Yatak Odasına Dan Diye Dalan Kaynana

Fukkacumi

<3
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
304
317
53
33
Günaydın hanımlar,

Başlıkta bahsettiğim gibi oldu ve neye uğradığımı şaşırdım.

6 Aylık evliyim ve şuan 4 aylık hamileyim. Geçtiğimiz aylarda sabah erkenden ormana gideceğiz diye KV' de de kaldık. Sabah bizi uyandırmak için yattığımız odaya girmişti ama geceden hastaydım da zaten çok kafama takmamıştım.

Bu hafta sonu bize kalmaya geldi. Kp nöbetçi olduğu için evde tek kalmasını ben istemedim ve davet ettim eşimde gitti aldı. Ki her yerde söylerim çok severim kendisini değer veririm. Kaynana gibi hiç görmedim de aslında.

Sabah 9 gibi uyandık ve eşimle muhabbet ediyorduk. Kalkacaktım da zaten. Bir de kış geldi diye yorganı çıkardık ve gece sıcak olduğu için geceliğimi çıkarmışım yere atmışım zıbınla uyuyordum. Sabah pat diye kapı açıldı yok artık dedim neye uğradığımı şaşırdım. Eşimde dan diye niye giriyorsun anne dedi. Noldu dedi kv. Belki işimiz var dedi eşimde. Sabah sabah iş mi oluyor kalkın dedi. Yatağımın yanına kadar geldi. Camın önüne geçti dışarıyı seyretti. Ben öylece kalakaldım. Yorganın altından çıkamadım da yerde geceliğimi gördü birde.

Dün den beri hala etkisinden çıkamıyorum. Evet bir şey yapmıyorduk ki bu çok doğal. Eşime de gün içinde etkisinden çıkamadığımı bir daha gelirse kapıyı kitleyeceğimi söyledim. Kötü niyetle yapmadığını düşünüyorum ama ne olursa olsun patavatsızlıktır bu ve buz gibi soğudum şuan.

Daha önce de bahsetmiştim zaten, görümcem de eve geldiğinde dolaplarımı kurcalardı.

Bir kaç ay sonra doğum yapacağım ve eminim bizde kalacak kv. Belki görümcem de gelecek. O zaman ne yapacağımı bilmiyorum. Zaten üzerimde doğum yapmamın vermiş olduğu stres olacak birde çocuk ağladı bahanesiyle gece gündüz odama girerse ne yapacağımı inananın bilmiyorum. :KK43:

Güncelleme 20. sayfa

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar,

6 Aylık evliyim ve şuan 4 aylık hamileyim. Geçtiğimiz aylarda sabah erkenden ormana gideceğiz diye KV' de de kaldık. Sabah bizi uyandırmak için yattığımız odaya girmişti ama geceden hastaydım da zaten çok kafama takmamıştım.

Bu hafta sonu bize kalmaya geldi. Kp nöbetçi olduğu için evde tek kalmasını ben istemedim ve davet ettim eşimde gitti aldı. Ki her yerde söylerim çok severim kendisini değer veririm. Kaynana gibi hiç görmedim de aslında.

Sabah 9 gibi uyandık ve eşimle muhabbet ediyorduk. Kalkacaktım da zaten. Bir de kış geldi diye yorganı çıkardık ve gece sıcak olduğu için geceliğimi çıkarmışım yere atmışım zıbınla uyuyordum. Sabah pat diye kapı açıldı yok artık dedim neye uğradığımı şaşırdım. Eşimde dan diye niye giriyorsun anne dedi. Noldu dedi kv. Belki işimiz var dedi eşimde. Sabah sabah iş mi oluyor kalkın dedi. Yatağımın yanına kadar geldi. Camın önüne geçti dışarıyı seyretti. Ben öylece kalakaldım. Yorganın altından çıkamadım da yerde geceliğimi gördü birde.

Dün den beri hala etkisinden çıkamıyorum. Evet bir şey yapmıyorduk ki bu çok doğal. Eşime de gün içinde etkisinden çıkamadığımı bir daha gelirse kapıyı kitleyeceğimi söyledim. Kötü niyetle yapmadığını düşünüyorum ama ne olursa olsun patavatsızlıktır bu ve buz gibi soğudum şuan.

Daha önce de bahsetmiştim zaten, görümcem de eve geldiğinde dolaplarımı kurcalardı.

Bir kaç ay sonra doğum yapacağım ve eminim bizde kalacak kv. Belki görümcem de gelecek. O zaman ne yapacağımı bilmiyorum. Zaten üzerimde doğum yapmamın vermiş olduğu stres olacak birde çocuk ağladı bahanesiyle gece gündüz odama girerse ne yapacağımı inananın bilmiyorum. :KK43:

Kp nöbetçiyse nöbetçi neden evinize çağırıyorsunuz? Bırakın kalsın evinde,ayrıca evlerinizin arasındaki mesafe belli ki yakın birbirinizde kalıp durmayın,mesafe iyidir.

Kayınvaldenin girmesi hoş değilde eşininde ne giriyorsun dan diye belki iş yapıyoruz demesi de hiç hoş değil böylemi konuşulur ayıp denen birşey var annecim biz karı kocayız bir dahaki sefere kapıyı çalarsan iyi olur deseymiş daha şık olurmuş neyse olan olmuş şimdi siz söylersiniz artık kapıyı çalarsan anne iyi olur sende bizde mahçup olacağımız manzarayla karşılaşmayalım de olsun bitsin

Günaydın hanımlar,

Anne gel hava soğuk üşüme gir ortamiza yabancı değilsin deseydiniz. . Tövbe Estağfurullah yaaaa..

