Yatak odasına giren Kayınvalide!

nerimmam

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
166
56
13
38
Kayınvalidem bizde kaldığı birgün sabah erken kalktı bizde kapıyı kilitlememiştik yani gerek görmedik.Bir baktım kayınvalidem günaydın hadi kalkın diye içeri girdi.Ben bi bozuldum rengim ruhum attı.Benim babam genç odamın kapısını çalmadan içeri bile girmeyen insan böyle terbiyesizlik görmedim.Eşime 3gün sonra söyledim ama ben söyleyene kadar farkettim ki eşim hiç rahatsız olmamış.Bu arada evlenmeden önce kv kp birlikte otumak istiyordu.Şimdi de sürekli yeni aldığımız evi satmaktan bahsediyorlar.Ege de bu parayla daha güzel ev alınır diye.Bende istemediğimi söyledim.Sizce de kv alıştırıp aynı evde mi oturmak istiyor.
 
kapıyı çalmadan dan diye içeri girmesi çok hadsizce keşke tepkini verseydin anne ne oluyoruz deseydin
 
onu mu demek istedi bunu mu yapmak istedıye gerek yok içinzde büyütmeyin olayı kapınızı kilitleyin elbette anlar verdığınız mesajı..
 
Bu arada konu açma rekorunu mu kırmaya çalışıyorsun konu sahibi?

eğer öyleyse epey yaklaştın
Rahatsızlık verdiysem kusura bakma doldum doldum bugun patladım galiba aklıma gelen herseyi yazıyorum.Yarın geliyor da tatilden evde yemeği yokmuş bana gelip kalmayı planlıyor.Sinirden küp olmuş durumdayım.
 
abartılacak ne var. kayınvalide bu. oğlan anası. öcü değil yani. tatlı bir dille uyarırsanız o da daha dikkat eder...
 
Rahatsızlık verdiysem kusura bakma doldum doldum bugun patladım galiba aklıma gelen herseyi yazıyorum.Yarın geliyor da tatilden evde yemeği yokmuş bana gelip kalmayı planlıyor.Sinirden küp olmuş durumdayım.
yok rahatsızlık verdiğinden demiyorum yasak böyle bölük pörçük konular
forum kurallarına göre

hani hepsinde kv denden şikayetçisin ya bir konuda devam edebilirsin
 
açıkça tepkini belli et bence...yada önce eşine söyle baktın yine yapıyor ozaman söyle kayınvalidene...
 
Esin soylesin annesine.

Degil uyurken normal zamanda oda bosken bile dingonun ahirina girer gibi girilmez yatak odasina.
 
Esin soylesin annesine.

Degil uyurken normal zamanda oda bosken bile dingonun ahirina girer gibi girilmez yatak odasina.
Tatile gideceği gün bendeydi saç maşamı almış çantasına koymuş gittikten sonra bana haber veriyor bir de ben aldım arama diye :)beni bitirdi bu kadın sinirden gülüyorum artık
 
Daha 3 aylık evlisiniz bu kadar sık gelmesi falan hiç hoş değil ailelerin başımızın üstünde yeri var ama her bahaneyle gelip kalınmaz bu kadar hatta o kadar abartmış ki rahatça davranmaya falan başlamış eşiniz annesini uyarmalı bizde karı kocayız bu kadar sık gelme ne oluyor gibisinden ya da gelmek istediğinde bahane üretmeye başlasan iyi olur şuna gideceğiz bu gelecek gibisinden belki anlar ayağı kesilir ufaktanOdaya girdiğinde direk tepki vermeliydiniz anne ne oluyoruz diye
 
kayınvalidenin kapı kültürü var mı

eskiden insanların öyle bir kültürü yokmuş

kapı vs de kapatılmaz hali ile çalınmazmış

örneğin bizim evde de kapılar hep açık şu an kimse bir yere girerken çalmaz

gece de kapı açık yatarız

evde birileri varsa bile, zira çocuk var yandaki odada

çözüm kv ye her şeyi anında söylemek dolup taşmanın manası yok

ay anne yatak odasına dalınır mı öyle diyeceksin

ya da aaa utandım ama bir daha yapma diyeceksin

evde yemeği yoksa yapar sana neden geliyor

iki yumurta kırıp bir domates doğrayıp bir de ekmek peynir aldı mı yemek işte

sanki tatilden gelene kral sofrası mı lazım
 
Kapalı kapıyı pat diye açması terbiyesizce olmuş.tekrarlanırsa uyatman gerek yoksa devamı gelir.birlikte oturma fikri nde yumuşama olmasın sende çünkü ev üstüne ev olmuyor canım. Eşin rahatsızlık duymaz kendi annesi oldugu için kapıyı açan sizden biri olsaydı hemen şaha kalkardı sinitleri şüphen olmasın.
 
Uyarın kapınızı çalmadan dalıyorsa 'Aaa anne askolsun,kapıyı neden calmıyorsun,utandım/rahatsız oldum'diye.
Ev konusunda evinizi satmayı kabul etmeyin,dolayısıyla birlikte yaşamak istemiyorum mesajını verin.
Tatil dönüşü gelip kalması da ayrı bir tuhaf,yolda bir yerde yenebilir yemek,illaki gelmesine, gelipte kalmasına gerek yok yani. İstemiyorum diyorsanız, yakinsa ve anahtar varsa 1 tencere yemek koyun dolabına,arayıp söyleyin 'Anne yemek yaptım dolaba koydum, yol yorgunu evinize gider dinlenirsiniz,yemek derdide olmasın diye düşündüm 'diye.
 
Ben olsam bende sinirlenirim, annesi olsun ne demek yani öyle girmek yatak odası orası belki uyumuyorsunuz da başka bir şey yapıyorsunuz? Unuttunuz kapıyı kitlemeyi, ben olsam o anda uyarırdım.
 

terbiyesizmiş seninki ya inanamıyorum bu erkekler de böyle bizim rahatsız oldugumuz hiçbirşeyden rhatsız olmazlar sen de söylesen suç olur. o zaman sen kapıyı kilitle arkandan giremez bir daha. benim kayınvalidem biz içerdeyken hiç girmez allahtan ama odamı toplama amaçlı flana gierdi ben onu bile istemiyorum pat diye dalıyo yerde çamaşırlar fln var afedersin. bende o evdeyken yatak odamın kapısını kapattım anlasın diye artık girmiyo.
 
Eşim konuşacak ayrıca ama ben dediğiniz gibi birkaç kez kapıyı kitleyeyim anlar umarım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…