- 29 Kasım 2017
- 304
- 317
- 53
- 33
Geldiler görümcem eşi kuzenleri falan kalabalıktık baya. Sofrada servislerini yaptım bir güzel. En son oturdum sofraya ben yemek yedim. Biri de demedi yemek yaptın yoruldun biz servis yapalım sen zaten zor yemek yapıyorsun diye. Eşim dedi sadece hayır sen otur dedim. Görümcemle kaynanamdan ses çıkmadı. Neyse çorbayı içtim tıkandım ben inann zor yemek yiyorum hala. Kv aç kalma falan demeye başladı. Eşimde sen karışma anne yerse yer o dedi. Anladı çünkü sinirleneceğimi.konu sahibinin kv gelecekti cuma günü tavrı ne oldu acaba?![]()
Yatak odasının kapısı çektim o akşam giren olmadı. Küçük görümcem hafta sonu boyunca bizde kaldı eşi ile birlikte. Gündüzleri öyle girip çıktı ben odadayken ama sorun yapmadım açıkçası.
Bir akşam görümcem eşi, eşim otururken şakalaşırken falan konu nasıl oraya geldi anlamadım ama bir şekilde yatak odasına girme muhabbeti açıldı ve ben eşime; '' Aşkım kitleyelim kapımızı ne olur olmaz bunlar gece odamıza girerler annen gibi deyiverdim bir anda.
Görümcem '' Aaa girdi mi ? '' diye tepki verdi. Ben de anlattım '' Evet sabah kapıyı çalmadan girdi odanın ortasına kadar geldi camdan baktı konuştu falan ben öylece kalakaldım izledim. '' dedim. '' Aaa çok şaşırdım. '' dedi görümcem.
Eşi de niye bizim odamıza giren bunlarınkine mi girmicek dedi. Demek ki onlarında odasına giriyor ve enişte beyde bundan rahatsız. Fakat onlar kapıyı kendileri açık bırakıyormuş gece çocuk ağlayınca alıyormuş odadan kayınvalide.
Bu konuşma üzerine eşim de '' Kızdım hemde çıkmadı odadan yaptığı şeye bak ya kıza travma yaşattı bir hafta boyunca '' dedi.
Şimdi bu aramızda geçen muhabbet çok yüksek ihtimalle kendisine söylendi. Ve her gün arayan kadın ben o gündür aramıyor. Sadece bu gün aradı ve bende cevap vermedim.