yatak odasi nasil bayanlar ;)

tugbaemin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
199
68
98
Gecenlerde puflu yatak odasi hakkinda bi konu acmistim. Ve salon takimi taksitine girdigim yerfeki bayan yatak odasi takimi modeli atti bana ben cok begendim. Sizinde fikirlerinizi merak ediyorum. Yalniz basligi degistiricemve kahverengi yerleri beyaz yapicam insallah tabi ;)
IMG-20140911-WA0004.webp
IMG-20140911-WA0005.webp
IMG-20140911-WA0006.webp
IMG-20140911-WA0007.webp

son derece güzel ve zevkli ayrıca gardrop , tuvalet masası , komodin gibi parçaların ayakları olması sebebiyle kullanışlı bir yatak odası takımı.almanızı şiddetle tavsiye ederim. fakat sorun şu ki lütfen başlığın rengini değiştirmeyin. çünkü bence takımın beyaz durağanlığına hareket veren unsur başlıktaki ve komodinlerdeki renkler olmuş. zira son zamanda döşenen evlerde düşülen en büyük hata her yeri beyazın sadeliğinden beslenen soğukluğa esir etmek ve evleri kireç beyazı ile döşemek.
uzun , huzurlu ve mutluluk dolu bir evliliğe şahitlik edecek yuvanızda kullanmanız dileğiyle.

Ne guzel temennide bulumdunuz cok tesekkur ederim . Aminn insallahh Rabbim hepimize mutlu yuvakar nasip etsin:KK66:

Ben de çok beğendim yak odanızı, özellikle komodin ayakları çok hoş duruyor. bir de yatak başlığını ben beğendim. Neden değiştiriyosunuz acaba. bir de evet o kahverengi yerleri değiştirirseniz daha şık durur.

yatak başlıgı karışık desen ıkı renklı pike takımı serdiğimde güzel durmayacgını düşünuyorum tek renk dşünuyorum oyüzden. magaza ümraniye göktan mobilya fiyatı 4,800 ama bişeyler yaparız dedi :KK71:

canım ben çok beğendim çok sıcak ve güzel gerçekten.
sadece dolap küçük geldi gözüme belki buradan öyle bilemiyorum ama yatak odan genişse dolabını büyük al derim çok lazım oluyor çünkü

Çok zevkli bir seçim,ben de arkadaşın dediği gibi doolabı büyük almanı öneririm, zira ben modele kapılıp dolabın küçüklüğünü farketmedim bile,şimdi de kıyafetler için ek dolaba ihtiyacım var...

çook teşekkür ederim hepinizee. gardropuda dün görmeye gittim ufak gözüküyo belki ama standartmış 2,50 metre

Guzel bir takim kaliteli duruyor ama bence kahverengi yerleri beyaz yapmayin derim ama karar vermissiniz tabi.. Basligi bende olsam degistirirdim cunku cicek desenini sevmem ama beyazda yapmazdim sanirim belki kahve detaylarla uyumlu cizgili birsey yapabilirdim nevresimlerimide cogunlukla uygun secerdim:)

bence çok güzel evet ben de kahverengi kısmına dokunmazdım ama olsun... çiçekli değil de toz pembe puantiye güzel olurmuş bu takıma :KK68:

bencede kahverengilerle daha sık duruyor ahsapın dogallığı beyazın yapaylıgını dengeliyor

yatak basının cicekli olusunu sevmedim bence kendinden desenli bir kumas olabilir daha az göz yorar belli belirsiz sadece ısıga göre deseni agılarsınız . Damask yada cizgili desen olabilir mesela

Back
X