yatak odasi nasil bayanlar ;)

Bence de çok güzel ama dolap küçük gibi..Dolabın büyüklüğü çok önemli eğer yaptırabiliyorsanız öyle bir imkanları varsa bir kapak daha eklettirin derim ama bilemedim şimdi :KK64:

Bence de çok güzel ama dolap küçük gibi..Dolabın büyüklüğü çok önemli eğer yaptırabiliyorsanız öyle bir imkanları varsa bir kapak daha eklettirin derim ama bilemedim şimdi :KK64:

dolap 2,5 metre yani standartmıs sordum burdaki bi arkadsta öyle soyleyınce içime kurt düştü :KK48: ama normalmiş yani sanırım resimde öyle gözüküyor.

yatak başlıgı karışık desen ıkı renklı pike takımı serdiğimde güzel durmayacgını düşünuyorum tek renk dşünuyorum oyüzden. magaza ümraniye göktan mobilya fiyatı 4,800 ama bişeyler yaparız dedi :KK71:

çook tatlı duuryor cnm çook begendim benimkiside buna benziyor hemen hemen ama dolabım sürgülü degil kapaklı . tuvalet aynası ve komidinler biraz benziyor :D

10456262_650027465090574_4851288391950598501_n.webp 10330295_650027521757235_6048854887211951953_n.webp 10383544_650027541757233_3373120970775112162_n.webp 10449502_650027661757221_8857350025707163938_n.webp 10455351_650027588423895_2504274914488623616_n.webp

AMA SİZİNKİ LAKE ÇOK GÜZELMİŞ MAŞALLAH
NERDEN VE KAÇA :KK66:

ben istemedim aslında cnm lake olmasın dedim marangazumuzun hatası :KK43: asla helal etmem döne döne dedimki adama kırık beyaz jila istiyorum ve tuvalet aynasının çekmeceleirne cubuk konulsun düz olamsın dedim. ve orta sehpamında sizin tuvaley aynanızdada oldugu gibi üstü koyu altı açık istedim saolsun bazı şeyleri baştan soguma yapmış bide yatak bazasını kapatacak çerceve istedim. ama yapmamış. tabi artılarıda var ayansı benim isteidmden daha güzel olmuş dolabımı ayaklı yapmış :D ama diğer konularda asla helal etmem ona göre ücret ödemiştik eşimde bende çalıştımız için gidip başında duramadık. :KK43:

Son düzenleme:
çok beğendim gerçekten .Allah mutluluğunuzu daim kılsın:KK55::KK55: yalnız yerleri beyaz yaparsan boğabilir canım.böyle bi tercihin varsa birazkoyu renkli yaparsan dolapların da ön plana çıkar :)

ben istemedim aslında cnm lake olmasın dedim marangazumuzun hatası :KK43: asla helal etmem döne döne dedimki adama kırık beyaz jila istiyorum ve tuvalet aynasının çekmeceleirne cubuk konulsun düz olamsın dedim. ve orta sehpamında sizin tuvaley aynanızdada oldugu gibi üstü koyu altı açık istedim saolsun bazı şeyleri baştan soguma yapmış bide yatak bazasını kapatacak çerceve istedim. ama yapmamış. tabi artılarıda var ayansı benim isteidmden daha güzel olmuş dolabımı ayaklı yapmış :D ama diğer konularda asla helal etmem ona göre ücret ödemiştik eşimde bende çalıştımız için gidip başında duramadık. :KK43:

FİYAT OLARAK NEKDAR ÖDEDİNİZ PEKİ

FİYAT OLARAK NEKDAR ÖDEDİNİZ PEKİ

cnm ben sadece yatak odası degil salon takımını zigon sehpaları orta sehpa lükens ayaklı tabi yatak odası bunları . 8 bin verdik salon takımımda sadece 2 tekli koltuk+2 tane 3lü koltuk lükens ayaklı hepsi

