Yatak Odasına Dan Diye Dalan Kaynana

konu sahibinin kv gelecekti cuma günü tavrı ne oldu acaba? :kahve:
Geldiler görümcem eşi kuzenleri falan kalabalıktık baya. Sofrada servislerini yaptım bir güzel. En son oturdum sofraya ben yemek yedim. Biri de demedi yemek yaptın yoruldun biz servis yapalım sen zaten zor yemek yapıyorsun diye. Eşim dedi sadece hayır sen otur dedim. Görümcemle kaynanamdan ses çıkmadı. Neyse çorbayı içtim tıkandım ben inann zor yemek yiyorum hala. Kv aç kalma falan demeye başladı. Eşimde sen karışma anne yerse yer o dedi. Anladı çünkü sinirleneceğimi.

Yatak odasının kapısı çektim o akşam giren olmadı. Küçük görümcem hafta sonu boyunca bizde kaldı eşi ile birlikte. Gündüzleri öyle girip çıktı ben odadayken ama sorun yapmadım açıkçası.

Bir akşam görümcem eşi, eşim otururken şakalaşırken falan konu nasıl oraya geldi anlamadım ama bir şekilde yatak odasına girme muhabbeti açıldı ve ben eşime; '' Aşkım kitleyelim kapımızı ne olur olmaz bunlar gece odamıza girerler annen gibi deyiverdim bir anda.

Görümcem '' Aaa girdi mi ? '' diye tepki verdi. Ben de anlattım '' Evet sabah kapıyı çalmadan girdi odanın ortasına kadar geldi camdan baktı konuştu falan ben öylece kalakaldım izledim. '' dedim. '' Aaa çok şaşırdım. '' dedi görümcem.

Eşi de niye bizim odamıza giren bunlarınkine mi girmicek dedi. Demek ki onlarında odasına giriyor ve enişte beyde bundan rahatsız. Fakat onlar kapıyı kendileri açık bırakıyormuş gece çocuk ağlayınca alıyormuş odadan kayınvalide.

Bu konuşma üzerine eşim de '' Kızdım hemde çıkmadı odadan yaptığı şeye bak ya kıza travma yaşattı bir hafta boyunca '' dedi.

Şimdi bu aramızda geçen muhabbet çok yüksek ihtimalle kendisine söylendi. Ve her gün arayan kadın ben o gündür aramıyor. Sadece bu gün aradı ve bende cevap vermedim.

Günaydın hanımlar,

Başlıkta bahsettiğim gibi oldu ve neye uğradığımı şaşırdım.

6 Aylık evliyim ve şuan 4 aylık hamileyim. Geçtiğimiz aylarda sabah erkenden ormana gideceğiz diye KV' de de kaldık. Sabah bizi uyandırmak için yattığımız odaya girmişti ama geceden hastaydım da zaten çok kafama takmamıştım.

Bu hafta sonu bize kalmaya geldi. Kp nöbetçi olduğu için evde tek kalmasını ben istemedim ve davet ettim eşimde gitti aldı. Ki her yerde söylerim çok severim kendisini değer veririm. Kaynana gibi hiç görmedim de aslında.

Sabah 9 gibi uyandık ve eşimle muhabbet ediyorduk. Kalkacaktım da zaten. Bir de kış geldi diye yorganı çıkardık ve gece sıcak olduğu için geceliğimi çıkarmışım yere atmışım zıbınla uyuyordum. Sabah pat diye kapı açıldı yok artık dedim neye uğradığımı şaşırdım. Eşimde dan diye niye giriyorsun anne dedi. Noldu dedi kv. Belki işimiz var dedi eşimde. Sabah sabah iş mi oluyor kalkın dedi. Yatağımın yanına kadar geldi. Camın önüne geçti dışarıyı seyretti. Ben öylece kalakaldım. Yorganın altından çıkamadım da yerde geceliğimi gördü birde.

Dün den beri hala etkisinden çıkamıyorum. Evet bir şey yapmıyorduk ki bu çok doğal. Eşime de gün içinde etkisinden çıkamadığımı bir daha gelirse kapıyı kitleyeceğimi söyledim. Kötü niyetle yapmadığını düşünüyorum ama ne olursa olsun patavatsızlıktır bu ve buz gibi soğudum şuan.

Daha önce de bahsetmiştim zaten, görümcem de eve geldiğinde dolaplarımı kurcalardı.

Bir kaç ay sonra doğum yapacağım ve eminim bizde kalacak kv. Belki görümcem de gelecek. O zaman ne yapacağımı bilmiyorum. Zaten üzerimde doğum yapmamın vermiş olduğu stres olacak birde çocuk ağladı bahanesiyle gece gündüz odama girerse ne yapacağımı inananın bilmiyorum. :KK43:
Eşiniz daha ne söylesin nasıl ifade etsin adam, ay içim şişti.:olamaz:
Bununla ilgili de bir karikatür vardı ama neyse koyulmaz şimdi :D

Benim de kayinvalidem bize kalmaya geldiğinde dan dan diye odaya girerdi. Laf arasında söylüyordum özeldir falan ama baktım olmuyor. Girsin dedim. Geleceği varsa göreceği de var utanmadım. O varken bilhassa yaptım. Babydolldür tüllü geceliktir çamaşırdır baktı sonu gelmiyor artık kapıyı çalıyor beni öyle görmemek için. Içinden amaan bizim gelin de ne kuduruk falan diyordur belki:halay:
Böylesi müstahak olmuş :)

Biz de kv lere misafirliğe gittiğimizde odamız vardı.çat pat giriyordu.sabah giriyor bir sey almaya akşam giriyor.bir dakika bir dakika pardon deyip dalıyor.bir yere gideceğimiz zaman kapının arkasında giyiniyorum hep.benim eşim de biraz dikkatsizdir.ben giyinirken ağzına kadar açar kapıyı.e genelde bayramda seyranda tatillerde gidiyoruz ev kalabalık oluyor haliyle.kapıyı kilitliyorum ama bazen de kilit olmuyor.