Kp nöbetçiyse nöbetçi neden evinize çağırıyorsunuz? Bırakın kalsın evinde,ayrıca evlerinizin arasındaki mesafe belli ki yakın birbirinizde kalıp durmayın,mesafe iyidir.
Araba ile yarım saat mesafemiz var aslında. İlk evlendiğimizde de sürekli görüşmek isterlerdi ve artık eşime isyan etmiştim. Ama dediğim gibi hiç kv gibi görmedim kendisini. Bir laf var kayana pamuk ipliği olsa raftan düşse gelinin başı yarılır diye. Gerçekten öyle sanırım.
Biz annemle babamın odasına asla girmezdik sabahları. Kapıya vururduk anne kahvaltı hazır gelin diye. :kızgın: Kendi annemse evlendiğimden beri inanın sadece çeyiz serilirken yatak odama girmiştir.

Sanırım mesafeyi koyamamışım.

Kendi kendinize dert çıkarıyorsunuz işte.
Açık açık bir daha yapmamasını söyleyin. Arsızlığa vuruyorsa bir zahmet gönderin. Mecbursanız kapıyı kilitleyin.

Araba ile yarım saat mesafemiz var aslında. İlk evlendiğimizde de sürekli görüşmek isterlerdi ve artık eşime isyan etmiştim. Ama dediğim gibi hiç kv gibi görmedim kendisini. Bir laf var kayana pamuk ipliği olsa raftan düşse gelinin başı yarılır diye. Gerçekten öyle sanırım.
Biz annemle babamın odasına asla girmezdik sabahları. Kapıya vururduk anne kahvaltı hazır gelin diye. :kızgın: Kendi annemse evlendiğimden beri inanın sadece çeyiz serilirken yatak odama girmiştir.

Sanırım mesafeyi koyamamışım.

Kayınvalide kayınvalidedir konusahibi,ben de kendisini sever ve kıymet verirdim ama çocuklarıyla benim aramda kaldığı ilk anda gözü kapalı harcadı beni,şuan o yüzden sadece olması gerektiği gibi kayınvalidemle aramdaki ilişki. Ben yedi yıllık evliyim siz henüz tecrübesizsiniz,ben eşim şehirdışında kaldıgı günlerde karanlıkta korkmama rağmen bütün ışıkları yakıp uyudum,on hafta hamilelikte bulantılardan bunalmama rağmen oraya yemek yemeye gitmedim,sadece olan mesafeyi korumak adına,yoksa mesela dün akşam geniş aileyi çağırmıştı yemek için orda yedik haftada bir defadan fazla kesinlikle orda yemem içmem vakit geçirmem,size de tavsiye ederim,şimdi her nöbetçi olduğunda eve mi çağıracaksınız? Başınıza nasıl bi iş açtıgınızın farkında mısınız?

Yanlış anlamayın ama nedense kayınvalidemle aram çok iui diyenleri birçok şeye göz yummuş olarak görüyorum.İnşallah aranız açılmaz ama ya aranıza mesafe koyacaksınız yada o istediği gibi davranacak aranız iyi olacak.Ben hayatıma karışılmasını istemeyrnlerden olduğum için mesafe koydum şükür kafam rahat yoksa ilk geldiğinde görümce de çekmecemi karıştırmıştı ki çok büyük hadsizlik.Bazılarına mesafe koymayınca anlamıyorlar sadece oğullarının kardeşlerinin evi sanıyorlar.Kayınvalidenizin yaptığı büyük terbiyesizlik o sırada çıplakta olabilirdinizi yakınlaşmışta olabilirdiniz bunu düşünemeyen kadın olduğunu zannetmiyorum.Ve herkes bilir özel bir iş yapmak için saate gerek yoktur heleki sabah saati insanlar her şekilde olabilir.Birde Eşinizin uyarmasına rağmen hiç utanmadanbaşınıza gelip kalkın demesi beklemesi hiç hoş değil.Mesafe iyidir ama işte o zaman da samimiyet! olmaz.

Neden bir daha olursa? Gördükleriniz göreceklerinizin garantisi değil mi?

Bu geceden kilitleyin. Karşısında kapı duvar görsün de anlasın.
Doğumdan sonra da kilitleyin mutlaka. Yoksa orasa yatacak gibiler. O potansiyeli gördüm ben.. :KK45:

Benim kv bir kış boyu oğluma bakarken bizde kaldı da biz gece kapı aç kapa bebek için ses olmasın diye iterdik sadece. Kadın yattığı odanın kapısını kapatırdı rahat edelim diye..

Boş bulunmuş girmiştir diyecektim de olaylarin sonraki gelişimi çok tuhaf. Soyledikleri, odanin ortasinda dikilmesi fln.

Siz kapinizi kitleyin bundan sonra. Gelip niye kapinizi kitliyosunuz diye hesap soracak degil ya?

Ayrica kocaman kadin. Evde tek kalsa ne olur. Davet etmeniz gereksiz olmus bence. Basiniza dert almissiniz.

kv ve görümce neden sizde kalıyor ki? alt tarafı bir doğum yani sanki herkes doğum yapınca başına bakıcı mı dikiyor. böyle insanları neden çok faza dahil ediyorsunuz hayatınızın içine anlamıyorum.
Doğum yaklaştığı zaman söyleyeceğim zaten. İlla ki konusu açılır yanımda kimin kalacağına dair. Kendi annem gül gibi çocuğuma nasıl bakmam konusunda destek verir bana keza ablam' da öyle. Eğer kv yıllık iznimi o zamana getireceğim fln gibi bir şey söylerse böyle bir şeye gerek olmadığını söyleyeceğim de. Ufff inatçı bunlar ailecek. Ayyy kafayı yicem.

Back
X