Gecenlerde puflu yatak odasi hakkinda bi konu acmistim. Ve salon takimi taksitine girdigim yerfeki bayan yatak odasi takimi modeli atti bana ben cok begendim. Sizinde fikirlerinizi merak ediyorum. Yalniz basligi degistiricemve kahverengi yerleri beyaz yapicam insallah tabi :KK66:Eki Görüntüle 1241710 Eki Görüntüle 1241711 Eki Görüntüle 1241712 Eki Görüntüle 1241713
Takside girdim demişsiniz diğer konunuzu okuyamadım. Acaba takside girip ödüyosunuz evliliğe daha zaman varmı ?

hımm anladım fiyatlar
Takside girdim demişsiniz diğer konunuzu okuyamadım. Acaba takside girip ödüyosunuz evliliğe daha zaman varmı ?
evet nisan gibi insallah hatta bana kalsa daha erken olsun diyorum :oops:. o süreye kadar bitirip rahat etmek amacımız inşallah..

hımm anladım fiyatlar

evet nisan gibi insallah hatta bana kalsa daha erken olsun diyorum :oops:. o süreye kadar bitirip rahat etmek amacımız inşallah..
Yakınmış tarih ben nişanlıyım düğün belli değil erkenden alıp borcu bitirsemmi diye düşünmüştüm size danışmak istedim

Yakınmış tarih ben nişanlıyım düğün belli değil erkenden alıp borcu bitirsemmi diye düşünmüştüm size danışmak istedim
kesinlikle tavsiye ederim tabi sizde bizim gibi herşeyi tek başınıza yapmanız gerekiyorsa düşünmeyin cok rahat edersiniz eşyalarınız mobilyacıda durur. hatta evlenmetye yakın sipariş verıcekler benımkını boşuna depoda beklemsin diye ;)

kesinlikle tavsiye ederim tabi sizde bizim gibi herşeyi tek başınıza yapmanız gerekiyorsa düşünmeyin cok rahat edersiniz eşyalarınız mobilyacıda durur. hatta evlenmetye yakın sipariş verıcekler benımkını boşuna depoda beklemsin diye :KK66:
Biraz daha kafamda netleşmesini sağladınız teşekkürler :KK66: Tek çekincem taksiteki vade farkı peşin biriktirip alsam daha mı ucuza gelir die düşünüyorum:KK43:

Biraz daha kafamda netleşmesini sağladınız teşekkürler :KK66: Tek çekincem taksiteki vade farkı peşin biriktirip alsam daha mı ucuza gelir die düşünüyorum:KK43:
Zaten mobilyacilar yani istikbal gbi drgilde diger bilinmedik mobilyacilrla iyi pazarlik yapiliyo 1 liraya yakin indirim oluyo 500 taksitle odeyince sknti olmuyo cunku esyayi hemen almiyo oluyosun ondan fark koymuyolar insallah seninde oyle olur ;)

Zaten mobilyacilar yani istikbal gbi drgilde diger bilinmedik mobilyacilrla iyi pazarlik yapiliyo 1 liraya yakin indirim oluyo 500 taksitle odeyince sknti olmuyo cunku esyayi hemen almiyo oluyosun ondan fark koymuyolar insallah seninde oyle olur :KK66:
Bizim net zaman belli değil 2 yıl 3 yıl daha olabilir belki 4 yıl düğüne o kadar ellerinde tutarlarmı tek cekincem o Arçelikte başıma geldi tutarım dedi 8 ay sonra olmaz alın makineyı dedi :110:

Bizim net zaman belli değil 2 yıl 3 yıl daha olabilir belki 4 yıl düğüne o kadar ellerinde tutarlarmı tek cekincem o Arçelikte başıma geldi tutarım dedi 8 ay sonra olmaz alın makineyı dedi :110:
Oo sizin baya varmis ozaman sen en iyisikenara altin koy para koyarsan harcanir ama ceyrek yada gram altin oyle biriktir madem zaman belli degil en iyisi o sonrada tak tak pesin alirsiniz hepsini insallah ;)

Back
X