• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YATAK ODASI

nurose

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
590
210
53
selam kızlar,

bir konuda düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.

kayınvalidenizin yatak odanıza rahatça sormadan etmeden girmesi normal mi ?

kv sürekli bunu yapıyor çok sinirlerim bozuluyor. hatta geçenlerde acil durum oldu ev dağınıktı yatakta dağınıktı eşime odaya kimse girmesin dememe rağmen avizeyle ilgili bir şeyi göstermek için yatak odasına çağırdı kayınpederimi oda hiç müsait mi vs demeden daldı odaya .

kv zaten her geldiğinde tüm odaları gezer bakar

artık iyice gözüme batmaya başladı bu durum yatak odası özel bir alan değil midir bu rahatlık normal mi ? nasıl tepki vermeliyim ne desem ?

selam kızlar,

bir konuda düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.

kayınvalideniz yatak odanıza rahatça girip çıkıyor mu ? sormadan etmeden dalması normal mi ?

kv sürekli bunu yapıyor çok sinirlerim bozuluyor. hatta geçenlerde acil durum oldu ev dağınıktı yatakta dağınıktı eşime odaya kimse girmesin dememe rağmen avizeyle ilgili bir şeyi göstermek için yatak odasına çağırdı kayınpederimi oda hiç müsait mi vs demeden daldı odaya .

kv zaten her geldiğinde tüm odaları gezer

artık iyice gözüme başladı bu durum yatak odası özel bir alan değil midir bu rahatlık normal mi ? nasıl tepki vermeliyim ne desem ?
aslaaa girmezz.

bir kere kv ler gelmeden önce kapıyı kapatacak oldum eşim yanlış anlaşılır yabancı mı onalr olur mu öyle şey dedi ama sınırı aştılar artık
yine yetersiz bir koca vakası. çok sinir olursan bi gün siz yatarken annen odanıza giriversin. o zaman seninki anlar yabancıyı

Benim yatak odam misafir geldiği zaman kapısı açıktır bilemiyorum girebilirler yatağa oturmadıkları yatmadıkları takdirde sorun yok. Hatta biz büyük banyomuzu kullanmıyoruz o banyoda duşa kabinin içinde çamaşır kurutuyorum çamaşırlığım orada açık hep . Bu yüzden annem ve kv bizde kalmaya geldikleri zaman ebeveyn banyosunda duş aldılar. Bunda birşey Yok bence. Kv ler geldiğinde yatak odanın toplu düzenli olması lazım bence

Benim kaynanada kayınbabada geldiklerinde muhakkak odaları gezerler.

En son geldiklerinde kayınbaba benim odamdan çıkıyodu karşılaştık çekindi birden.
Ne halt aramaya girdiyse söylesen suç olur.

Girmeleri hata ama bunu koca adam ve kadınların kendileri bilmeli

Benim kaynanada kayınbabada geldiklerinde muhakkak odaları gezerler.

En son geldiklerinde kayınbaba benim odamdan çıkıyodu karşılaştık çekindi birden.
Ne halt aramaya girdiyse söylesen suç olur.

Girmeleri hata ama bunu koca adam ve kadınların kendileri bilmeli

Bence söyleyin ya

Yatak odamın kapısı genellikle düzenli olduktan sonra açıktır.Kayınvalidem havlu,patik tarzı bişey lazım olduğunda girip alabilir.Bazen çamaşırım varsa katlanacak katlanıp dolaplara da yerleştirebiliyor.Karıştırma, inceleme açısından düşünmedim asla ama kendini yormaması açısından bikaç kere söyledim ama istediğinde istediğini yapıyor yine tepki vermiyorum.

Anne müsait olamayabilirdim iccamasirmi görmeni istemem bir anlık dalgınlıkla ortada bırakmış olabilirim diyebilirsiniz hele ki kp

Pardon
Seksi bir şey niye ortalıkta?
Eğer haya edep noktasına gireceksek evde yalnızken de ortalıkta olmaması lazım. Pat diye düşüp ölünse eve onlarca insan gelecek.

Dediğim gibi çok anlam yükleniyor. O seksi şey her neyse oturma odasında da olabilir.

Tuttu ortalikda seksi bir şey var ne kdr doğru ?

Canım.insaniz öyle değil mi unuttuk diyelim ? Salonda olur mu bilemem de ben salon tarzı seylerde o tarz şeylere karşıyım yatakodasi sonuçta pat diye girilmesi hoş değil en azından odan müsait mı diye sorulması gerekiyor çocuk değil ki kaldı ki sadece KV de değil kp ne işi var.
Bu arada ben odamı toplayp eşim babasını ebeveyn banyosunda tokadı küvette yikanamadigi için karşı değilim ben girilmesine sorulmadan girilmesi ki bu kime gidelim seni gidilsin edepdir yani

Back
X