Yatak odasına girilmesinden bir tek ben mi rahatsız oluyorum

ben buna bozulurum işte.O ev senınde evın .Neolursa olsun başkasının sahıbıymıs gıbı davranmasının karşısında dur.Bız farklı bısehırde yasıyoruz.Eşimin kardesı eltım kv kp bıze ılk yatılı geldıgınde bızım evın anahtarı kp de de var.Eşim bekarkende evımızde yaşıyordu cunku hala anahtarı duruyor.Eltımler akşam gezmeye gıttıler.Saat gec olursa dıyede cıkardı cebınden anahtar verdı kapıyı calmayın dıye.Ben bır dumura ugradım .Benım evımde o anda soz sahıbı olmasına.Ya dedım calın kapıyı neolacak anahtara ne gerek var acarız bız dedım.Ama cok bozuldum eşime de bısey dıyemedım ama bu benım hala ıcımdedır.Yılda 1defa ancak gelırler o da 2gunlugune.Ama kimsenin benım evımde soz sahıbı olmasını ıstemem.Sizin yerınızde olsam coktann söylemıstım🙊Lütfen ne dusunduysenız dırekt soyleyın siz rahatsız olacagınıza ,sız konustuktan sonra onlar rahatsız olsun.Siz rahatlarsınız .Bunu kendınız ıcın yapmanız lazım.
Kesinlikle

ben buna bozulurum işte.O ev senınde evın .Neolursa olsun başkasının sahıbıymıs gıbı davranmasının karşısında dur.Bız farklı bısehırde yasıyoruz.Eşimin kardesı eltım kv kp bıze ılk yatılı geldıgınde bızım evın anahtarı kp de de var.Eşim bekarkende evımızde yaşıyordu cunku hala anahtarı duruyor.Eltımler akşam gezmeye gıttıler.Saat gec olursa dıyede cıkardı cebınden anahtar verdı kapıyı calmayın dıye.Ben bır dumura ugradım .Benım evımde o anda soz sahıbı olmasına.Ya dedım calın kapıyı neolacak anahtara ne gerek var acarız bız dedım.Ama cok bozuldum eşime de bısey dıyemedım ama bu benım hala ıcımdedır.Yılda 1defa ancak gelırler o da 2gunlugune.Ama kimsenin benım evımde soz sahıbı olmasını ıstemem.Sizin yerınızde olsam coktann söylemıstım🙊Lütfen ne dusunduysenız dırekt soyleyın siz rahatsız olacagınıza ,sız konustuktan sonra onlar rahatsız olsun.Siz rahatlarsınız .Bunu kendınız ıcın yapmanız lazım.
Eşimle konuştum hak verdi oda konuşacak ailesiyke

Evet sizde sorun var bence.. Nasıl yatak odanıza girip dolaplarınızı açıyorlar da siz sesinizi çıkarmıyorsunuz?? Sizin yatak odanızda ne işi var görümcenizin onun çocuğunun..?? Düşünüyorum gerçekten lazım bir yer olsa tamam ihtiyacı olur girer bir şekilde ama yatak odası orası kimin ne gibi bir ihtiyacı olabilir orada..?? Açık açık söyleyin ben yatak odama girilmesinden hoşlanmıyorum çocuk dolapları çekmeceleri falan açıyor rahatsız oluyorum deyip onlar gelince yatak odanızın kapısını kapatın.. Sizin söylemenize rağmen hala girerlerse kilitleyin.. Böyle saçmalık mı olur.. Hele ki ben orada yokken birilerinin yatak odama girip dolaplarımı açtığını falan duysam çok sinir olurum.. Yani hepimizin yatak odasında az çok neler var biliyoruz iç çamaşırlarımız bilmem nelerimiz falan da orada sonuçta gerek yok kimsenin o kadar da özelimi bilmesine.. Ayıp gerçekten..
Aynen öyle konuşacağız eşimle

