Yatak odasına girilmesinden bir tek ben mi rahatsız oluyorum

Uyarmak istemiyorsanız gelmeden önce yatak odasını kitleyin ne densiz insanlar var dolap açmak falan hiç hoşlanmam.

Benim de aynısını ana olacak hatun yapıyordu çekmecede yerler değişiyordu, kapı dinleniyordu,çamaşırlar toplanıp makineye atılıyordu,gardrop yerleşiyordu yatakçarşafına kadar yarında bunu sereriz diyordu falan derken şu an mahkemeliğiz. 😄

Benim de aynısını ana olacak hatun yapıyordu çekmecede yerler değişiyordu, kapı dinleniyordu,çamaşırlar toplanıp makineye atılıyordu,gardrop yerleşiyordu yatakçarşafına kadar yarında bunu sereriz diyordu falan derken şu an mahkemeliğiz. 😄
Ayrıca son zamanlarda ben odaları kirlenmeye başlamıştım en uygun ve konulup anlamayacağı için direkt çözüm yöntemi

Valla ben olsam sıçarım ağzına ne o öyle. Böyle insana cevabını verceksin yoksa gelir sıçar halıyı. Bizdede hergün zil çalan var, canım istemediğinde kapıyı açmıyorum büyük rahatlık. Her yere girip çıkılmaz öyle ne terbiyesizmiş o!

kapıyı kapatın bence kapalı kapıyı çat dıye acıp gırebılır mı??Eger gırersede masuz özel şeylerınızı gorebılecegı yerlere bırakın utansın.Belki pişkindir sorar bunlar ne dıye soylersın ozel mahrem eşyalarımız malum burası yatakodamız dersin.Buzdolabına gelınce eltim evıme ılk geldıgınde de cok rahat acıp kapatmıstı ben de yargılamıstım(cocugun sütünü falan koyuyordu sureklı) dedim kendı rahat sanırım ben bıraz cekıngenım (cunku baskasının buzdolabını acılmaz)dıye ogretılmıstım.Onun yapısıyla alakalı diye düşündüm ozaman.Üstünde durmadım.Yetıstırılme tarzında bu görgü öğretilmemiştir muhtemelen görümcenizin de.Ya da kardeşimin evi diye düşündüğünden kendi evi gibi fazla sahıplenmıs .Evınızın sıze aıt ozel oldugunu görümcenize hissettırın bence
Buzdolabini acsa cokta problem degil sonuctada islere yardim ediyorsa mutfak toplanirken zaten dolap aciliyor ama yatak odasi gercekten olmamali

benim görümcem dolabimi açıp kendisine kazak seçmiş, üstüne üstlük kazagimin önünü açık bulmuş dikmiş..
yaşadığım şoku anlatamam 😅
tepki veremedim..
2 gün sonra kazagimi dikişi sökerek gözüne soktum..heralde dedim en ii cvp bu.
Sizinde gorumcede bayagi yuzsuzmus desem ayip olcak ama oyleymis insan kendi kiz kardesinin kazagini dikemez sormadan valla bu rahatlik pes dogrusu

benim görümcem dolabimi açıp kendisine kazak seçmiş, üstüne üstlük kazagimin önünü açık bulmuş dikmiş..
yaşadığım şoku anlatamam 😅
tepki veremedim..
2 gün sonra kazagimi dikişi sökerek gözüne soktum..heralde dedim en ii cvp bu.
Yok artık ya , bencede iyi yapmışsınız gözünün önünde sökerek, bidaha tekrarladı mı peki

Sizinde gorumcede bayagi yuzsuzmus desem ayip olcak ama oyleymis insan kendi kiz kardesinin kazagini dikemez sormadan valla bu rahatlik pes dogrusu

aman Allahim dedim zaten..ama icimden 😀
kendisi boşanma sürecinde görüşmeye gidecekti stresliydi renkli kıyafet aramış..bende birazda malum süreçten sebep sustum.. 😁

Arkadaşlar gorumcem yatak odama rahatlıkla giriyor evimi kendi eviymiscesine rahatlikla kullanıyor dolapları mi açıyor ve bu beni gerçekten rahatsız ediyor. Birde çocuğu biraz şımarık büyüdü ve yaramazlik yapiyor evimde banyo yapıyor her geldiğinde cekmecelerim açılıyor. Tamam çocuktur ama herkes çocuğuna bir bakmali degil mi? Bilemiyorum bende mi sorun var
Niye sizin evde duş aldırıyor çocuğa her geldiğinde mi aldırıyor 😮bizde bi kapı kapalıysa oraya girilmesini istemediğini anlarız girmeyiz hangi oda olursa olsun kapısı kapalı ise müsait değildir. Hiç eşinize söylemeyin yada laf arasında ima etmeyin direkt yüzüne yatak odama girmeni istemiyorum sadece senin için demiyorum eşim ve ben dışında kimsenin girmesini istemiyorum eğer yatak odasından bişey lazımsa bana söyle getiririm de illa duş aldırıyorsa çocuğuna sende onlar geleceği zaman banyona bir misafir havlusu koy böylece odaya girmek zorunda kalmaz. Şiddetle karşıyım yatak odama başkasının girmesine de çekmece karıştırılmasınada buz dolabı açılmasına da. Gitmiş olduğum bir ev gezmesinde sorumsuz bir anne çocuğunu takip etmiyordu çocuk yatak odası çekmecelerini Kurcalamış prezervatif paketini ve ev sahibinin eşinin boxerini salona yanımıza getirdi kötü bir durumdu

Arkadaşlar gorumcem yatak odama rahatlıkla giriyor evimi kendi eviymiscesine rahatlikla kullanıyor dolapları mi açıyor ve bu beni gerçekten rahatsız ediyor. Birde çocuğu biraz şımarık büyüdü ve yaramazlik yapiyor evimde banyo yapıyor her geldiğinde cekmecelerim açılıyor. Tamam çocuktur ama herkes çocuğuna bir bakmali degil mi? Bilemiyorum bende mi sorun var
Sorun sizde değil tabi ki, görgü ve saygı diye bir şey var. Orası sizin özel alanınız.

Bizim yatak odasıyla elbise dolabının olduğu yer farklı onlar için giyinme odası yaptım. Yatağın olduğu odaya girilmesinden veya giyinme odasına girilmesinden rahatsız olmam ama dolapları açıp karıştırmaya gelirse elbette sert bir şekilde uyarırım. Çünkü basit bir şey değil bilerek yapılmaması...

Back
X