Yine bir gün giyiniyorum kapı arkasında kapı kolu indi tam açılıyordu bir ittim sinirle.bir dakika giyiniyorum yahu bir müsade dedim serttçe.kapı açılmadan çarptı geri.kayınvalidemin bir yerine çarptı mı bilmem bir sey de görmedi kapı da açılmadı bile zaten ama uzun bir süre kapıyı calmadan açmadı.

Hala evime gelince yatak odasına falan girer normal zamanda.çocuklusunuz özel mi kaldı diyor galiba kendince.yatak odası özeldir öyle cart diye girilmez.ama...
Hayır yatak odasından ne almaya girilir ben onu da anlamadım, mutfak mı bu?

Bende bir bayanim evet kayinvalideniz hatali hadi bi girdin iceri pardon de cik camin onune falan gitmeler ne teyzem bi hata yapmis ama ben birde sunu merak ettim eger kizlar kendi anneniz yapsaydi ayni seyi kayinvalde degil ama cok agir tepkilerde okudumda onlara nazaran soyluyorum ayni tepkiler yuz vermeyin ama eve fazla almayin diyirsunuzda o insan esinizin annesi siz kendi annesi gormesiniz ne kadar uzul anneniz bence agir yorumlar yapilmamali ama yanlis anlmayin yaptigi yanlis ama bazi yorumlar cok sert geldi bana
Bir kız annesi asla böyle bir terbiyesizlik yapmaz evlere bile nadir geliyor kız anneleri. Sorun erkek annelerinde, evleri kendi malları sanıyorlar.

Bir kız annesi asla böyle bir terbiyesizlik yapmaz evlere bile nadir geliyor kız anneleri. Sorun erkek annelerinde, evleri kendi malları sanıyorlar.
Kesinlikle öyle. Kendi annem yatak odama sadece çeyiz serildiği gün görmek için girdi ve başka da hatırlamıyorum. Anneme evime uzaklığım 5 dk. Kayınvalide ye 45 dk. Ama annemden çok gelmiştir evime.

neyse eşinin söyledikleri iyi gelmiştir kayınvalidene
sindirmesi epey sürer :kahve:

Günaydın hanımlar,

Başlıkta bahsettiğim gibi oldu ve neye uğradığımı şaşırdım.

6 Aylık evliyim ve şuan 4 aylık hamileyim. Geçtiğimiz aylarda sabah erkenden ormana gideceğiz diye KV' de de kaldık. Sabah bizi uyandırmak için yattığımız odaya girmişti ama geceden hastaydım da zaten çok kafama takmamıştım.

Bu hafta sonu bize kalmaya geldi. Kp nöbetçi olduğu için evde tek kalmasını ben istemedim ve davet ettim eşimde gitti aldı. Ki her yerde söylerim çok severim kendisini değer veririm. Kaynana gibi hiç görmedim de aslında.

Sabah 9 gibi uyandık ve eşimle muhabbet ediyorduk. Kalkacaktım da zaten. Bir de kış geldi diye yorganı çıkardık ve gece sıcak olduğu için geceliğimi çıkarmışım yere atmışım zıbınla uyuyordum. Sabah pat diye kapı açıldı yok artık dedim neye uğradığımı şaşırdım. Eşimde dan diye niye giriyorsun anne dedi. Noldu dedi kv. Belki işimiz var dedi eşimde. Sabah sabah iş mi oluyor kalkın dedi. Yatağımın yanına kadar geldi. Camın önüne geçti dışarıyı seyretti. Ben öylece kalakaldım. Yorganın altından çıkamadım da yerde geceliğimi gördü birde.

Dün den beri hala etkisinden çıkamıyorum. Evet bir şey yapmıyorduk ki bu çok doğal. Eşime de gün içinde etkisinden çıkamadığımı bir daha gelirse kapıyı kitleyeceğimi söyledim. Kötü niyetle yapmadığını düşünüyorum ama ne olursa olsun patavatsızlıktır bu ve buz gibi soğudum şuan.

Daha önce de bahsetmiştim zaten, görümcem de eve geldiğinde dolaplarımı kurcalardı.

Bir kaç ay sonra doğum yapacağım ve eminim bizde kalacak kv. Belki görümcem de gelecek. O zaman ne yapacağımı bilmiyorum. Zaten üzerimde doğum yapmamın vermiş olduğu stres olacak birde çocuk ağladı bahanesiyle gece gündüz odama girerse ne yapacağımı inananın bilmiyorum. :KK43:

Güncelleme 20. sayfa
Aynısını görümcem yapmıştı
Çalmadan odaya dalmış bizi uyandırmıştı
Onlara göre samimiyet / biz yabancı değiliz mantığı

Bana göre saygısızlık / hadsizlik

Back
X