Arkadaşlar gorumcem yatak odama rahatlıkla giriyor evimi kendi eviymiscesine rahatlikla kullanıyor dolapları mi açıyor ve bu beni gerçekten rahatsız ediyor. Birde çocuğu biraz şımarık büyüdü ve yaramazlik yapiyor evimde banyo yapıyor her geldiğinde cekmecelerim açılıyor. Tamam çocuktur ama herkes çocuğuna bir bakmali degil mi? Bilemiyorum bende mi sorun var
Görümcenizle çok samimi değilseniz bu normal veya hoşunuza gitmeyen davranıiları çok oluyorsa, fesat vs gibi görüyorsanız rahatsız oluyorsunuzdur, çocuğu ile ilgilenmiyorsa o kötü bir durum ama bazı çocuklar yaramaz olunca ailesinin elinden de hiçbir şey gelemeyebiliyor açıkçası. Sizde onlara gittiğinizde görümcenizin odaısna girin açın bakın. Bir süre sonra yapmayı keser belki rahatsız olursa. Açıkçası bende kvmin vs eltimin dolaplarımı benden izinsiz açmasını istemem. Ama kendi yengemin dolabını açıyorum ama bizim samimiyetimiz farklı, o bana hep ikinci kocam der 🤣 abimin ilgilendiğinden daha çok ilgileniyordum yengemle ve çok eğlenirdik, bildiğiniz görümce gelin ilişkisinden farklı yani bizim ilişkimiz, o yüzden o benim dolabımı açsa baksa, benim odam dağınıkken girse filan kızmam çünkü yengemin fikrini niyetini biliyorum ama kv ve eltim için aynı şekilde düşünmüyorum. Ben de yengemin yanına gitsem odasının kapısı hep açıktır, açık olmasada git odaya üstünü değiştir benimkilerden rahat birşey al da giy vs diye söyler ve girsem de birşey demez. Ben bekarken onlarda kaldığım zamanlar da mesela ben gelmeden benim sevdiğim tatlıları yemekleri yapar, ben de giderken elim boş gitmezdim, gittiğimde bende onun sevdiği ama onun beceremediği tstlıları filan ona yapardım veya becerse bile kendi yaptığı şeyi kendi yemeyi sevmediği için bana yaptırır öyle yerdi 🤣

Sorun sizde degil
Sorun bu yüzsüzlüğü yapan gorumcenizde
En nefret ettigim seydir benimde izinsiz eşyalarıma dokunulmasi mahrem yerime girilmesi
Çocuklarına sahip cikilmamasi
Bunlarin hepsi görgüsüzlük yüzsuzüktür

Görümcenizle çok samimi değilseniz bu normal veya hoşunuza gitmeyen davranıiları çok oluyorsa, fesat vs gibi görüyorsanız rahatsız oluyorsunuzdur, çocuğu ile ilgilenmiyorsa o kötü bir durum ama bazı çocuklar yaramaz olunca ailesinin elinden de hiçbir şey gelemeyebiliyor açıkçası. Sizde onlara gittiğinizde görümcenizin odaısna girin açın bakın. Bir süre sonra yapmayı keser belki rahatsız olursa. Açıkçası bende kvmin vs eltimin dolaplarımı benden izinsiz açmasını istemem. Ama kendi yengemin dolabını açıyorum ama bizim samimiyetimiz farklı, o bana hep ikinci kocam der 🤣 abimin ilgilendiğinden daha çok ilgileniyordum yengemle ve çok eğlenirdik, bildiğiniz görümce gelin ilişkisinden farklı yani bizim ilişkimiz, o yüzden o benim dolabımı açsa baksa, benim odam dağınıkken girse filan kızmam çünkü yengemin fikrini niyetini biliyorum ama kv ve eltim için aynı şekilde düşünmüyorum. Ben de yengemin yanına gitsem odasının kapısı hep açıktır, açık olmasada git odaya üstünü değiştir benimkilerden rahat birşey al da giy vs diye söyler ve girsem de birşey demez. Ben bekarken onlarda kaldığım zamanlar da mesela ben gelmeden benim sevdiğim tatlıları yemekleri yapar, ben de giderken elim boş gitmezdim, gittiğimde bende onun sevdiği ama onun beceremediği tstlıları filan ona yapardım veya becerse bile kendi yaptığı şeyi kendi yemeyi sevmediği için bana yaptırır öyle yerdi 🤣
Yok ben kimseyle o kadar samimi değilim 😅

Arkadaşlar gorumcem yatak odama rahatlıkla giriyor evimi kendi eviymiscesine rahatlikla kullanıyor dolapları mi açıyor ve bu beni gerçekten rahatsız ediyor. Birde çocuğu biraz şımarık büyüdü ve yaramazlik yapiyor evimde banyo yapıyor her geldiğinde cekmecelerim açılıyor. Tamam çocuktur ama herkes çocuğuna bir bakmali degil mi? Bilemiyorum bende mi sorun var

benim görümcem dolabimi açıp kendisine kazak seçmiş, üstüne üstlük kazagimin önünü açık bulmuş dikmiş..
yaşadığım şoku anlatamam 😅
tepki veremedim..
2 gün sonra kazagimi dikişi sökerek gözüne soktum..heralde dedim en ii cvp bu.

