A akmann Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2012 52 2 28 Bursa 8 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi gulsen88 #21 gulsen88 .!.: kızlar martın sonuna doğru düğünüm var anlayacağınız en geç 2 haftaya kadar bir yatak odasında karar kılmam lazım.. çoook araştırdım ama bütün yatak odası takımları birbirine benziyor bense hem şık hem modern hem kullanışlı hem de asil duran bişey istiyorum.. bikaç model arasında kaldım bana fikir verebilirmisiniz :) sizce 1 mi 2 mi 3 mü ve tercihinizin sebebi nedir :) Genişletmek için tıkla... canım bence ucuncusu en altta olan.ancak bazalı tercıh etsen daha ıyı olur ılerde senın ıcın
gulsen88 .!.: kızlar martın sonuna doğru düğünüm var anlayacağınız en geç 2 haftaya kadar bir yatak odasında karar kılmam lazım.. çoook araştırdım ama bütün yatak odası takımları birbirine benziyor bense hem şık hem modern hem kullanışlı hem de asil duran bişey istiyorum.. bikaç model arasında kaldım bana fikir verebilirmisiniz :) sizce 1 mi 2 mi 3 mü ve tercihinizin sebebi nedir :) Genişletmek için tıkla... canım bence ucuncusu en altta olan.ancak bazalı tercıh etsen daha ıyı olur ılerde senın ıcın
boylesine her şey güzel olacak. Kayıtlı Üye 17 Aralık 2012 9.726 342 148 8 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi gulsen88 #22 dolap içinde olmuyosa bence 3 gayet güsell :) şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan
ozgurozgur Guru Kayıtlı Üye 8 Şubat 2013 362 180 323 14 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi gulsen88 #23 3. daha asil kaliteli ve zarif olduğundan