Yatak odası için aldıklarım, eksiklerimi söyler misiniz?

Konu icerik nedeniyle "Ev Tekstili ve Mefruşat" basligina tasinmistir. Bilginize

ailelerden uzak olacağımızı ve yatıya geleceklerini düşünerek 3 tane tek kişilik battaniye aldım canım. bizim aileler kalabalık, ayrıca öylesine uzanıldığında tek kişilik battaniyenin çok kullanıldığını düşünüyorum.

Konu icerik nedeniyle "Ev Tekstili ve Mefruşat" basligina tasinmistir. Bilginize

ama bunlar çeyiz için alınanlar. ben de konuyu biz çeyimize neler aldık başlığında açmıştım. o başlıkta sadece beyaz eşye, züccaciye mi paylaşılıyor. eğer öyleyse onlar için de ayrı başlıklar var zaten. taşıma sebebiniz şahsen beni tatmin etmedi.

alezler genelde takım oluyor ama yine de söyleyim dedim yastık alezi de kullan bence. annem 3-4 kat neredeyse kılıf geçiriyor yastıklara :s bir de bence yatak odasında da bir kirli çamaşır sepeti olabilir konusu geçti mi bilmiyorum. ben de bir nevresim hastalığı var listeni görünce aha tam yerindeyim dedim :))
şu an hangi aşamadasınız bilmiyorum ama kuzenimin evini yerleştirirken sadece askı unutmuşlardı valla yatak odasına yapılan bu kadar hazırlık boşa gider :))
kendi odam için uzun pembe tülden bir yatak başlığı hazırlamak istiyorum bu konuda da söylemiş olayım :) doğum zamanı yaptıkları tarzda bir şeyi düğün sürprizi olarak yaparım belki. çok ayrıntılı düşünmüşsün her şeyi pek bir eksiğin olacağını sanmıyorum eklemeler yapmak istedim sadece

evet canım evi tutunca baktım yatak odası büyük ve ebeveyn banyolu, hemen bir kirli sepeti aldım :)) yatak ve yastık alezlerimi de aldım çok şükür. ben de nevresimleri çok seviyorum yaa :)) askılarımı bolca aldım, günlük hazırlanan kıyafetler için dilsiz uşak da aldım. tamamlanmış çeyiz listeme belki eklemiş olabilirim. artık eksik olursa farkettikçe alırız canım. allah sağlık mutluluk versin iyi günlerde kullanalım inşallah

cnmm hepsi çok güzeller ben de her şeyimi english homedan alıyorum:)) umarım kullanırken de memnun kalırız. onun dışında senin listenden kendi eksiklerimi çıkardımmm :) hepsini güle güle kullan

english home ve sarevse eminim heeeepsi çok tatlı hoş şeylerdir :) bence herşeyin tam güle güle kullanırsın inşallah

english home görmek benim için yeterli:) bayılıyorum onun tarzına:)
evliyim yine bile alıyorum durmadan nevresimlerini:)
iyi yapmışsın güle güle kullan hepsinide:)

Sevgili konu sahibi, Genelde olumsuz yorumlar yapmamaya gayret ederim ama sana çok abartmışsın demek zorundayım. Bu kadar çok şey aldığına inan pişman olacaksın. <Şimdi bir çeyiz hevesiyle farkında değilsin sanırım. İleride bunların çok olduğunu farkedeceksin, bunun yanında yeni ve güzel şeyler çıktığında onlardan da almak isteyeceksin. diğer okuyan arkadaşlar üzülmesinler. Ben 2 yıllık evliyim ve çok daha azını almıştım evlenirken, şimdi hala çok beğendiğim şeyleri alabiliyorum, yani gereksiz olmuyorlar.

......................................

arkadaşlar merhaba, kimseyi sorgulamak değil niyetim. yazıyı ben yeni okudum (bir kaç yıl gecikmeli :)) sadece bildiğimi paylaşmak istedim ki ; ipek çarşaf kullanmak İslamiyette erkeğe haram.

"sfkzynp, post: 23581060, member: 363761"]nevresim takımlarını biraz bol tuttum canım. çünkü ikimizin ailesi de farklı şehirlerde olacaklar. arkadaş çevresi de geniş:) yatak odasına bir iki aksesuar da alınca sanki bitti gibime geliyor:))ayy bunları düşünmekten işime adapte olamıyorum sanki:)) çoook teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun:))[/QUOTE]
Kuranin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…