benim görümcem dolabimi açıp kendisine kazak seçmiş, üstüne üstlük kazagimin önünü açık bulmuş dikmiş..
yaşadığım şoku anlatamam 😅
tepki veremedim..
2 gün sonra kazagimi dikişi sökerek gözüne soktum..heralde dedim en ii cvp bu.
Oda anlayana 🤣 ama güzel cevap

kusura bakmayın ama kendi evinde kendi eşyaları hakkında rahatsız olduğu şeyler yapılıp sesini çıkarmayanda buluyorum ben suçun büyüğünü.

kusura bakmayın ama kendi evinde kendi eşyaları hakkında rahatsız olduğu şeyler yapılıp sesini çıkarmayanda buluyorum ben suçun büyüğünü.
Rahatsız olmami sorguladim. Psikolojide de bu böyledir karsindaki aile cok rahatsa sen farkliysan bi yadirgarsin bunu sordum. Yoksa ezik biri değilim ben evde yokken bildiği halde gelip çay demlediklerimde ufak çaplı sinir krizi geçirince iki gün onceden aramaya basladilar gelmeden. Kendimi savunmayı biliyorum eşimle konustum ve uyaricaz

Normalde herseyi pat diye söylerim ama bu konuda ben hassasim ve karsimdaki rahat olunca bi şaşırdım haklisinjz
Zor bi durum Allah yardımcımız olsun Allah gorgusuz insanlardan korusun ne diyim . Bazen öyle bi raddeye geliyorum ki bağırıp kovasım geliyo hepsini ama eşime karşı yapamıyorum

Bende öyle şakayla karışık Desem de anlamıyor
Ben baskalarini örnek vererek igrendigimi bile söyledim ama yok oğlumun evi cümlesi ağzından düşmüyor kadının bende konu açsam yeridir benim senden cok derdim var suan dusundumde 😂😂

Ben baskalarini örnek vererek igrendigimi bile söyledim ama yok oğlumun evi cümlesi ağzından düşmüyor kadının bende konu açsam yeridir benim senden cok derdim var suan dusundumde 😂😂
Valla direk diyin ama esiniz konussa daha iyi biz gelinler diyince suçlu oluyor 😅

Yatak odasını kutsallaştırmam ama, anlık serviste mutfak dışında hiçbir Allah’ın kulu hiçbir dolabımı çekmecemi açamaz. Direkt uyarırım. Sen açma canım lütfen, benden rica et ben veririm her ne lazımsa derim.

Bi kac kere soyledim yatak odama girilmesinden falan nefret ediyorum diye laf arasinda. Suratta yapıyorum ama sanırım yüzüne demeliyim
merhaba ..
Öncelikle şunu sölemeliyim ben yatak odama kimsenin girmesini istemem bnde kv deyle altlı üstlü oturuyorum ailem uzakta yani geldiklerin de kalmaya geliyolar eşim ilk zamanlar annemler gelicekleri zaman annemler bizim yatak odSında yatsınlar öyle koltukta ayıp olur dedi bnde bunun üstüne hayır tabiki kimse yatağımızda yatamaz orası mahremiyetimiz sonuçta dedim bh konuda hassasım dedim tamam dedi kayınvalidem de öyle odama her ne sebeble olursa olsun giremez ama bunu ona söyledim öyle direk değil tabi laf arasında hiç hoşlanmam öyle kendi annem de olsa girmez zTen tRzında konuştum ve şuan girmiyo size öenerim asla ve asla eşinize bu durumdan bahsetmeyin görümcenize abla mı diyosunuz ismiyle mi hitap ediyosunuz bilmiyorum ama yine bu şekkilde odanıza girmeye kalktığı anda kusura bakma abla odam müsait değil ben zaten hoşlanmıyorum ...(eşinizin adı neyse ) sallıyorum ali de hoşlanmıyo böyle yatak odamıza başkasının girmesinden rica ediyorum bir daha olmasın gibi konuş biraz sert tavırla konuş ve net ol çnkü laf arasında sölediklerini anlasa bile anlamamzlıktan gelir işine öyle geliyo çünkü bu arada sana dönüp ben başkasımıyım gbi konuşursa burası eşimle bana ait eşim ve ben dışında kalan herkes başkasıdır bizim için de aynen böyle konuş çok böyle azarlar şekilde değil tabiki biraz tavırla söyle

Yatak odası mahremiyetir bence siz ve eşiniz dışında kimse girmemeli

Back
X