kapıyı çalmadan dan diye içeri girmesi çok hadsizce keşke tepkini verseydin anne ne oluyoruz deseydinKayınvalidem bizde kaldığı birgün sabah erken kalktı bizde kapıyı kilitlememiştik yani gerek görmedik.Bir baktım kayınvalidem günaydın hadi kalkın diye içeri girdi.Ben bi bozuldum rengim ruhum attı.Benim babam genç odamın kapısını çalmadan içeri bile girmeyen insan böyle terbiyesizlik görmedim.Eşime 3gün sonra söyledim ama ben söyleyene kadar farkettim ki eşim hiç rahatsız olmamış.Bu arada evlenmeden önce kv kp birlikte otumak istiyordu.Şimdi de sürekli yeni aldığımız evi satmaktan bahsediyorlar.Ege de bu parayla daha güzel ev alınır diye.Bende istemediğimi söyledim.Sizce de kv alıştırıp aynı evde mi oturmak istiyor.
Rahatsızlık verdiysem kusura bakma doldum doldum bugun patladım galiba aklıma gelen herseyi yazıyorum.Yarın geliyor da tatilden evde yemeği yokmuş bana gelip kalmayı planlıyor.Sinirden küp olmuş durumdayım.Bu arada konu açma rekorunu mu kırmaya çalışıyorsun konu sahibi?
eğer öyleyse epey yaklaştın
yok rahatsızlık verdiğinden demiyorum yasak böyle bölük pörçük konularRahatsızlık verdiysem kusura bakma doldum doldum bugun patladım galiba aklıma gelen herseyi yazıyorum.Yarın geliyor da tatilden evde yemeği yokmuş bana gelip kalmayı planlıyor.Sinirden küp olmuş durumdayım.
Tatile gideceği gün bendeydi saç maşamı almış çantasına koymuş gittikten sonra bana haber veriyor bir de ben aldım arama diye :)beni bitirdi bu kadın sinirden gülüyorum artıkEsin soylesin annesine.
Degil uyurken normal zamanda oda bosken bile dingonun ahirina girer gibi girilmez yatak odasina.
Tatile gideceği gün bendeydi saç maşamı almış çantasına koymuş gittikten sonra bana haber veriyor bir de ben aldım arama diye :)beni bitirdi bu kadın sinirden gülüyorum artık
Kayınvalidem bizde kaldığı birgün sabah erken kalktı bizde kapıyı kilitlememiştik yani gerek görmedik.Bir baktım kayınvalidem günaydın hadi kalkın diye içeri girdi.Ben bi bozuldum rengim ruhum attı.Benim babam genç odamın kapısını çalmadan içeri bile girmeyen insan böyle terbiyesizlik görmedim.Eşime 3gün sonra söyledim ama ben söyleyene kadar farkettim ki eşim hiç rahatsız olmamış.Bu arada evlenmeden önce kv kp birlikte otumak istiyordu.Şimdi de sürekli yeni aldığımız evi satmaktan bahsediyorlar.Ege de bu parayla daha güzel ev alınır diye.Bende istemediğimi söyledim.Sizce de kv alıştırıp aynı evde mi oturmak istiyor.
Eşim konuşacak ayrıca ama ben dediğiniz gibi birkaç kez kapıyı kitleyeyim anlar umarımterbiyesizmiş seninki ya inanamıyorum bu erkekler de böyle bizim rahatsız oldugumuz hiçbirşeyden rhatsız olmazlar sen de söylesen suç olur. o zaman sen kapıyı kilitle arkandan giremez bir daha. benim kayınvalidem biz içerdeyken hiç girmez allahtan ama odamı toplama amaçlı flana gierdi ben onu bile istemiyorum pat diye dalıyo yerde çamaşırlar fln var afedersin. bende o evdeyken yatak odamın kapısını kapattım anlasın diye artık girmiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?