Yatak odasına giren Kayınvalide!

Bir daha yapmaması konusunda uyar, gayet net ol.
Kapı açma görgüsüne sahip olmayan kvdenin kilitli kapıyı anlayacağını sanmam

kapıyı calmadan girmesi cok ayıp 7 yasındaki cocugunu uyandrmaya gelmiyo sonucta belki de müsait değilsnz bunları düşünmesi lazım bi daha yaparsa uyarn

evde yemeğim yok sana gelim nasıl bi mantık ya ??!! yemeğin yoksa yemek yapamicak durumdaysan dısardan sipariş verebilrsin bi pide yaptrrsn bi köfte ne bileym yenmek istedkten sonra bulunur yani secenek , gelmek için sırf bahane üretmiş yani

Hadsizlik bu başka bişey değil. Eşinize söyleyin söylesin annesine bir daha yapma belki gecelikliydi karım ya da ciplakti falan bişey desin yani haddini bilsin

Sevimli göstermeye çalışıyor :))

Benimkide girdi bi kaç kere çok bozuldum eşime söylemiştim... senin dediğin gibi benim babamda odama girmezdi... fakat yaşlı insanlar dert etmeye kalp kırmaya lüzum yok geldikleri vakit kapı kilitlenir direk çözüm kafanda üretme yok kv..yaşicam vs diye rahat ol olmamış bir şeye dertlenip sabrını tüketme

aaa kadına bak nasıl sinir oldum hangi hakla o odaya giriyor o öyle! eşinin susması hele daha beter uyuz etti beni o konuşmazsa sen hiç laf edemezsin ki aklın varsa sakın bir arada yaşama cehenneme döner hayatın

Kimse kimsenin odasina oyle dalamaz. Kitle kapiyi sikayet edersede duymamazliga getir.

Ya bilmiyorum da benim kaynanam olsa ve bunu yapsa eger iyi niyetle yaparsa ben bozulmam yani cok sevimli bile bulabilirim bu yaptigini.Ama bir yandan da derim tabi dusunmesi gerekti diye...

Ayrı evde odaya dalan aynı evde aranızda yatmak ister.
Bunu duysam şaşırmam artık. Belki burada konusu bile açılmıştır. Kayınvalidelerimizden her şeyi bekliyorum.

Kötü niyet aramayın bence, yaşlı insanlar. Fakat yinede rahatsızlığınızı belli etmeniz gerçekten doğru. Kapıyıda duyacağı şekilde kitlemenizde en büyük cevap olacaktır. Hemde hiç muhattap olmadan.

Ben sizin yerinizde olsam kapiyi sonuna kadar acik birakip yatardim, saten bir gecelik giyer bacagimida kocamin ustune atar pozisyonda koalanin agaca sarildigi tarz vantuzlanirdim esime ve kayinvalidemin gelmesini beklerdim. Birdaha odanin onunden bile gecmezdi sanirim

anaaa benimkinide deluuu bilirdim ama benimkinden delusu varmis en azindan o hayatta girmez birkere orda kaldigimda kpederim unutmus olmalikiii bizim orda kaldigimizi pattt odaya girdi gecede cok sicakdi benim bacaklari kesin gormuss olmalikiii ellerinle yuzunu kapatmis pardon pardon deyip geri cikti kardesimin kvalidesi yaparmis kackez soylemesine ragmen kardesim kadin tinlamazmis eside inanmazmis annem yapmaz sen giciksinda uyduruyorsun falan iyi demis kardesim bi gece yine orda kalmislar sabah gelecegini bildigim icin bacaklarimi esimin ustune kollarimi agzina koydum dedi kvalidesi kizzz sen ne yapiyon bogacan cocugumu bide atmis o koca bacaklarini oglumun beline dediginde kendini yakalatmis oglundan azari yiyince birdaha cesaret edememisesiniz soylesin

benimki yüzsüz biraz arkadaşlar geçer karşımıza güler biraz edepsiz bi insan

benimki yüzsüz biraz arkadaşlar geçer karşımıza güler biraz edepsiz bi insan
offff canim seninki bayagi deli baksana anlamiyor hicbirseyden boyle bir yengesi var esimin evlerden irak oda oyle herseye ama herseye karistigindan oglu 40 yasinda halen daha bekar kac kez nisan atti kiz tarafi anasinin yuzunden bekar kaldi cocuk cok zor boyleleriyle ugrasmak allah yardimcin olsun

Neden kendini sinir ediyosun

Acilca söyle rahatsizligini neden kafana takiyosun , ayni evde kalmak istemiyorum de kapat konuyu..

Kapiyi calmadan iceri girdiginde oan belli et rahatsizligini

Bir susarsin iki susarsin bakmissin karsindaki alismis böyle densiz hareketlere

Ne isterse istesin, senin ne istediğin ve yapabilme kabiliyetin önemli.
Kararlarını doğru uygularsan onun ne düşündüğünün ne önemi var ki?

Benimde başıma gelmişti.Benimki daha entersandı.Gece bir an uyandım .Bir baktımki karanlıkta kayınvaldem.Ne yapıyorsun diye sorduğumuzda üstünüz açıkmış örtmeye geldim dedi.Bizde şaşkınlık???Ondan kısa bir süre sonra da ayrıldık kendisiyle zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…