Yatak odasına giren Kayınvalide!

giyin en seksi geceliğinizi yatın o geldğinde kapıyı açınca da o halde verdiğinz tepki abartı olmaz e o da bi zahmet anlar heralde!

hahah o iyiymiş ama kıyamam

Yatak odaniza kapiyi calmadan izinsiz girmesi cok ayip, soyleyin acik acik bir daha yapmamasini.
Ya da esiniz soylesin.
Ayni evde de siz ve esiniz istemedikten sonra neden kalasiniz.

Bir üye vardı burada aklıma onu getirdiniz. Kayınvalidesiyle aynı evde yaşıyormuş,bir gün kocasına sürpriz yapmak için soyunmuş,yatmış bir güzel pat diye kaynanası dalmış odaya kaybolan gözlüklerini arıyormuş. Siz de yakalanmayın dikkat edin.

Benim kvd de yaptı aynısını bikaç kere saat 10du kahvaltıya cagırıyomuş ne kadar uyuyosunuz siz dedı ben de oo biz annemin evinde 12ye kadar yatıyoruz dedim eşim yokken de sen bizim odaya mı girsin cam acılmıs dedım yani girmemesi mesajını verdim anladı o.bunun dışında bigun eşimi sarılıp öpmek istedi eşim anne bi dur dakika falan dedi kvde eşin gelse öpersin ama dedi.bi ark da yazmış ya araya girip yatma mevzusu da oldu ben gelip aranızda yatacam falan dedi ben uyanmıştım eşim uyuyodu gidim de oglumun yanına yatım dedi ben de dedim ki bizim odamıza bizden başkası giremez artık öke laflar etmiyo

Oglusum emiyo simdi. Dusundum de ben de mi kiskanicam acaba elin kizini .

Buna koptum yaaaa :)

Kv dem sagolsun benim her halimi gördü.

Sezaryanliydim kendime batikon suruyorum zart diye giriyordu yatak odama. Ustumu degistiricem tam soyunuyodum birden yine zart diye giriyordu.
Banyo yaptigimi bildigi halde yine giriyordu.
Annem bile bu kadar ciplak gormemistir beni.
Cok sinirleniyordum. Suratim düşüyordu. Anlamamazliktan geliyordu.
Odalarimin anahtarlari yoktu haliyle kilitleme sansimda olmadi hic.
Bigun anne kapiyi calarsan iyi olur dedim.

Guya kapiyi caliyor. Zart diye yine açıyor. Beklemiyo ki musaitmiyim, gel diye ses veriyor muyum.

Anladim ki yok, bu kadin boyle. Degismedi hic. Mahrem nedir bilmio sanirim. Ogretemedim de bir turlu.

Tam komedi kayınvaliden allah sana sabır versin.yatakodasına sen uyurken öyle pat diye girmesi hiç hol değil.şu kayınvalideler birini şey ederken gördümü rahatlıycaklar valla.
Bende kayınvalidemde kalırken balkon o odada oldugu için çok girerdi bizimkide ama benim evimde asla başka odaya bile girmez.salon kızımın odası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…