öyle görünse de çok basit şeylerden bile unutulan çıkabiliyor :) annem sağ olsun seccadelerimi yaptırmış. onlar bana da çok geliyor. büyük ihtimal bir kaçını hediye vereceğim :))

Yaa ben de aynı şeyi düşündüm benimki de bu durumda yok denecek kadara z.. hatta hemen bir tane daha nevresim takımı siparişi verdim gaza gelip :)
Eki Görüntüle 367262

canım benim nevresim takımlarına tutkum var sanırım. annemin evinde de çok var ama emin ol kalabalık misafirde hepsi kullanılıyor. bir de biz gurbet olacağımızdan aileler de kalabalık olunca illa yatıya gelen olacak canım. nevresimin çok güzel canım güle güle kullan inşallah :))

ne bileyim valla aldım işte :)) amin allah hepimizi çok mutlu etsin

Oy benım hadı ıkı uc yıl once niyetım yoktu almadım birşey yaklaşık bir yıldır niyetıne girdim ama hala pek birşey aldığım söylenemez çok gözümde buyudu bak şimdi

Oy benım hadı ıkı uc yıl once niyetım yoktu almadım birşey yaklaşık bir yıldır niyetıne girdim ama hala pek birşey aldığım söylenemez çok gözümde buyudu bak şimdi

valla canım büyümesin hiç. eklemeler çıkartmalar yaparak ihtiyacına göre alırsın. almaya başlayınca, indirimleri takip edince inan yavaş yavaş birikiyorlar :)

english home yatak örtüm buna çok benziyor, pamuk saten.

diğerleri de çift kişilik english home pamuklu battaniyelerim. sanki böyleydi, tek kişilikklerle karıştırıyor da olabilirim :))

Eklentiler

• $77d89c02-e255-4b00-85d0-75715b43ff52.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 109
Son düzenleme:
maşaallah fazlası var eksiği yok diye buna denir sanırım :) çok çok güzel günlerde kullanın inş

canım güle güle kullan aldıklarını maşallah fazlan var eksiğin yok... depresyona girdim listeni görünce

Vuhuuuu, başım döndü. İnsanüstü emek görüyorum burda, sayende biz de eksiklerimizi gördük, sağlıkla mutlulukla kullan!!!

maşaallah fazlası var eksiği yok diye buna denir sanırım :) çok çok güzel günlerde kullanın inş

aksesuarlara hemen hiç başlamadım :) mobilyamı aldıktan sonra düşünüyorum. yani al al eksik hep oluyor. anneler haklı evin eksiği bitmez diyorlar ya :)) çok tşk ederim canım daha güzelleri senin olsun inşallah

Vuhuuuu, başım döndü. İnsanüstü emek görüyorum burda, sayende biz de eksiklerimizi gördük, sağlıkla mutlulukla kullan!!!
insan üstü değil de 3 yıl da çok özenerek aldım canım :) allah sana da bol bol ve en güzellerini versin :) çok tşk ederim

yatağın başlık kısmında tablo olur.en az çift kişilik iki nevresim takımı.4 banyo havlusu olsa az değil.bornoz takımı haricinde.ben halıyı makineye atılanlardan aldım rahat oluyo.antibakteriyel olanlardan.Duvar saati ve dekor için eski o çalmalı masa saati.çerçeve olabilir.ben pek sevmem ama yeni evlilerde çok görüyorum.

canım herşeyin çok güzel nevresimlerine bayıldım ama 8 tane battaniye çok değilmi benim bildiğim kadarıyla tek kişi pek kullanılmıyor şu ana kadar 2 tane aldım taş çatlasa 2 adet daha battaniye alcam eksiğin yok fazlan var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…