Görümcenizle çok samimi değilseniz bu normal veya hoşunuza gitmeyen davranıiları çok oluyorsa, fesat vs gibi görüyorsanız rahatsız oluyorsunuzdur, çocuğu ile ilgilenmiyorsa o kötü bir durum ama bazı çocuklar yaramaz olunca ailesinin elinden de hiçbir şey gelemeyebiliyor açıkçası. Sizde onlara gittiğinizde görümcenizin odaısna girin açın bakın. Bir süre sonra yapmayı keser belki rahatsız olursa. Açıkçası bende kvmin vs eltimin dolaplarımı benden izinsiz açmasını istemem. Ama kendi yengemin dolabını açıyorum ama bizim samimiyetimiz farklı, o bana hep ikinci kocam der

abimin ilgilendiğinden daha çok ilgileniyordum yengemle ve çok eğlenirdik, bildiğiniz görümce gelin ilişkisinden farklı yani bizim ilişkimiz, o yüzden o benim dolabımı açsa baksa, benim odam dağınıkken girse filan kızmam çünkü yengemin fikrini niyetini biliyorum ama kv ve eltim için aynı şekilde düşünmüyorum. Ben de yengemin yanına gitsem odasının kapısı hep açıktır, açık olmasada git odaya üstünü değiştir benimkilerden rahat birşey al da giy vs diye söyler ve girsem de birşey demez. Ben bekarken onlarda kaldığım zamanlar da mesela ben gelmeden benim sevdiğim tatlıları yemekleri yapar, ben de giderken elim boş gitmezdim, gittiğimde bende onun sevdiği ama onun beceremediği tstlıları filan ona yapardım veya becerse bile kendi yaptığı şeyi kendi yemeyi sevmediği için bana yaptırır öyle yerdi