Anne ben sana yemek birakirim de, al yemekleri gitur evine.Rahatsızlık verdiysem kusura bakma doldum doldum bugun patladım galiba aklıma gelen herseyi yazıyorum.Yarın geliyor da tatilden evde yemeği yokmuş bana gelip kalmayı planlıyor.Sinirden küp olmuş durumdayım.
Hadsizlik bu başka bişey değil. Eşinize söyleyin söylesin annesine bir daha yapma belki gecelikliydi karım ya da ciplakti falan bişey desin yani haddini bilsinKayınvalidem bizde kaldığı birgün sabah erken kalktı bizde kapıyı kilitlememiştik yani gerek görmedik.Bir baktım kayınvalidem günaydın hadi kalkın diye içeri girdi.Ben bi bozuldum rengim ruhum attı.Benim babam genç odamın kapısını çalmadan içeri bile girmeyen insan böyle terbiyesizlik görmedim.Eşime 3gün sonra söyledim ama ben söyleyene kadar farkettim ki eşim hiç rahatsız olmamış.Bu arada evlenmeden önce kv kp birlikte otumak istiyordu.Şimdi de sürekli yeni aldığımız evi satmaktan bahsediyorlar.Ege de bu parayla daha güzel ev alınır diye.Bende istemediğimi söyledim.Sizce de kv alıştırıp aynı evde mi oturmak istiyor.
Sevimli göstermeye çalışıyor :))Kayınvalidem bizde kaldığı birgün sabah erken kalktı bizde kapıyı kilitlememiştik yani gerek görmedik.Bir baktım kayınvalidem günaydın hadi kalkın diye içeri girdi.Ben bi bozuldum rengim ruhum attı.Benim babam genç odamın kapısını çalmadan içeri bile girmeyen insan böyle terbiyesizlik görmedim.Eşime 3gün sonra söyledim ama ben söyleyene kadar farkettim ki eşim hiç rahatsız olmamış.Bu arada evlenmeden önce kv kp birlikte otumak istiyordu.Şimdi de sürekli yeni aldığımız evi satmaktan bahsediyorlar.Ege de bu parayla daha güzel ev alınır diye.Bende istemediğimi söyledim.Sizce de kv alıştırıp aynı evde mi oturmak istiyor.
Tatile gideceği gün bendeydi saç maşamı almış çantasına koymuş gittikten sonra bana haber veriyor bir de ben aldım arama diye :)beni bitirdi bu kadın sinirden gülüyorum artık
Ya bilmiyorum da benim kaynanam olsa ve bunu yapsa eger iyi niyetle yaparsa ben bozulmam yani cok sevimli bile bulabilirim bu yaptigini.Ama bir yandan da derim tabi dusunmesi gerekti diye...Kayınvalidem bizde kaldığı birgün sabah erken kalktı bizde kapıyı kilitlememiştik yani gerek görmedik.Bir baktım kayınvalidem günaydın hadi kalkın diye içeri girdi.Ben bi bozuldum rengim ruhum attı.Benim babam genç odamın kapısını çalmadan içeri bile girmeyen insan böyle terbiyesizlik görmedim.Eşime 3gün sonra söyledim ama ben söyleyene kadar farkettim ki eşim hiç rahatsız olmamış.Bu arada evlenmeden önce kv kp birlikte otumak istiyordu.Şimdi de sürekli yeni aldığımız evi satmaktan bahsediyorlar.Ege de bu parayla daha güzel ev alınır diye.Bende istemediğimi söyledim.Sizce de kv alıştırıp aynı evde mi oturmak istiyor.
benimki yüzsüz biraz arkadaşlar geçer karşımıza güler biraz edepsiz bi insananaaa benimkinide deluuu bilirdim ama benimkinden delusu varmis en azindan o hayatta girmez birkere orda kaldigimda kpederim unutmus olmalikiii bizim orda kaldigimizi pattt odaya girdi gecede cok sicakdi benim bacaklari kesin gormuss olmalikiii ellerinle yuzunu kapatmis pardon pardon deyip geri cikti kardesimin kvalidesi yaparmis kackez soylemesine ragmen kardesim kadin tinlamazmis eside inanmazmis annem yapmaz sen giciksinda uyduruyorsun falan iyi demis kardesim bi gece yine orda kalmislar sabah gelecegini bildigim icin bacaklarimi esimin ustune kollarimi agzina koydum dedi kvalidesi kizzz sen ne yapiyon bogacan cocugumu bide atmis o koca bacaklarini oglumun beline dediginde kendini yakalatmisoglundan azari yiyince birdaha cesaret edememis esiniz soylesin
offff canim seninki bayagi deli baksana anlamiyor hicbirseyden boyle bir yengesi var esimin evlerden irak oda oyle herseye ama herseye karistigindan oglu 40 yasinda halen daha bekar kac kez nisan atti kiz tarafi anasinin yuzunden bekar kaldi cocuk cok zor boyleleriyle ugrasmak allah yardimcin olsunbenimki yüzsüz biraz arkadaşlar geçer karşımıza güler biraz edepsiz bi insan
Ne isterse istesin, senin ne istediğin ve yapabilme kabiliyetin önemli.Kayınvalidem bizde kaldığı birgün sabah erken kalktı bizde kapıyı kilitlememiştik yani gerek görmedik.Bir baktım kayınvalidem günaydın hadi kalkın diye içeri girdi.Ben bi bozuldum rengim ruhum attı.Benim babam genç odamın kapısını çalmadan içeri bile girmeyen insan böyle terbiyesizlik görmedim.Eşime 3gün sonra söyledim ama ben söyleyene kadar farkettim ki eşim hiç rahatsız olmamış.Bu arada evlenmeden önce kv kp birlikte otumak istiyordu.Şimdi de sürekli yeni aldığımız evi satmaktan bahsediyorlar.Ege de bu parayla daha güzel ev alınır diye.Bende istemediğimi söyledim.Sizce de kv alıştırıp aynı evde mi oturmak istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?